VIDEO: De aanval op Thierry Baudet

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Debbie)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: De aanval op Thierry Baudet

  1. Henk der Niederländer zegt:

    De vraag zal nu zijn hoe de NPO het gaat spinnen om een zogenaamde rechts extremist de schuld in de schoenen te schuiven.
    Want dat ongeveer alle aanslagen uit de hoek komen van het linkse gespuis of uit de hoek van de moslims mag niet benoemd worden.

    Geliked door 6 people

    • Marc zegt:

      Nederland zelf is rechts-extremistisch geworden.

      De koppen moeten dus zijn: ‘Rechts-extremist pleegt aanslag op Baudet!’

      Like

    • droevige mof zegt:

      In Duitsland meldde DLF-radio dat hij was aangevallen door een man met een antifascistische achtergrond. Dus dat zou de spin kunnen zijn, een antifascist die een fascist bestrijdt, een beetje hard maar toch begrijpelijk.

      Geliked door 1 persoon

    • olieklippie zegt:

      Het schijnt nu een “verwarde” oekrie te zijn, die dat gedaan heeft.
      Tis wat met al die “opgenomen verwarde lievelingen” retourneren lijkt mij de beste oplossing, zijn die “verwarden” weer veilig in hun eigen omgeving.

      Like

    • Olie bol zegt:

      Man die Baudet klap gaf, is inwoner België van Oekraïense komaf

      GENT – Een man geboren in 1990 van Oekraïense komaf is volgens de Gentse politie degene die Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet donderdag een klap gaf met een paraplu in Gent.
      De man heeft een vaste verblijfplaats in België.
      Er is een proces-verbaal opgesteld.
      Of de man wordt vervolgd, kon de politie nog niet zeggen.
      ( Tuurlijk niet, de man heeft een trauma van de oorlog daar??? dan mag je slaan met een paraplu)
      Baudet was in Gent om een lezing te geven bij de conservatieve Vlaamse studentenvereniging KVHV. Vlak voor hij het universiteitsgebouw binnenliep, kreeg hij een klap op het hoofd met een paraplu.
      De aanvaller zou daarbij teksten gericht tegen de Russische president Vladimir Poetin hebben geroepen.
      Hij werd meteen opgepakt, maar is inmiddels weer vrijgelaten.
      Collega’s van Baudet spraken hun afschuw uit over het voorval. Demissionair premier Mark Rutte noemde het „onacceptabel.”
      „Je blijft van politici af.”
      Ook Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp sprak haar afkeer uit: „Wat je ook denkt of vindt, je blijft met je handen af van al onze Kamerleden.”

      Like

  2. Andre zegt:

    Dat links ventje doet heel raar hij kijkt niet naar Thierry maar naar iemand anders. Op de trap staat een lachend links meisje en er staat ook nog een persoon in wit die achter het raam gaat staan en positie inneemt op dat links ventje te fotograferen met zn aktie!!!!. Dit is goed voorbereid en de politie stond er met hun corrupte neus weer boven op. Thierry jongen laat je niet afbluffen zet je hoofd helemaal in het verband en ga in de 2e kamer het debat aan met dat smerige D666 tuig! Mijn stem hebben jullie!

    Like

  3. Julia zegt:

    De hypocriete linkse bende in Den Haag zijn nu verbouwereerd inclusief Rutte. Ze hebben de man en zijn partij FvD continu verketterd en moties nimmer aangenomen hoe terecht en goed onderbouwd ook. Zij daar in dat linkse ondemocratische hok dat Tweede Kamer wordt genoemd willen de partij FvD het liefst verbieden. Dan moeten we ook nog te maken krijgen met een oude man genaamd Johan Derksen die herhaaldelijke malen heeft beweerd dat al degenen die voor FvD zijn gekkies zijn. Maar ja dat is nu eenmaal het niveau dat meer dan 1 miljoen per jaar verdient om deze waanzin te verkondigen via de propagandazender SBS 6. Nog niets geleerd hoe giftig het links gif is bij Pim Foruyn begon het ook met een taartje. Baudet wens ik alle sterkte en zijn partij heeft mijn stem dik verdiend. Het is de enige democratische partij die voor eigen land en volk opkomt voor de rest bestaat onze Tweede Kamer uit uitsluitend amateurs die tot op heden van alles niets hebben terecht gebracht laat met verkiezingscampagnes beginnen en het druk hebben met oorlogen waar zij zich nimmer in hadden moeten mengen. We zien nu wat hierdoor in ons land gebeurt en het resultaat is torenhoge prijzen en een enorme polarisatie. Met dank aan links.

    Like

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Op De Dagelijkse Standaard wordt gesuggereerd dat het om een Oekrainer zou gaan en als Ikluister naar hetgeen geroepen wordt op de video is het zeker geen Vlaams of Frans.

