DE VERMOORDE ONSCHULD DER OEKRAÏNERS…

(Door: “Driek”)

“Ik, Hermann Friedrich Graebe, verklaar onder ede: Van september 1941 tot januari 1944 ben ik belast geweest met de technische en organisatorische leiding van het bijkantoor Sdolboenow, Oekraïne, van het in Solingen gevestigde bouwbedrijf Josef Jung. Het behoorde tot mijn taak de bouwterreinen van de firma geregeld te bezoeken. Onze firma had met de constructie-afdeling van het leger een contract afgesloten voor het zetten van graanpakhuizen op het terrein van het voormalige vliegveld Doebno in de Oekraïne.

Toen ik op 5 oktober 1942 het kantoor te Doebno bezocht, vertelde mijn ploegbaas dat er niet ver van ons terrein in drie grote kuilen, elke van dertig meter lang en drie meter diep, Joden uit Doebno waren doorgeschoten. Per dag waren hier circa 1.500 personen gedood. De schietpartijen hadden hem heftig aangegrepen.

Daarop reed ik naar het terrein en zag in de nabijheid ervan grote hopen aarde, ongeveer dertig meter lang en twee meter hoog. Voor deze aardhopen stonden enkele vrachtwagens. Onder toezicht van een SS´er dreven gewapende Oekraïense politieagenten de mensen van de vrachtagens. De politieagenten traden als bewakers op en dreven hen van de vrachtwagens naar de kuilen. Al deze mensen droegen de voorgeschreven gele Jodenster op de borst en de rug van hun kleren. Ze waren dus duidelijk te herkennen als Joden.

Wij liepen rechtstreeks op de kuilen af, niemand hield ons tegen. Ik hoorde van achter der aardhopen snelle opeenvolgende geweerschoten. De mensen die van de vrachtwagens waren gestapt – mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden – moesten zich ontkleden op bevel van een SS´er die een soort van rijzweep droeg. Hun kleren moesten ze op bepaalde stapels neerleggen, gesorteerd naar schoenen, bovenkleren en onderkleren. Ik zag een stapel van zeker 1000 schoenen en enorme hopen onder- en bovenkleren.

Ik stond zo’n vijf minuten bij de kuil en hoorde in die tijd niet één klacht of smeekbede om te worden gespaard. Op dat moment riep de SS´er bij de kuil zijn kameraad, die telde circa 20 personen af en beval de slachtoffers naar de andere kant van de kuil te lopen. Ik liep om de hoop aarde heen en stond toen voor een reusachtig graf. Daarin lagen de mensen dicht opeengepakt en op elkander, alleen hun hoofden waren nog zichtbaar. Sommige mensen bewogen nog. Sommigen hieven hun en armen en hoofd op om te laten zien dat ze nog leefden.”

Dezelfde man, Graebe, heeft voor het Tribunaal van Neurenberg een ooggetuigenverslag gegeven van de methode die de SS gebruikte om het doden van Joden uit te voeren. Hij bezocht een bijkantoor van zijn firma in de Oekraïne, toen daar een actie tegen de Joden werd ondernomen. Hij is er in geslaagd enkele van hen te redden door voor te wenden dat ze voor zijn firma werkten en dus onmisbaar waren voor de oorlogsindustrie.

Die Oekraïners waren geen brave lieden zoals dat nu wordt voorgesteld. Het was tuig van de richel. Ze verdienen absoluut geen applaus van die misdadige bende in Den Haag. Maar die Nederlanders kun je van alles wijsmaken.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op DE VERMOORDE ONSCHULD DER OEKRAÏNERS…

  1. de barbaar zegt:

    Tja…en zie…tijden herrijzen….neem nu ons slavenvolk…dement van de spuit…apatisch van het gamen en gsmkleefapparaatje…..dwaas van de msmpropaganda….. achterlijk gehouden door de dombo,s-series op tv.
    Tel uit je winst van de hedendaagse standaard nederlander….en huiver.
    Straks komen de ophaaldiensten…straks krijg je een nummer ingespoten…straks moet je in de rij uitkleden en bekeken worden op covid of iets…. en dan kan je ff lekker liggen met een infuus om je weer hemels te laten worden….tja …einde oefening toch?

    Geliked door 6 people

  2. bobzelf zegt:

    geweldig wat een mooie anecdote

    dank u wel

    JA UW NIEUWE EU LEDEN HEBBEN NOG NOOIT 1 DAG GEDEUGD

    EN MET 1 DAG OVERDRIJF IK GEEN UUR

    WAT EEN GAJUS VOLK . ZE VERMOORDDEN AL JODEN TOEN

    ONZE BUREN DE DUITSERS NOG MOESTEN BEGINNEN

    OOM BANDERA WAS ER EEN MEESTER IN ..

    EN DAN VERNOEM JE GEWOON IN KIEV EEN PLEIN

    NAAR DIE MASSAMOORDENAAR

    EN WORDT ER JAARLIJKS EN OPTOCHT GEHOUDEN MET EEN 15.000

    BRANDENDE FAKKELS EN NIET TE VERGETEN ??

    HUN FAVORIETE HAKENKRUIZEN

    ADEMBENEMEND OM DE OPTOCHT GEZIEN TE HEBBEN

    HALLO FUCKING ASHOLES

    Geliked door 3 people

  3. leeuw7 zegt:

    De neonazistische-islamitische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s -psychopaten dicteren momenteel met hun satanische klimaatfascistische ,Woke,LGBTi,transhumanistische,oorlogshitsende waanideeën de wereld-agenda !!

    Grote groepen Oekraïnse bevolkingen zijn momenteel de dupe van hun neonazistische WEF-BILDERBERGER vaccinazi – leiders!! Psychopaten zoals Mark Rutte,Volodymyr Zelensky,Ursula von der Leyen,Joe Biden, Jens Stoltenberg
    Secretaris-generaal van de NAVO ,en zeer veel andere medeplichtige oorlogsmisdadigers horen minimaal levenslang thuis in de gevangenis inplaats van de vermoorde onschuld te spelen!!

    Genesis 12:3 en de morele plicht om je uit te spreken. De Holocaust is een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de mensheid, toen de stilte van de wereld de genocide op miljoenen mensen liet voortduren. Na de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog werd de zin “Nooit meer” een wereldwijde kreet, een belofte om de fouten uit het verleden niet te herhalen. De vraag is: Hebben we geleerd van de geschiedenis?
    Verder lezen – NL

    Het WEF-BILDERBERGER psychopaten regime Rutte en Co hebben niets geleerd van de Holocaust,behalve wat lippendienst in de suffe tweede kamer !!

    Thierry Baudet en in mindere mate Geert Wilders begrijpen wat er werkelijk aan de hand is in Nederland!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 3 people

  4. leeuw7 zegt:

    Genesis 12:3 en de morele plicht om je uit te spreken

    25 oktober 2023

    Afbeelding van Eduardo Castro via Pixabay
    וַאֲבָֽרְכָה֙ מְבָ֣רְכֶ֔יךָ וּמְקַלֶּלְךָ֖ אָאֹ֑ר וְנִבְרְכ֣וּ בְךָ֔ כֹּ֖ל מִשְׁפְּחֹ֥ת הָאֲדָמָֽה׃
    Ik zal zegenen wie u zegent en vervloeken wie u vervloekt; en alle geslachten der aarde zullen zich door u zegenen.”
    va-a-va-r’-KHA m’-VA-r’-KHE-kha um-ka-lel-KHA a-OR v’-niv-r’-KHU v’-KHA KOL mish-p’-KHOT ha-a-da-MAH
    Genesis 12:3

    https://www.wimjongman.nl/nieuws/2023/morele-plicht.html

    Laten we de wijsheid van onze traditie in acht nemen en onze stem verheffen tegen de duisternis. Laten we Israël zegenen door onze woorden en onze daden, en laten we onze toewijding tonen aan gerechtigheid, mededogen en de heiligheid van het menselijk leven. Moge God Israël zegenen en allen die haar steunen.

    Bron: Genesis 12:3 and the Moral Imperative to Speak Out – The Israel Bible

    Er is niets nieuws onder de zon!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    “De oorlog in Oekraïne is een gelopen race. Het land is doodgebloed”

    Datum: 26 oktober 2023
    Geo-politiek

    Karel Beckman

    Hoofdverantwoordelijke voor de oorlog in Oekraïne is het Westen, betoogt professor Kees van der Pijl in zijn boek ‘De Tragedie van Oekraïne’. Hij laat zien hoe de Amerikanen – met hulp van de Britten en Nederland – al jaren een destabilisatiecampagne voeren tegen Rusland. Hoe ze de Oekraïense nationalisten die in 2014 aan de macht werden geholpen, gebruiken om Rusland verder te verzwakken en iedere poging tot vrede blokkeren. “Deze campagne was uitermate succesvol. Bij het grote publiek en onder politici is nauwelijks besef van de werkelijke motieven achter de oorlog.”

    Hoewel ‘wij’ volgens Mark Rutte in oorlog zijn met Rusland, laten onze politieke commentatoren en journalisten het volledig afweten. Naast Tunnelvisies van Ab Gietelink is De Tragedie van Oekraïne, Europa als opmarsgebied voor de oorlog tegen Rusland door Kees van der Pijl het enige Nederlandstalige boek dat dit jaar wel verscheen over dit onderwerp.

    Hoofddader wegens de opzettelijk uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog in Nederland is de pathologische,schaamteloze beroepsleugenaar(crimineel sekteleider van het WEF-BILDERBERGER misdaadsyndicaat!)Mark Rutte,en z’n eveneens zeer incompetente onbetrouwbare entourage!!

    Moord met voorbedachten rade door de meerderheid van de sukkels van de tweede kamer,de ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer mede gefaciliteerd!!

    Aanklacht moet luiden voor deze ruggengraatloze tweede kamerleden:

    DOODSLAG DOOR SCHULD!!

    Doodslag
    Levensbeëindiging
    De term doodslag is vooral een juridische term, die meestal betekent het opzettelijk, maar niet met voorbedachten rade, beroven van het leven van een ander. Wanneer er wel sprake is van voorbedachten rade, spreekt men hier van moord. Wikipedia
    Artikel: 393-397

    De meerderheid van de sukkels uit de tweede kamer mogen hier niet ongestraft mee wegkomen!!

    “Wir haben es nicht gewusst “ is een flagrante leugen!!

    Wie zwijgt stemt toe met het van overheidswege georganiseerde,terroristische,onbetrouwbare,demissionaire,oorlogshitsende ,antichristelijike,Woke,LGBTi,transhumanistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s-psychopaten kabinet Rutte en Co!!

    Like

  6. leeuw7 zegt:

    De VS van Amerika worden geregeerd door een levensgevaarlijke,onbetrouwbare,antichristelijke ,oorlogshitsende criminele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s-oorlogsmisdadigers-psychopaten zonder enig moreel kompas!!

    Hier zijn de monsters in het Congres die TEGEN het veroordelen van de wreedheid van Hamas hebben gestemd
    Door Pamela Geller – op26 oktober 2023

    Dit is niet moeilijk. Er is hier geen onduidelijkheid. Iedereen die de onvoorstelbare wreedheden van Hamas-monsters steunt, is net zo slecht als de daden zelf.

    Deze beruchte Jodenhatende Democraten stemden tegen de resolutie om Hamas te veroordelen, van wie velen bekritiseerd zijn vanwege hun steun aan de jihadterreur en kritiek op de reactie van Israël op de aanslagen.

    Jihad-vertegenwoordigers:
    Rashida Tlaib uit Michigan
    Ilhan Omar uit Minnesota
    Alexandria Ocasio-Cortez uit New York
    Cori Bush uit Missouri
    Jamaal Bowman uit New York
    Andre Carson uit Indiana
    Al Green uit Texas
    Summer Lee uit Pennsylvania
    Delia Ramirez uit Illinois

    https://gellerreport.com/2023/10/here-are-the-monsters-in-congress-who-voted-against-condemning-hamas.html/

    Ook het terroristische,schatrijke oliestaatje Qatar dient veroordeeld te worden wegens het onderdak geven aan deze Hamas moordenaarsbende!!

    Deze geldverslindende van overheidswege georganiseerde Amerikaanse,terroristische ,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s hebben de vaccinazi’s in de corrupte Oekraïne OOK geholpen met het zinloze bloedvergieten!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om deze bloeddorstige,criminele ,satanische,Woke,LGBTi,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s-psychopaten -bruinhemden wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

    Ook de Nederlandse psychopaat Mark Rutte en z’n incompetente onbetrouwbare entourage moeten vervolgd worden wegens hun bijdrage aan de zinloze geldverslindende,bloedige Oekraïne oorlog!!

    Zalig de vredesstichters, want zij zullen kinderen Gods genoemd worden,

    Zalig de vervolgden om der gerechtigheid wil, want hunner is het Koninkrijk der hemelen

    Zalig zijt gij, wanneer men u smaadt en vervolgt en liegende allerlei kwaad van u spreekt, om mijnentwil.

    Mattheüs 5 vers 1-12

    Vredestichters zijn er in geen velden of wegen te vinden in het van overheidswege georganiseerde ,antichristelijike,terroristische,Woke ,LGBTi,psychopaten kabinet van de WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s Rutte en Co!!

    Wie zwijgt stemt toe met de huidige van overheidswege georganiseerde,demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland, om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ.

    Geliked door 1 persoon

  7. Andre zegt:

    Alle Ukrainers die in Nederland zitten zijn te laf om te vechten, te beroerd om te werken en hebben allemaal wat te verbergen. Worden door gluiperd Rutte boven de Nederlander gesteld en worden van alle gemakken voorzien. Gevlucht voor de oorlog waarvan geeneens een oorlog verklaring is en massaal bussen heen en weer rijden om gezellig eventjes terug te gaan naar huis om hun zaakjes te regelen. En dan de politici die allemaal massaal gingen staan om te klappen voor moordenaar Zelenskii op de FvD na.

    Driek wat U hier schrijft is precies wat er ook op Birkenau (Auswitz 2) gebeurde als vernietigingskamp. Achterin rechts had je de wasserij waar bergen kleding schoenen en bezittingen werden gereinigd om hup zo weer verkocht te worden in Duitsland. Rusland heeft beelden vrijgegeven toen ze Birkenau 2 binnen vielen om het moorden/vernietigen te stoppen. Per dag kwam er 10 kilo goud uit wat rechtstreeks de Bundesbank in ging en alle kampbeulen kregen hun commissie. 6 miljoen Joden en 30 miljoen Russen zijn over de klink geholpen met heel veel andere mensenlevens.

    Bloksnor heeft allemaal rare gebouwen neergezet en de familie Bush leverde de kolen en staal. Wie het beton leverde geen idee maar die heeft ook flink zn zakken kunnen vullen.

    Geliked door 1 persoon

  8. 007lucia zegt:

    Mensen doen alles voor geld en macht
    uit de zondagsschoollessen nog een mooie;
    “Geld is de wortel van alle kwaad”
    en ik zou er aan toe willen voegen macht
    Ik denk zelf dat macht vooral bij enge psychopaten
    belangrijker is dan geld..
    Ik weet dat er ooit een wereld komt
    waarin deze dingen verdwenen zijn
    of het nou door AI zal komen of door Jezus
    of door een hogere beschaving die hier zal neerdalen
    i dont know… ik weet dat ik er dan niet meer zal zijn
    maar ik weet dat een deeltje van mij dit zal zien
    en zo blij zijn voor hen.. die dit mee mogen maken
    Want liefde en geluk zijn de mooiste dingen hier op aarde
    noem mij dan maar een Utopist of een dreamer
    En het het zal mijn kont roesten
    wie dit belachelijk wil maken
    Want als er hele slechte mensen zijn
    die de wereld in een nachtmerrie willen veranderen
    Mogen er dan ook dromers zijn
    die het in een paradijs willen veranderen
    Yes i am a dreamer all empaths are
    but i’m not the only one
    Het is weekend dus muziek
    Let vooral op het eind van het lied
    en de blik die zij met hem wisselt;
    Hij moest ook dood omdat hij tegen oorlog was.

    Like

Plaats een reactie