REALITEIT!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op REALITEIT!

  1. jantjeuitnl zegt:

    Zelfs dit is nog niet helemaal waar. Hamas wordt breed gesteund door de bewoners. Die burgers zijn lang niet allemaal onschuldig, in tegendeel.
    Die zgn. “Nederlanders” die uit de Gaza strook vluchten, zijn meestal niet veel beter dan die gestoorde gasten die IS gingen helpen.
    Trouwens, hier lieten de moslims allemaal prompt hun baard staan zoals in de koran is voorgeschreven bij jihaat, om zo hun steun aan IS te betuigen.
    Daarna namen sukkels het over en werd het baarddragen weer mode. Ezels.

    Geliked door 3 people

  2. Hovawart zegt:

    Hamas is geen groepering, het is een grote uitbraak van antisemitisme, een levensbedreigende sepsis waar alle moslims aan lijden, een dodelijke overtuiging……waar al eeuwenlang geen remedie voor is te vinden.

    Geliked door 4 people

  3. memaxq zegt:

    Er was eens een motorclub leider die had bedacht, dat elk die zich niet bij hen aansloot vermoord moest worden. Die motorclub zou al heel snel een criminele organisatie worden genoemd en als zodanig behandeld door het recht.
    Vervang nou het woord “motorclub” door “islam”……………..

    Geliked door 2 people

  4. belozersky zegt:

    Alleen maar schreeuwen voor de camera s over het kwaad dat men nu treft is niet genoeg(Gazanen). Ook bij zichzelf te rade gaan. Hoeveel vaders en zonen zitten in die tunnels en hebben zich aangesloten bij Hamas?
    Daarnaast overdenken de vijandige houding jegens het Joodse volk en het betwisten van hun grondgebied. Dat is stap 1.

    Like

Plaats een reactie