    Like

  5. Julia zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/wanstaltig-baudet-aanvaller-vrijgelaten-in-belgie Het is dus een vrijbrief dat terroristen zonder meer en ongestraft mensen kunnen en mogen aanvallen. Fijn om dit soort tuig uit de Oekraïne binnen te halen want o de Oekraïners zijn de oorlogsvluchtelingen die flink in de watten worden gelegd en waarvoor alles blijkt te worden toegestaan. Dit stuk tuig dat Baudet heeft aangevallen moet keihard naar het front worden getrapt in de Oekraïne om tegen de Russen te vechten het zal ongetwijfeld wel een deserteur zijn. Hoe ver zijn wij afgegleden en hoe door en door corrupt blijkt ook de rechtstaat in België. Mijn steun gaat uit naar Baudet en zijn partij kortom FvD verdient dubbel en dwars mijn stem. Het is kortom een grote schande en een flinke trap naar onze democratie.

    Like

    • Henk der Niederländer zegt:

      Die vrijbrief bestaat al sinds Janmaat Julia toen in Kedichem het linkse gajes een aansslag pleegde waarbij Wil Schuurman zo zwaar gewond raakte dat haar been geaputeerd moest worden.
      Deze linkse ellende is al 50+ jaar de gewoonste zaak van de wereld in Nederland.
      Ik ben bang voor Baudet dat dit een opmaat zal zijn voor een Fortuyntje

      Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Alle respect voor Baudet een sterk man die zelfs zijn speech op de universiteit heeft doorgezet in plaats van in tranen en vol zelfmedelijden onder te duiken zoals destijds een man met een fakkel voor de deur van Kaag stond en niet heeft aangevallen maar wel 6 maanden gevangenisstraf kreeg. Ze hebben in de Tweede Kamer hun mond vol hoe zij zich bedreigd voelen maar zijn nimmer aangevallen. Had de Belgische veiligheidsdienst deze smerige laffe terrorist niet in het vizier? FvD en Baudet mijn hart heeft u gewonnen waar heel veel laffe politici een voorbeeld aan kunnen nemen. De terrorist is inmiddels weer vrijgelaten hoe is het mogelijk over de EU gesproken dit zou zeer sterk in Brussel veroordeeld moeten worden door alsnog vervolging en straf te eisen.

    Like

  7. Hovawart zegt:

    Het kan zéér verhelderend zijn voor regeringslieden als men voor en na aanvang van hun aanwezigheid in het parlement zich door een haag van boze burgers moeten bewegen, beetje incasseren zoals de burgers al vele jaren moeten ondergaan…………eens zien of dat wil helpen.

    Geliked door 1 persoon

  8. fredje zegt:

    Wat de NPO ook uitkraamt, nog veel schandaliger is de houding van de politie. Telkens staan ze bij, en keken ernaar.

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederländer zegt:

      Het is opvallend Fredje dat dat steeds wer opnieuw gebeurd.
      ze stonden erbij en keken ernaar.
      Zou dat toeval zijn??
      Ik dacht het niet.

      Like

  9. Rene zegt:

    Voor Rutte geld dit niet wand is voor nazi wereld .Maar als Rutte een klap met
    een paraplu krijgt Van anti nazi is het huis te klein Dan is EU overstuur.Maar Baudet
    ach nou ja Wat krom is blijft krom of er is hoop !

    Like

  10. fiona00b4508e2731 zegt:

    Die Oekrainer? is wellens en wetens daar neer gezet om dit te kunnen doen. De media speelt een vies, duivels spel, en ach het kabinet is weer geschokt, vieze huichelaars, leugenaars, maffia tuig. Stem FvD !

    Like

  11. Plebejer zegt:

    Zijn beveiliging is toe aan een upgrade

    Like

  12. Harry zegt:

    Het invoeren van : “ one strike , you’re out “ lijkt me de beste oplossing .
    Kunnen we beginnen met ruimen !
    Dan zullen er weinig allochtonen overblijven .

    Like

  13. stradivotsi zegt:

    Ok dan, hou toch op man dat is toch godverdomme toneelspel
    gooi mij maar weg. maar dat is echt wel een toneelspel voor
    symphatie FvD te gewinnen. Zo op die beelden vertrouw ik het niet.

    Like

  14. leeuw7 zegt:

    Als het fascistische,Woke,LGBTi,oorlogshitsende,corrupte,neonazistische WEF-BILDERBERGER bruinhemden misdaadsyndicaat van de schaamteloze,nietsontziende,pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte zou zijn aangevallen ,zou de dader gewoon in de gevangenis moeten blijven!!

    De klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia bruinhemden houden elkaar zelfs in België nog
    een hand boven het hoofd!!

    In wiens opdracht is Pim Fortuyn vermoord??

    Like

Plaats een reactie