De zielige kinderen van 2008 zijn de terroristen van 2023

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “bobzelf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De zielige kinderen van 2008 zijn de terroristen van 2023

  1. Alphons Mantel zegt:

    de Koran staat vol met Jodenhaat. Hoeveel ministers melden dit feit? Nul !

    Geliked door 3 people

  2. leeuw7 zegt:

    En maar ach en wee roep de islamitische stumpers in Nederland !!

    Like

  3. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Was halverwege deze video, ben gestopt. Zo gingen deze satanische BEESTEN in tientallen kleine / grotere plaatsen te keer. Maar OW als je het voor de slachtoffers opneemt in KUTtelandje. Weten de broertjes / zusjes van die beesten je hier ook wel te vinden. Las onlangs dat in een bepaalde wijk ergens in KUTtelandje wel 30% van de inwoners een mentale KWAAL heeft (gestoord dus). Zal wel representatief voor heel Nederland zijn. Het gaat om 100.000den, GESTOORDEN!! Het wordt nog veel erger!!!

    Geliked door 2 people

  4. wauso zegt:

    Ik heb zelf een artikel geschreven over zo’n foto (eind 2015). Het zijn toneelspellen gespeeld door zeer jonge kinderen (vaak 4/5 jaar). Toneel met infiltratie in Israël waarbij de Joodse bevolking wordt gevangen en onder schot gehouden. Dit ‘toneel’ vindt plaats voor de ‘Hoge Heren’ van Hamas en/of de Palestijnse Autoriteit. Een video gezien hierover bij EMRI maar helaas vind ik hem niet meer. Je ziet op de site van EMRI wel foto’s van 2/3 jarigen met grote messen en haat tegen de Joden.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ali Ben Zaklamp zegt:

    https://startpagina.mediacollectief.nl/ laat het afweten….Geen meldingen/Berichten Over E.J. Bron.?????

    Geliked door 1 persoon

    • E.J. Bron zegt:

      Heb ze gemaild en kreeg het volgende antwoord:

      We willen met ons platform een bijdrage leveren aan het verspreiden van, zoveel mogelijk op aantoonbare feiten gebaseerde artikelen en zeker ook humor en zaken die op de rand zitten Wat we niet willen is een bijdrage leveren aan de extreme polarisatie van de maatschappij. De situatie in Israël en Gaza is complex. Het is al vrij lang bekend dat Hamas en het IDF gefinancierd worden door dezelfde partijen. Zowel Israëliers en palestijnen zijn slachtoffer van deze entiteit.

      En we haten censuur. Dus met pijn in ons hart hebben we uw kanaal even op ‘mute’ gezet

      Vriendelijke groet,
      Team Vrijheid!

      Dus al net zo´n slappe hap als de rest van de NL-samenleving: NOOIT kiezen. Altijd iedereen te vriend houden. Walgelijk!

      Geliked door 4 people

      • delamontagne zegt:

        Zo’n houding van die slappelingen kun je – of meer vergelijken met artikel hier van die domme LGTBhérs/” Queers for Palestine” of iets dergelijks.
        Je moet er gewoon om lachen om zoveel DOMHEID.
        Met al deze artikelen etc, komt onbewust bij mij op hoe vroeger de Nederlanders “en-masse” achter Israël stonden.
        Ik herinner me zelfs nog 1956, er werd toen zelfs op straat gecollecteerd voor Israel.

        Geliked door 5 people

      • Blaffertje zegt:

        Slappe hap dus, net als de rest die geen partij durft te kiezen.

        Geliked door 3 people

  6. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Deze afbeelding kun alleen maar plaatsen als je een NICK hebt. Onder je eigen naam, komt dit TUIG persoonlijk langs!! De Israelische vlag ophangen, idem!! Het TUIG van Het Binnenhof heeft van Nederland een moslimkalifaat gemaakt. Het is wachten op de volgende die de keel krijgt doorgesneden, wordt doodgestoken achter de kassa! #stemhetTUIGweg

    Geliked door 2 people

  7. ronjaspers zegt:

    hamas = islam,al-qaida = islam,isis = islam,hezbollah = islam,fatah = islam,taliban = islam,terrorisme,mensen martelen en verkrachten en afslachten = islam,vrouwenonderdrukking,bestialiteit,necrofilie = islam.

    Geliked door 3 people

  8. leeuw7 zegt:

    Deze islamitische satanische psychopaten hebben wij ook in Nederland en Europa binnengelaten,dankzij de van overheidswege georganiseerde terroristische,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s!!

    Op 16 augustus, na een vermeend incident van Koranschennis in de stad Jaranwala in Pakistan, begonnen moslimmenigten een anti-christelijke rel, waarbij kerken werden vernield en kerken en huizen van christenen in brand werden gestoken. Afgebeeld: Politieagenten en inwoners staan te midden van puin naast de Saint John Church, een van de kerken die werd aangevallen en in brand gestoken in Jaranwala, 17 augustus 2023. (Foto door Aamir Qureshi/AFP via Getty Images)

    Goed geïntegreerde satanische islamitische psychopaten!!

    Met dank aan de neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi’s!!

    Wie zwijgt stemt toe met het corrupte,meest onbetrouwbare,demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten-misleiders kabinet van de pathologische ,schaamteloze nietsontziende beroepsleugenaar Mark Rutte en Co!!

    De Europese WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s hebben niets geleerd van de tweede Wereldoorlog en de Holocaust!!

    Van overheidswege georganiseerde psychopaten ruïneren,destabiliseren en ondermijnen de joods-christelijke samenleving!!

    Geliked door 1 persoon

  9. leeuw7 zegt:

    Twee moslimjongens van 15 en 16 die in Oostenrijk wonen, hebben onlangs voor de regionale rechtbank van Leoben bekend dat ze “christenen willen vermoorden” en “het kalifaat willen herstellen”. Ze hadden plannen gemaakt om zoveel mogelijk mensen af te slachten tijdens een aanval op de middelbare school waar de 15-jarige op zat. Afgebeeld: De stad Leoben, waar het proces plaatsvond. (Beeldbron: David Bauer/Wikimedia Commons)

    Met dank aan de corrupte,van overheidswege georganiseerde, gewetenloze ,neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s!!

    Geliked door 2 people

  10. leeuw7 zegt:

    Jihad in Oostenrijk: ‘Christenen moeten dood’
    door Raymond Ibrahim
    10 September 2023

    https://nl.gatestoneinstitute.org/19966/jihad-in-oostenrijk

    De van overheidswege georganiseerde Woke ,LGBTi, transhumanistisch,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER randdebielen destabiliseren,ondermijnen en ontwrichten opzettelijk onze joods-christelijke samenleving!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde,geïnstitutionaliseerde ,terroristische ,corrupte ,collaborerende ,gewetenloze ,satanische ,neonazistische ,fascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten in Nederland en Europa te berechten wegens hoogverraad!!

    Geliked door 1 persoon

  11. scherpschutter1943 zegt:

    Alle palestijnse terroristen dienen gedood te worden, zonder aanzien des persoons.

    Geliked door 5 people

  12. Ravian zegt:

    Yep, het wordt er met de paplepel ingegoten.
    En vanaf het moment dat dit gebeurt zijn het geen ‘onschuldige kinderen’ meer, maar terroristen in opleiding, met dank aan hun ‘liefhebbende’ ouders (die de joden meer haten dan dat ze hun kinderen liefhebben).

    Vanaf een jaar of twaalf worden ze dan geacht volwassen te zijn, wat inhoud dat de meisjes uitgehuwelijkt en door oude kerels geneukt mogen worden, en dat de jongetjes als “strijders” en zelfmoord terroristen op de joden losgelaten mogen worden, ter meerdere eer en glorie van diezelfde oude kerels.
    Als ze dan vervolgens gedood worden, omdat ook soldaten zich mogen verweren, dan zijn het ‘martelaren’ en wordt er door de ‘liefhebbende’ ouders een buurt feest georganiseerd om het te vieren.

    Maar zo gaan we dat hier de domme deug kudde niet vertellen natuurlijk, want daar speel je Wilders maar mee in de kaart.

    Geliked door 4 people

  13. J.v.d.Heijden zegt:

    Nav het commentaar van de webmaster op het geneuzel van “mediacollectief”:
    dit landje herbergt nog veel meer nieuwe NSB-ers dan tussen 35-45 het geval
    was.!!!

    Like

Plaats een reactie