Tweet van de AfD

(Vertaling: E.J. Bron)

De statistiek van Faeser heeft islamitisch antisemitisme verhuld

Wat op het eerste gezicht klinkt als goed nieuws, is in werkelijkheid de bekentenis van een drieste manipulatie van de statistiek: de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Nancy Faeser (SPD), heeft aangekondigd om religieus en buitenlands antisemitisme in het vervolg nauwkeuriger te registreren en de huidige uitzonderingsregel op te heffen, volgens welke antisemitische delicten met een onduidelijke achtergrond automatisch aan het “fenomeen gebied rechts” worden toegeschreven. De nagestreefde verandering betekent omgekeerd: tot op de dag van vandaag heeft ze de burgers jarenlang misleid en geprobeerd om met statistische trucs het islamitisch antisemitisme te verhullen en het “gevaar van rechts” op te kloppen.

Want tot nu toe gold er een overeenkomst tussen de Duitse federale recherchedienst (BKA) en de recherchediensten van de deelstaten, volgens welke “buitenlander-vijandige evenals antisemitische delicten geclassificeerd dienden te worden onder het fenomeen gebied rechts, wanneer uit de omstandigheden betreffende de daad en/of de instelling van de dader geen andere aanknopingspunten over de motivatie van de dader voortkomen.” Een schandalige regeling, die de bewijslast omdraait en onvermijdelijk tot verdraaide statistieken heeft geleid.

Welke misleidingen daardoor kunnen ontstaan, laat bijvoorbeeld het geval van een 26-jarige Syriër zien, die enkele jaren geleden een onderkomen voor vluchtelingen in Bingen in de deelstaat Rheinland-Pfalz in brand gestoken en met hakenkruisen besmeurd heeft. In de logica van Faeser zou dat waarschijnlijk een “rechts” delict zijn. Maar wij laten ons niet voor de gek houden en zeggen, ongeacht alle statistische trucs, wat Faeser en de Duitse “stoplicht”-regering niet willen horen: antisemitisme is in de eerste plaats een geïmporteerd probleem. We hebben eindelijk bewijskrachtige statistieken nodig om de volledige omvang van het migranten-antisemitisme zichtbaar te maken. We hebben echter vooral uitzettingen en een einde aan de massamigratie nodig! Daarom AfD.

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van de AfD

  1. Alphons Mantel zegt:

    de Koran loopt over van Jodenhaat; maar ministers zijn hierover muisstil

    Geliked door 2 people

  2. jantjeuitnl zegt:

    Het land is al naar de kloten.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    “We hebben eindelijk bewijskrachtige statistieken nodig om de volledige omvang van het migranten-antisemitisme zichtbaar te maken. We hebben echter vooral uitzettingen en een einde aan de massamigratie nodig! Daarom AfD.”

    Je geeft de linkse oppositie dus met dat eerste al het excuus om dat tweede niet uit te hoeven voeren…
    Want zo gaat dit opgepakt worden; “Ja maar laten we nu eerst eens vaststellen wat het probleem is”
    En dan komen de linkse leuter commissies weer, om een en ander toch maar weer in een in de linkse kraam passende vorm gegoten te krijgen, en vooral om de zaak op de lange baan te houden.

    We hebben al lang geen onderzoekscommissies en statistieken meer nodig om vast te stellen dat er een probleem is, en waar dat probleem uit bestaat, dat kan namelijk elke idioot met nog vijf gram werkende hersens in één oogopslag zien.
    Je moet ze dus helemaal dit soort strohalmen niet aanbieden, das gewoon niet slim.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie