Tweet van de AfD

ANDEREN PRATEN OVER DE MIGRATIECRISIS, WIJ BEËINDIGEN HAAR! DUITSLAND HEEFT NIEUWE VERKIEZINGEN NODIG!

(Vertaling: E.J. Bron)

Anderen praten over de migratiecrisis, wij beëindigen haar!

Voor elke uitgezette migrant zonder verblijfsvergunning komen er 28 nieuwe het land binnen, het zijn er dagelijks duizenden. En zelfs die ene staat, wanneer hij het geld uit belastingmiddelen voor zijn terugkeer heeft geïnd, uit ervaring direct weer op de mat. Dat uitgerekend diegenen daar iets aan willen veranderen die al jarenlang voor open grenzen, Luilekkerland beloftes en zelfs voor de passende meereis gelegenheid in de vorm van vluchten of smokkelschepen zorgen, is daarom niets meer dan een rookbom in de immigratie-bestorming die over ons is losgebroken.

Bijna belachelijk komt dan het beeld van een plotseling vastberaden “uitzettingskanselier” Olaf Scholz op de voorpagina van de linkse “Spiegel” over, en de fantasieën van ene Jens Spahn van fysiek geweld tegen binnendringers aan de grenzen kunnen heel gemakkelijk doorgeprikt worden. Per slot van rekening had die als minister van Gezondheid met het ontnemen van rechten van de eigen burgers genoeg schade aangericht, waarvan nu afgeleid moet worden. En het was zijn partij – de CDU – die onder Merkel voor de tot op de dag van vandaag aanhoudende anarchie aan onze grenzen heeft gezorgd. Dat de secretaris-generaal van de CDU, Carsten Linnemann, daar nu niets meer van wil weten, getuigt van de onoprechtheid van deze partij. En de minister van Binnenlandse Zaken van de SPD, Nancy Faeser, die nu gewoon AfD-eisen napraat? En uiterlijk de afstraffing van de kiezers bij de deelstaatverkiezingen in Hessen zou toch moeten hebben laten zien dat niemand haar ook maar ergens toe in staat acht – ze bezit noch de integriteit, noch de nodige intellectuele bagage en al helemaal niet de wil om ons land uit de zwaarste crisis sinds decennia te halen.

Er is maar één partij die voor rigoureuze uitzetting staat – en er tegelijk voor kan zorgen dat de toestroom van honderdduizenden jonge, niet te integreren en gewelddadige mannen eindelijk ophoudt. En dat is de AfD. Wij hebben het probleem jaren geleden al onderkend en ervoor gewaarschuwd, en nu zijn we klaar om daar iets tegen te doen. Anders dan verantwoordelijke politici van de coalitiepartijen, de SPD, de Groenen en de FDP, en de CDU/CSU, die alleen maar hun eigen falen willen verbergen. Daarom AfD.

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tweet van de AfD

  1. Willem zegt:

    100% remigratie, ook uit Nederland,ASAP!!!

    Geliked door 2 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Luilekkerland beloftes en zelfs voor de passende meereis gelegenheid in de vorm van vluchten of smokkelschepen zorgen, is daarom niets meer dan een rookbom in de immigratie-bestorming die over ons is losgebroken.
    Binnen niet al te lange tijd een orkaan als je die linkse klootzakken hun gang laat gaan.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie