Het Monsterverbond…

(Door: “Angélica”)

Gedreven door dezelfde motieven sloten linkse politici en moslims een monsterverbond

De gemeenschappelijke vijand van links en de moslims zijn de succesvolle mensen: de “witte” mannen en vrouwen uit de VS, Canada, Europa en Oceanië, die door hard te werken en door gebruik te maken van hun inventiviteit een goed functionerende maatschappij konden creëren, gebaseerd op vrijheid, democratie en groei, zowel geestelijk als economisch. Inwoners van andere continenten kijken daar met jaloerse ogen naar, maar missen de drive om de handen op dezelfde manier uit de mouwen te steken. Het kille klimaat in Noord-Amerika en Europa is in het verleden zeker een stimulans geweest om de levensomstandigheden te verbeteren en van het een kwam het ander.

Het Joodse volk is na de diaspora over meerdere continenten verspreid. Om te kunnen overleven in landen waar er op joden werd neergekeken of waar ze zelfs werden vervolgd, waren ze gedwongen zich te specialiseren in kennis en vaardigheden. Alleen als ze ‘grote waarde hadden’ voor hun broodheren, waren ze relatief veilig. Het is dus niet verwonderlijk dat joden veel Nobelprijzen kregen voor hun ontdekkingen op wetenschappelijk en geneeskundig gebied. Die kennis en vaardigheid pasten ze ook toe in Israël, waar de overlevenden van de Holocaust neerstreken en ze het eeuwenoude woestijngebied in een vruchtbare oase omtoverden.

Churchill zei ooit over Labour: socialisme is de filosofie van de mislukking, gebaseerd op het evangelie van de afgunst. Afgunst is een van de sterkste bronnen van haat. Die haat uit zich in woorden en daden: teksten die oproepen tot geweld en het plegen van diefstal of moord.

In het Midden-Oosten zijn alle landen islamitisch behalve Israël en Armenië. Het is lastig om te beweren dat je het ware geloof belijdt als je hele volk in armoede en kansloosheid leeft en er geen enkel vooruitzicht bestaat op verbetering. Dat geldt zeker voor niet-olieproducerende landen in het Midden-Oosten zoals Egypte, Jordanië en Syrië. Het is daarom niet verwonderlijk dat juist deze landen in oorlog kwamen met Israël. In de koran wordt opgeroepen de joden te vermoorden en uitgerekend de joden bleken ondanks alle vervolgingen en tegenslagen het meest succesvol te zijn en het meest welvarende land van het Midden-Oosten te bewonen. Als de moslims geen ‘kinderen van een mindere God’ dan Jahwe willen zijn, moeten ze de joden in een ‘heilige oorlog’ verslaan. Hoe groot moet de frustratie wel niet zijn geweest toen de islamitische legers met hun overmacht van 100:1 door de joden in 1948, meteen na het uitroepen van de onafhankelijkheid van Israël, werden verslagen? Maar ook in 1967 werden de Arabieren, ondanks hun overmacht, vernederd en veroverde Israël enorme stukken land: de Sinaï, de Golanhoogten en de Westelijke Jordaanoever en ondanks al het Allah Akbar geschreeuw beten ze in 1973 opnieuw in het woestijnstof. Nederlaag op nederlaag, frustratie na frustratie… Hoe groot zullen de afgunst en de haat inmiddels zijn…?

De Palestijnen hebben in Jordanië een staatsgreep willen plegen en ook in Egypte zijn ze vanwege hun banden met de Moslimbroederschap niet geliefd, maar onder het gewone volk is er veel steun voor de Palestijnse zaak vanwege de hierboven genoemde reden. Joden zijn te succesvol en te begaafd, net als de Europeanen en Amerikanen.

Extreemlinkse kiezers, BLM, LGBT+, XR en moslims worstelen allemaal met hun emoties en frustraties. Wat hen verbindt, is haat en die tonen ze tijdens demonstraties of in oorlogen tegen hun gemeenschappelijke vijand: de succesvolle jood en de even succesvolle hetero “witte” man en vrouw. Ze zijn een verbond aangegaan dat vooral onlogisch lijkt. “Queers for Palestine” deed me huiveren; homo’s worden in Arabische landen opgehangen of van een minaret gesmeten. In sommige islamitische landen is de slavernij nooit helemaal afgeschaft en worden zwarte mensen gediscrimineerd. Toch sloot Sylvana Simons zich ooit aan bij DENK en de grootste CO2-footprint vind je juist in olieproducerende landen als de VAE, Qatar, Saoedi Arabië en Koeweit, waar je XR of Greta Thunberg met haar PLO-sjaaltje nooit over zult horen.

Intussen gaat de massa-immigratie doorrr en rond 2040-2050 is de meerderheid van de inwoners van West-Europa moslim. 70% van de moslims in Frankrijk stemt ultralinks en steunt de gedachte dat Israël geen bestaansrecht heeft. De haat neemt toe, omdat de import van haat doorgaat en de Europese overheden kunnen de veiligheid van joden en LGBT+’ers nu al niet langer garanderen. Sommigen geloven dat het wel meevalt en dat de meeste moslims niet extreem zijn, maar als 80% van de moslims in Europa achter 9/11 stonden en nu weer achter Hamas, valt het niet mee, maar zwaar tegen.

Alleen als de anti-immigratiepartijen in Europa de meerderheid halen en ze de immigratie stoppen en alle illegalen actief uitzetten, zoals nu de regeringen in België en Zweden eisen n.a.v. de aanslag in Brussel, kan het tij nog worden gekeerd. Anderszins gaat de EU door zoals nu en dan zullen die partijen nooit meer de kans krijgen er iets aan te veranderen. Dan zal het monsterverbond de scepter zwaaien, totdat Erdogan zijn zin krijgt: “Democratie is als een trein: eenmaal in het station van bestemming, stappen we uit.” Vanaf het moment dat ze ‘links c.s.’ ook niet meer nodig hebben, is zelfs het monsterverbond overbodig geworden en zijn de democratie, vrijheid en vooruitgang al enige tijd dood, begraven en vergeten… Dan wordt de voorspelling van oud-minister Piet Hein Donner (CDA), bewaarheid, namelijk dat de islam als nieuwe zuil in Nederland moet worden aanvaard als een tweederdemeerderheid van alle Nederlanders dat zou willen, ook als dat betekent dat de sharia wordt ingevoerd of als dat gepaard gaat met afwijkende gedragsregels t.a.v. vrouwen of homo’s.

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Monsterverbond…

  1. Sinyo zegt:

    Op vakantie in mijn geboorteland ruim35 jaar geleden werd mij aldaar verteld, dat “het geloof” in de islam wordt versterkt. De reden was “het volk” beter onder controle te krijgen. Ettelijke jaren later was de toename van het aantal hoofddoek dragende vrouwen zichtbaar toegenomen.
    Dat was echter niet alleen in het land met het grootste aantal moslims. Maar dichter bij huis in Oost en West, hier thuis voor mij niet meer zo best.
    In mijn geboorteland rijdt men links. Verontrustend is, dat het land waarin ik nu woon en misschien nog via de schoorsteen zal kunnen verlaten, niet links rijdt, maar links is,

    Geliked door 3 people

    • delamontagne zegt:

      Heel typisch ik dit lees. Heb n.l zelfde meegemaakt, niet ik zelf maar familie van aangetrouwde kant [ weet niet hoe je dit noemt ! ] vertelden hetzelfde.
      Het is al 10-tallen jaren geleden en zij waren terug geweest en vertelden precies hetzelfde, van die toename van hoofddoeken etc.
      Ik ben zelf nooit in Indonesia geweest.
      Dat links rijden was al in de tijd van de “blandas” zo….
      grts van ene “makamba” in Fr…

      Geliked door 1 persoon

  2. delamontagne zegt:

    Wat heeft U ’t weer prachtig beschreven.
    De verkorte/ingekorte geschiedenis Joden/islam/mislams de toekomst van Europa ? ?
    de voorspelling van oud-minister Piet Hein Donner (CDA), bewaarheid…? ?

    Met deze voorspelling ben ik ’t niet eens.
    Eenmaal kleine meerderheid van ’t geleuf van de wrede en ze zullen alles overnemen.
    Zo is het in hele Midden-Oosten gegaan en tot Indonesië aan toe.
    Dus de toekomst van EU ?, over 10-tallen jaren volledig islamitisch.
    Tenzij de westerlingen in opstand komen, een soort LAATSTE kruistocht en die hele islambende Europa uittrappen.
    Een soort “tweede” Paus Urbanus II zou er moeten komen, c.q. een politicus die dit voor elkaar krijgt.
    De vorige Paus had zelfs de idioterie om die Moordhandleiding van de islam te kussen.
    Je verstand staat erbij stil…

    Geliked door 1 persoon

  3. Willem zegt:

    Inderdaad, nog een 30 jaar dan is het zover. Als we dan nog leven. Kijk eens naar de huidige situatie op de wereld en kijk dan eens naar de voorspellingen die Alois Irlmaier een 100 jaar geleden deed. Schrikbarend, het voorspel van WWIII is begonnen en het wordt veel erger. 3 dagen duisternis, ook door andere voorspeld. Zie ook 50 prophetic dreams op youtube.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    De islam houd de moslims in de middeleeuwen,ook westers onderwijs is verboden in verschillende islamitische landen.Hierdoor kunnen de moslims zichzelf niet ontwikkelen,wat wij in de westerse landen wel gedaan hebben.Ik heb een paar jaar geleden een filmpje gezien van een islamitische sjeik.Hij zei,als je de doodstraf afschaft op het verlaten van de islam,dan bestaat de islam niet meer.Dat filmpje heeft natuurlijk niet lang op youtube gestaan.

    Geliked door 3 people

  5. fredjohan zegt:

    Compliment voor dit rake artikel. Helaas blijven onze bestuurders stokdoof voor alle waarschuwingen voor islamisering van onze samenleving.

    Like

  6. Ravian zegt:

    De socialisten zijn net zo’n vileine gewelddadige bende als de islamieten, en denken deze islamieten voor hun karretje te kunnen spannen, om genoeg macht te vergaren om een wereldwijde socialistische heilstaat te kunnen realiseren.
    En met de islamieten denken ze tegen die tijd wel een ‘handeltje’ te kunnen maken.

    Er valt met de islamieten uiteraard geen ‘handeltje’ te maken, maar dat negeren de socialisten, want dat staat niet in het heilige linkse plan.
    Zover gaat het echter allemaal niet komen, omdat dit (zoals gewoonlijk met linkse plannen) lang voordat het zover is midden in hun linkse smoelwerken gaat exploderen.

    De islamieten gaan gewoon lang voordat ze daar werkelijk toe in staat zijn de macht pogen te grijpen, en dingen flikken zoals ze vorige week in Israël geflikt hebben, en dan gaan ze er (opnieuw) achter komen dat het met pissige blanken kwaad kersen eten is.
    Er gaan dan, met dank aan de socialisten, het zou ook eens niet zo wezen, weer minimaal tientallen miljoenen doden te betreuren zijn, waarbij de islam dan waarschijnlijk zo goed als uitgeroeid zal worden.

    En dat allemaal, beste mensen, omdat het Nederlandse volk te dom en te achterlijk is om naar de stembus te gaan en het rode bolletje ergens op de PVV lijst te parkeren…

    Geliked door 1 persoon

  7. J.v.d.Heijden zegt:

    Waarom het STOM is op zgn “christenen” te stemmen.
    http://web.archive.org/web/20130605183718/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index5d83.html?pagina=5521
    Stem verstandig op 22-11-2023.

    Like

Plaats een reactie