Tweet van de AfD

ER KOMEN MIGRANTEN, GEEN VAKANTIEGANGERS. TOERISME I.P.V. SOCIAAL TOERISME! DUITSLAND HEEFT NIEUWE VERKIEZINGEN NODIG.

(Vertaling: E.J. Bron)

Toeristen mijden Duitsland, migranten niet – laten we het omdraaien!

Voorbij zijn de tijden, waarin scharen Aziaten naar Neuschwanstein trokken, jonge Amerikanen zich in het nachtleven van Berlijn stortten of Nederlanders zich aan het strand in St. Peter Ording ontspanden. Duitsland is voor vakantiegangers uit het buitenland ondertussen helemaal niet meer gevraagd. Voor de gerenommeerde reisgids “Lonely Planet” zijn we zelfs alleen nog maar een witte vlek op de wereldkaart. Voor het eerst wordt er dit jaar geen enkel Duits reisdoel aanbevolen – in plaats daarvan wordt er reclame gemaakt voor vakantielanden zoals Mongolië, Chili of Kroatië.

En inderdaad behaalt het aantal aankomsten van buitenlandse toeristen met 28,4 miljoen niet eens in beginsel het niveau van voor de corona-tijd. Dat de branche nog niet in ingestort, ligt vooral aan Duitse vakantiegangers, die sinds drie jaar vooral in eigen land hun vakantie doorbrengen.

De dalende vraag zou met een andere groep te maken kunnen hebben, waarbij Duitsland hoge ogen gooit. Want wat betreft migratie zijn wij na de VS al jarenlang wereldtop! Geen wonder, want de “Stoplicht”-partijen – Groenen, SPD en FDP – en de CDU/CSU zorgen immers voor een volledige verzorging van de veel bezworen “geschoolde arbeidskrachten” en hun grote families. Het gevolg van de “culturele verrijking”: er is steeds minder typisch Duits, dat het voor toeristen waard is om te bezoeken. En nog erger: meerdere landen wijzen hun burgers er inmiddels op dat ze in het geval van een reis naar Duitsland op grond van het terreurgevaar voorzichtig moeten zijn.

Laten we er voor zorgen dat een vakantie in Duitsland voor toeristen weer de moeite waard is – door voor veiligheid in de straten en aantrekkelijke stadsbeelden te zorgen. En daarvan profiteren dan ook de bewoners. Daarom AfD.

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tweet van de AfD

  1. Ravian zegt:

    De toeristen zijn inderdaad vervangen door parasieten, die in Duitsland levenslang vakantie komen vieren van (onder meer) het vakantiegeld van de werkende Duitsers.

    Geliked door 1 persoon

  2. 007lucia zegt:

    Amsterdam heeft ook veel minder toeristen dan vroeger
    die zijn verdreven door hordes vluchtelingen
    die een dagje Amsterdammers beroven doen

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie