Vijandige overname: Sluipende politieke greep naar de macht van de islam in Europa

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

De signalen worden sterker dat de in grote delen van Europa zichtbare islamitische inbezitneming van land weldra ook directe politieke consequenties zal hebben. Niet alleen worden er steeds meer burgemeesters en regeringsfunctionarissen door moslims geleverd; in toenemende mate ontstaan en in heel Europa ook sharia- en islampartijen. De door de politiek en de systeemmedia ontkende islamisering volgt daarbij een duidelijk plan.

Dat miljoenen moslims, die willekeurig in de landen van het Westen werden opgenomen en hier grotendeels ongestoord hun parallelsamenlevingen kunnen oprichten, vroeger of later een parlementaire vertegenwoordiging verlangen, die men hen juridisch niet eens kan verbieden, was al lang zichtbaar.

Eerder een dreiging

Vorige maand liet zich in Groot-Brittannië een “Partij van de Islam” bij de kiescommissie van het Verenigd Koninkrijk registreren. Ze gaf als doel aan “alle minderheden in Groot-Brittannië een stem te geven”. Men zou er voor zorgen “dat alle problemen, die in het grote land Groot-Brittannië op de loer liggen, overwonnen worden.” Dit zal men waarschijnlijk eerder moeten opvatten als dreiging. In werkelijkheid is de politieke invloed van de islam in Groot-Brittannië als zo groot, dat de linkse Labour Party bijna al op de islamitische stemmen is aangewezen.

Dit was het geval, totdat partijchef Keir Starmer na het Hamas-bloedbad in Israël aan de kant van de joodse staat ging staan. Daarmee veroorzaakte hij een storm van protest en de massale afkeer van moslims van de Labour Party. Er werd enorme druk op de partijleiding uitgeoefend om haar standpunt in het Gaza-conflict te wijzigen. In ongeveer 30 (!) Britse kiesdistricten vormen moslims al de relatieve meerderheid. Bijna alle Britse steden met meer dan 500.,000 inwoners hebben islamitische burgemeesters.

Islamitische staat” geëist

In plaats van deze ontwikkeling als alarmsignaal en bedreiging voor het hele land te erkennen, bedelen andere partijen al om hun stemmen en maken zich de eisen van de moslims eigen. Op zeker moment zullen deze echter onvermijdelijk vragen waarom ze überhaupt nog vertrouwen op gevestigde partijen en en zich niet gewoon wenden tot de nieuwe islampartij of andere belangenvertegenwoordigingen oprichten.

In België is dit punt al overschreden: hier trad al in 2018 een islampartij bij de verkiezingen in 28 gemeenten aan. Ze eiste o.a. een “islamitische staat” en geschieden openbaar vervoer voor mannen en vrouwen. Ze beweerde ook nog geen “extreme islam” aan te hangen. En in Nederland werd in 2016 een partij voor migranten opgericht met een duidelijk antisemitisch en pro-Turks karakter. Onlangs sloten zich daar sociaaldemocraten met de in Duitsland zojuist verboden radicaalislamitische organisatie Samidoun aaneen.

Demografie spreekt duidelijke taal

Het is ook in Duitsland, Oostenrijk en andere landen nog slechts een kwestie van tijd tot er zulke partijen gevormd worden, die politieke systemen ondermijnen en islamitische eisen in de wetgeving implementeren. De demografie spreekt een duidelijke taal.

Het geboortecijfer van Duitse vrouwen bedraagt 1,5 kinderen per vrouw, bij Syrische vrouwen zijn dat 4,2, bij Afghaanse 3,4. Tussen 2014 en 2022 is het aandeel buitenlanders in Duitsland van 8,4 miljoen naar 12,8 miljoen gestegen. In dezelfde periode nam de Duitse bevolking met 1,3 miljoen mensen af. En het politiek-mediale ambiance miskent daarbij volledig dat de islam niet als religie, maar als politieke wereldbeschouwing wordt begrepen.

Enorm kiezerspotentieel

Want: de islam zet niet in op overtuiging, maar op onderwerping – en streeft overal naar de enige, uiteindelijk totalitaire macht. Zijn inhouden zijn met de democratische fundamentele orde van geen enkel EU-land compatibel, en toch wordt hij gepaaid en vertroeteld.

Met miljoenen potentiële kiezers, die, indien nodig, ook door druk van islamitische organisaties, gedwongen zouden kunnen worden om te gaan stemmen, bestaat er een enorm kiezerspotentieel, dat door gebeurtenissen zoals het Gaza-conflict moeiteloos gemobiliseerd kan worden – en helaas niet alleen bij de stembussen, maar in geval van twijfel ook in de straten. Dit zou dan het logische en onvermijdelijke eindpunt van de interne uitholling van ooit liberale Europese samenlevingen zijn.

Bron:
auf1.info
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vijandige overname: Sluipende politieke greep naar de macht van de islam in Europa

  1. Peter. zegt:

    Brussel is op oorlog uit,en een burgeroorlog is dichterbij dan dat ze denken .Voor een beleid als dit heeft men geen politieke parasieten nodig .

    Geliked door 2 people

  2. `m zegt:

    Ik zou het niet sluipenderwijs willen noemen: die moslims laten aan duidelijkheid weinig te wensen over. Het blijft de hardnekkige ontkenning van de gigantische meerderheid binnen autochtone volken om de evidente gevaren van de islam te blijven ontkennen.

    Ze plegen daarmee land- en staatsverraad.

    Geliked door 6 people

  3. BosscheBol zegt:

    Al over een paar jaar slaat deze val dicht. Overal in Europa nadert het percentage mohammedanen de 20%. Ze wachten nog. Waarom? Omdat ze toch op hun wenken bediend worden door onze corrupte politici. Maar als het eenmaal rond de 25% komt (over ~5 jaar) dan worden zaken als Bataclan, Charlie Hebdo en de terreur in Zuid-Israel hier ook “normaal”. De media zullen er niet over berichten om geen “onrust” te veroorzaken. Links zal in eerste instantie de mohammedanen voluit helpen net zoals de NSB de moffen hielp.
    Ik benijd niet degenen die dan leven.

    Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      Bossche Bol ; Ik denk toch meer dan 20%
      ik hou het op 40-50% zeker niet minder

      Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        De geschiedenis toont aan dat vanaf zo’n 25% het grote gezeik met de islamieten begint…

        Geliked door 3 people

      • BosscheBol zegt:

        lucia. Ik denk in Nederland 17% omdat de autochtone bevolking ergens (ben jaartal vergeten) gestopt is met groeien tussen 14 en 14,5 miljoen. Daarna langzaam gekrompen. Ik hou de autochtone bevolking nu op 14 miljoen. Toch is de Nederlandse bevolking als geheel nu bijna 18 miljoen.
        Dan zijn er dus bijna 4 miljoen allochtonen. Een aantal daarvan is met westerse achtergrond en zo kom ik op de raming van 3 miljoen mohammedanen. En dat is 17%. Als het over de 25% heen gaat dan gaat het er echt anders uitzien dan nu. Dan wordt het mohammedanengeweld heel gewoon.

        Geliked door 2 people

  4. Ad zegt:

    Democratie is een trein die je neemt en uitstapt als je bent waar je wil zijn .

    Geliked door 1 persoon

  5. J.v.d.Heijden zegt:

    Islam werd VERZONNEN, hoofdoeken, moskeeën, djellaba’s, allah, profeet,
    en die zwarte kei in Mekka idem dito.

    Geliked door 2 people

  6. bobzelf zegt:

    en dan zijn er mensen die ONZE REDDER KWALJK NEMEN

    DAT HIJ EERST !! DE GRENZEN WIL SLUITEN EN

    DAT ONZE PVV VRIEND RAAR HAAR HEEFT.

    SCHIJNT OOK EEN PROBLEEM TE ZIJN ??

    EN DAAROM DUS OP 125 LANDVERRADERS STEMMEN !!!

    WAARDOOR U NU ISLAM BURGEMEESTERS HEBT

    MENSEN MET EEN KALSHNIKOV IN DE 2 e kamer zitten

    de ex VVD hoofdman met een boerka . wat blow jobs uit liet voeren

    VOOR EEN 68.000 ZOEKGERAAKTE EURO’S

    WE DENK KREGEN … ONZE ISLAM TURKEN IN DE KAMER

    EEN TURKSE “” LEIDSTER VAN DE VVD DIE HAAR HELE AFKOMST EN VLUCHT NAAR NEDERLAND BIJ ELKAAR LOOG

    HELE ZALEN IN GEMEENTES VOL MET ISLAM LEDEN

    DIE UITERARD VOOR NEDERLAND ZIJN ??????

    MAG IK U VRAGEN HOE SNEL U DOOD WILT GAAN ???

    EN WANNEER WORDT U GODGOEIENDEN GLOEIENDE NOU EEN KEER WAKKER

    HET IS KWART OVER !! 12. IK HERHAAL15 OVER 12

    NEE HOOR IK GA NIET STEMMEN .. ????????????????????????????????

    HOUDT DAN VOORTAAN OOK HIER JE KOP DICHT MAFKEZEN

    DANK U

    OOM VLADYBOB

    Geliked door 5 people

  7. Willem zegt:

    Ik zag het al jaren geleden aankomen, zo moeilijk is het niet, lees de koran. Er wordt gestreefd naar de overname van Europa/Nederland door de islam en de Europeaan betaald ervoor en maakt zelf de weg vrij dankzij links en straks is het zover dat door democratische verkiezingen de islam de overhand krijgt. 2x hebben ze het met geweld geprobeerd en mislukt, maar sinds de 70-er jaren staat de deur wagenwijd open met behoud van cultuur en religie en nu is het bijna zover. Lukt het ze niet helemaal met verkiezingen dan zal geweld gebruikt worden, zoals 2 weken terug in Duitsland gezegd werd. Wat ons dus binnenkort te wachten staat zijn hamas toestanden in Europa, burgeroorlog in de straten van de grote steden. Rivers of blood, al in de vorige eeuw voorspeld. Ben benieuwd hoe deze jaarwisseling eruit gaat zien. Al met al wordt het misschien een jaartje vertraagd, maar ik zag al een bericht dat in jan. 2024 WO III gaat beginnen, hoop van niet natuurlijk, maar dat de islam steeds groter en gewelddadiger wordt en de politie het niet meer aankan is duidelijk. Misschien dat op een gegeven moment het leger ingezet gaat worden, maar dan is het kalf al verdronken en zullen vele mensen op hamas manier het leven hebben gelaten. Met dank aan onze (linkse) leiders.

    Geliked door 4 people

  8. Sinyo zegt:

    De Remmen van Links zijn Los
    Zo gaat ons Nederland naar de klos.
    Steeds meer ruimte krijgt de De Jihad
    Traktatie voor de Kafirs is het bloedbad
    We gaan er aan. We zijn er geweest
    Waar blijft de zoon van de Heilige Geest.
    Er stond dat we dan vrede zouwe krijge.
    Ik ben wel gelovig, maar dan wel in me eige

    Geliked door 1 persoon

  9. stradivotsi zegt:

    ik heb leuke traktatie voor dat addergebroed

    Geliked door 1 persoon

  10. Ravian zegt:

    “die men hen juridisch niet eens kan verbieden”

    Kan wel.
    Zodra je erkent dat de islam geen religie is maar een (zeer foute) ideologie kun je deze, net als het nazisme, gewoon verbieden.

    Geliked door 3 people

  11. hw.rademaker zegt:

    islam je kunt er een avond mee vullen de joodse staat het zijn niet alleen joden die er wonen met een buldozer ram je zo door de grens hekken
    het bloedbad dat aangericht is zou graaf dracula nog jaloers op zijn
    die drukte ze met de anus op een puntige paal de foto,s van de verschrikking
    mag de bevolking niet zien dit was hamas gesteund door arabische landen
    die een hypocriete houding aannemen ze zijn met hun steun er in betrokken
    een groot deel van de bevolking heeft er ook aan mee gewerkt
    hamas een laffe weer zo,n moslim beweging heeft uitgelokt dat door het plaatsen van een hoofdkwartier in een ziekenhuis de onschuldige bevolking ook getroffen wordt om ze uit te roeien zullen er nog meer slachtoffers vallen
    de politiek wil de kool en de geit sparen de belgen kranten hebben hun opdrachten,
    het politieke volks toneel op tv staat de vvd weer bovenaan
    veel van deze volks verrader verslijten de drempel bij klaus swap
    de voorzitter van de miljardairs en de kont likkers

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie