De afvallige paus als dienaar van het misdaadsyndicaat

(Door: Willem van Nijnanten)

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò – de belangrijkste stem in de religieuze wereld die zich heeft gekeerd tegen het misdaadsyndicaat dat sinds het begin van 2020 poogt de wereld te overheersen – heeft op 1 oktober jl. verklaard dat paus Franciscus, de Argentijnse Jezuïet Jorge Mario Bergoglio, een ketter is, omdat hij zijn macht misbruikt om de doelen conform agenda 2030 te realiseren. Het meest recente bewijs daarvan is de exhortatie (officieel bericht van het Vaticaan aan alle gelovigen) van 4 oktober jl. waarin uitgebreid wordt ingegaan op de rol van de mens als veroorzaker van ernstige klimaatverandering, en hoe de mensheid hierop moet reageren. Ook Covid-19 kwam daarbij aan de beurt.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De afvallige paus als dienaar van het misdaadsyndicaat

  1. Hovawart zegt:

    De kerken lopen leeg, het nieuwe geloof is dat van de energiereuzen…….de klimaatlobby zijn de religieuze fanatici……een nieuwe inquisitie, het Concilie van Brussel, dit concilie, als aanzet voor een reformatie en de daarop volgende religieuze conflicten in Europa….heksen zullen worden verketterd…geschiedenis herhaalt zich.

    Geliked door 2 people

  2. waalkade zegt:

    Toen paus Franciscus nog priester was in Argentinië was hij al een verrader. Hij heeft veel mensen verraden aan het Vileda regiem.

    Alle jezuïeten zijn misdadigers zij zijn ook verantwoordelijk voor de afzetting van Marcos in de Filipijnen. Ik heb zelf vele jaren in de filipinnen gewoond. En er is geen president geweest die meer voor zijn volk heeft gedaan dan Ferdinant Marcos.
    De Jezuïeten hebben duizenden Filipino verraden en laten vermoorden.
    Bong Bong Marcos de huidige president is het tegenovergestelde van zijn vader. Bong Bong is een verrader van het volk een puppet van de WEF.

    Geliked door 2 people

  3. karton zegt:

    Vies zootje daar in ‘t Vaticaan.

    Geliked door 1 persoon

  4. Blaffertje zegt:

    Achterbakse katjes in het duister knijpers.
    Schijnheilig zooitje.

    Geliked door 2 people

  5. BigLJohn zegt:

    Neem zijn Heilige stoel af en zet hem op de elektrische stoel. Minstens 100.000 Volt erop zetten, anders overleeft die ouwe taaie nog. Zijn er nog liefhebbers voor de pausmobiel ?

    Geliked door 1 persoon

  6. J.v.d.Heijden zegt:

    Onze god is de beste…

    Like

Plaats een reactie