Duitse ministerie van Buitenlands Zaken dringt aan op opname van vluchtelingen uit Gaza

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken van Annalena Baerbock (Groenen) is voorstander van de opname van vluchtelingen uit de Gazastrook in Duitsland. Egypte, Jordanië, Syrië en Libanon hebben al verklaard deze mensen niet bij zich te willen opnemen – uit angst terroristen het land binnen te halen. De Duitse regering daarentegen dringt er bijna op aan om vluchtelingen uit het Midden-Oosten kost en logies aan te bieden.

“Duitsland bereidt zich op de opname van vluchtelingen uit de Gazastrook voor”, schrijft de “Bild-Zeitung”. Een deel van deze Arabieren heeft het Duitse staatsburgerschap, en het ministerie van Buitenlandse Zaken verklaart trots: “We konden tot nu toe bereiken dat ongeveer 320 Duitsers inclusief hun familieleden veilig uit Gaza konden komen.” In de tuin van de Duitse ambassade in Caïro wachten ambtenaren er al op hen de noodzakelijke documenten voor een snelle doorreis naar Duitsland te verstrekken.

De Egyptische president Abdul Fatah al-Sisi daarentegen zegt heel duidelijk: “Ze zouden in hun land moeten blijven.” Dat bericht “n-tv”. De zender citeert een Egyptenaar, die geen Hamas-ondersteuners in zijn land wil hebben, want: “Waakhonden worden in de tuin aan de lijn gehouden, niet in de slaapkamer. Ze moeten je vijanden bedreigen, niet je kinderen.”

De Duitse regering, met voorop het ministerie van Buitenlandse Zaken, beoordeelt de situatie daarentegen optimistisch. Terwijl rondom de regeringsgebouwen in Berlijn sinds 2019 meermaals de veiligheidsmaatregelen werden opgevoerd en de Bondsdag zich nog maar enkele weken geleden voor € 4,5 miljoen extra heeft beschermd, moet de normale bevolking maar zien hoe ze met potentieel gevaar klaarkomt.

Koning Abdoellah II. Van Jordanië gaat er van uit dat het bij een deel van deze vluchtelingen uit Gaza om terroristen gaat. Hij verklaart volgens “n-tv”: “Ik denk dat ik niet alleen in naam van de Jordaanse regering spreek, maar ook in de naam van onze Egyptische vrienden: geen vluchtelingen in Jordanië, geen vluchtelingen in Egypte.

Het heersende Duitse politieke bedrijf daarentegen kent noch gevaren noch risico´s.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Duitse ministerie van Buitenlands Zaken dringt aan op opname van vluchtelingen uit Gaza

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Het lijkt erop dat het linkse rapalje er ales aan doet om in Duitsland een burgeroorlog te ontketenen.
    Niemand wil dat terroristentuig binnen hun grenzen maar Duitsland en Nederland staan zoals gewoonlijk weer vooraan in de rij.

    Geliked door 2 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Henk … ja hoor denk dit ook , geheel in lijn van de linkse WEF Build Back Better doctrine…..
      Kan mij ook niet voorstellen dat partijen zoals PVV of AFD e.d. op het “pluche” terecht komen..
      Nou ja zullen zien
      Ton

      Like

    • waalkade zegt:

      Dit is van het begin tot het einde zo gepland.

      Heel Palestina ontruimen. Israel bezet het hele land , annexeren heet dat. Waar had ik ook alweer gehoord dat dat niet is toegestaan…. oh ja Rusland en de Krim.

      Het uiteindelijke tweezijdige doel is om Europa te overspoelen met nog meer vluchtelingen en vervolgens is voor israel de weg vrij om de ongelooflijke hoeveelheid gas voor Gaza aan te boren zodat Israel europa van duur gas kan voorzien.

      Het is z’n doorgestoken kaart.
      Moet je ook nog weten dat Hamas gefinancierd is door Israel en Amerika daar zijn zoveel verklaringen van beide landen van bekend alleen is het probleem dat vele dat niet lezen of oppikken.
      Deze oorlog is puur op deze manier opgezet door Amerika, Israël SAMENMET HAMAS !!!!!!

      WE HEBBEN HET MET PEARL HARBOR, MH17, 9/11, OEKRAÏNE OORLOG KUNNEN ZIEN…….. REGERINGEN GEVEN GEEN SHIT OM HUN BEVOLKING EN DODEN HUN EIGEN BURGERS MET HET GROOTSTE GEMAK ….. VOOR NOG MEER GELD EN MACHT !!!!!!

      Als je alles goed uitzoekt en leest dan moet je dit weten. Ook kijken naar Redacted News op Rumble helpt hierbij.

      Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        “Heel Palestina ontruimen. Israel bezet het hele land , annexeren heet dat. Waar had ik ook alweer gehoord dat dat niet is toegestaan…. oh ja Rusland en de Krim.”

        Gaat Israël Jordanië veroveren dan?

        Of heb je nooit geschiedenisles gehad, en weet je niet dat Palestina zowel Israël als Jordanië omvat, en dat de zogenaamde “Palestijnse gebieden” feitelijk gewoon door de islamieten “geannexeerd” Joods land betreft?

        Er bestaat als sinds 1923 een door Arabische islamieten bewoonde “Palestijnse staat”, en die heet tegenwoordig Jordanië.

        Je sympathiseert dus met een zooitje door Arafat ‘Palestijnen’ gedoopte Arabieren, die delen van Israël bezetten, en van daaruit beestachtige terroristische aanslagen op onschuldige Israëlische burgers organiseren.

        Heb je enig idee hoe fout dat is?

        Like

  2. BosscheBol zegt:

    Nu zou je kunnen denken dat Duitsers het stomste volk ter wereld zijn. Met Annalene Beerbok als spits op de kerstboom. Maar het is waarschijnlijker dat onze psychopatenvarkens die wij als leiders hebben gekozen, willens en wetens uit zijn op een burgeroorloog. Binnen 10 jaar. En nu aLvast de meest sadistische moordenaars van de hele wereld hier binnen halen.
    STEM ZE WEG!
    Het is uw ALLERLAATSTE kans!

    Like

  3. Marc zegt:

    Tijd dus dat we zelf de macht de wacht aanzeggen!

    Like

  4. boorzalf zegt:

    Let maar op, die gasten komen ook hier heen. Klaver, Jette, Timmerfrans zullen ze met bloemen ontvangen. En op de achtergrond het apeldoorns linkse zangkoor.

    Like

  5. Ravian zegt:

    “Waakhonden worden in de tuin aan de lijn gehouden, niet in de slaapkamer. Ze moeten je vijanden bedreigen, niet je kinderen.”

    Das al een halve eeuw lang de Arabische politiek wat de ‘Palestijnen’ betreft.
    En even voor de duidelijkheid, het zijn diezelfde Arabieren die deze waakhonden gefokt en vals gemaakt hebben.
    Tijd dat ze hun streken een keertje thuis krijgen…

    Like

  6. Htskday zegt:

    Goh, nog meer vluchtelingen opvangen… je verwacht het niet….

    Bereid je maar voor,.. het halve Midden Oosten en omstreken komt hier binnenkort naar toe..

    Is onderdeel van het Great Reset plan….
    Met een valse vlag chaos, verdeeldheid en een oorlogje veroorzaken, nog een paar miljoen vluchtelingen en terroristen opvangen.. hatsikideee…
    Alles naar de klote..

    Ga maar vast beginnen met tunnels graven ofzo…
    Of ga morgen stemmen, scheelt ook een stuk..

    Vluchten kan nog nét, moet u wel opschieten…

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristische overheid heeft Duitsland al grotendeels economisch opzettelijk verwoest!!

    Like

  8. Peter zegt:

    Islam hebben ze nu al genoeg binnen ,nu mogen de radicale erin ,eerst de kinderen en dan familiehereniging.Alles door SOCIALISTEN mogelijk gemaakt .
    Soort als D66 en Timmermans willen dit ook .

    Like

  9. Republikein zegt:

    Gute Nacht Freunde
    Es wird Zeit für mich zu gehen
    Was ich noch zu sagen hätte
    Dauert eine Zigarette
    Und ein letztes Glas im Stehen.

    Halten sie du bist verhaftet gnädige Frau……

    Like

  10. fiona00b4508e2731 zegt:

    Nederland het bedrijf van Rutte is een psychopaat, narcist, en indirect heeft hij veel bloed aan zijn handen, doelbewust levert hij Nederland over aan de Islam. Zoals alles nu gaat in de wereld ( met opzet ), daar is Hitler niks bij. Hij is de schandknaap van Klaus Schwanz.

    Like

  11. leeuw7 zegt:

    De satanische islamitische barbaren religie hoort niet thuis in Duitsland en Europa !!

    Like

  12. leeuw7 zegt:

    Deze asociale islamitische barbaren horen thuis in islamitische dictatoriale landen!!

    Like

  13. leeuw7 zegt:

    Deze demonstranten, die zich zo deugdzaam lijken te voelen, sturen een boodschap naar de terroristische groeperingen dat mensen in het Westen geweld, terrorisme en de Jihad (heilige oorlog) gelukkig steunen, niet alleen tegen Israël en Joden, maar ook tegen christenen, alle “ongelovigen”, in Europa, de Verenigde Staten en het Westen. Afgebeeld: Demonstranten protesteren tegen Israël op de Brooklyn Bridge in New York City op 7 november 2023. (Foto door Kena Betankur/AFP via Getty Images)

    Mensen die echt pro-Palestijns zijn, zouden demonstreren voor leiders die geen miljarden aan internationale hulp wegsluizen, die niet op hen schieten als ze in veiligheid proberen te vluchten, die geen wapens en munitie opslaan in en bij hun huizen en scholen.

    In plaats van de uitroeiing van Israël te steunen, zouden de demonstranten moeten oproepen tot de uitroeiing van Hamas, waarvan de leden twee miljoen Palestijnen gegijzeld houden, terwijl hun leiders luxueus leven in hotels in Qatar.

    Deze gestoorde pro islamitische antichristelijke -antisemitische barbaren horen niet thuis in democratische landen !!

    Like

  14. leeuw7 zegt:

    Ondertussen doen de “pro-Palestijnse” demonstranten zich voor als vredeszoekers. In feite vieren ze terrorisme en imperialisme — islamitisch imperialisme — dat de territoriale overwinningen van Iran met geweld wil uitbreiden, niet alleen in heel Syrië, Libanon, Israël en Irak, maar ook door Jemen, Saoedi-Arabië en Zuid-Amerika op weg naar de “Grote Satan”, de Verenigde Staten. De Iraniërs zijn al geïnfiltreerd in Venezuela en hebben elkaar ontmoet op Cuba om te praten over de “confrontatie met het Yankee-imperialisme”.

    Blijkbaar beseffen deze vredelievende demonstranten niet hoe destructief ze zijn voor zichzelf en hun vrije manier van leven — economisch, seksueel en verbaal — ze lijken niet eens hun eigen diepgewortelde onverdraagzaamheid en antisemitisme te zien, of de moeite te nemen om een minuut na te denken over hoe het leven er eigenlijk voor hen uit zou zien als ze in Gaza, Beiroet, Damascus of Teheran zouden wonen. Het is gemakkelijk om een demonstrant te zijn in Londen, Washington DC of New York.

    Ondanks alle beweringen van het tegendeel, zijn dit geen pro-Palestijnse bijeenkomsten. Dit zijn haatmarsen van mensen die uit zijn op de vernietiging van Israël en het Westen. Vergis je niet: degenen die nu tegen Israël protesteren, pleiten voor een totalitaire manier van leven, voor armoede – behalve voor de leiders natuurlijk – en voor hetzelfde soort utopie dat nu wordt nagestreefd door de burgers van Iran, Noord-Korea, Afghanistan, Cuba, Venezuela… en Gaza.

    De antichristelijke -antisemitische islamitische barbaren religie hoort niet bij de joods-christelijke Europese beschaving!!

    Wie zwijgt stemt toe met het faciliteren van deze boevenbende!!

    Like

  15. leeuw7 zegt:


    Uit een op 14 november gepubliceerde opiniepeiling bleek dat 75% van de Palestijnen de moordpartij van Hamas steunt, inclusief verkrachting en onthoofdingen, terwijl slechts 13% het afkeurt. Op de foto: een menigte Hamas-aanhangers zwaait met de vlag van de terreurgroep, na het vrijdagmiddaggebed in Hebron op 10 november 2023. (Foto door Hazem Bader/AFP via Getty Images)

    Het is misdadig als de linkse fascistische elite deze islamitische barbaarse hordes Europa binnenlaten!!

    Like

  16. leeuw7 zegt:

    Hoe kan een rationeel persoon spreken over een ‘tweestatenoplossing’ als een meerderheid van de Palestijnen gelooft dat er niets mis is met het verbranden, onthoofden en verkrachten van Joden, of het doodbakken van een Joodse baby in een oven?

    Over islamitische barbaarsheid gesproken!!!

    Like

  17. leeuw7 zegt:

    Ook het huidige demissionaire,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten regime Rutte en Co hebben bar weinig geleerd van de tweede Wereldoorlog en de Holocaust!!

    Ook de meerderheid van de te verkiezen tweede kamerleden zijn wederom uilskuikens in het kwadraat betreffende de opstelling tegen Israël!!

    Israël is een streepje van licht in het Midden-Oosten!!

    Een terroristische islamitische Palestijnse terreurstaat is een project van en voor gestoorde idioten!!

    Like

  18. leeuw7 zegt:

    Dat een meerderheid van de Palestijnen Israël wil vervangen door een door Iran gesteunde terreurstaat toont ook aan dat de regering-Biden en de meeste Europese regeringen zich schuldig maken aan extreem zelfbedrog als ze praten over de noodzaak om het concept van een ‘tweestatenoplossing’ te promoten. .”

    Dit is niet het eerste onderzoek waaruit blijkt dat een meerderheid van de Palestijnen fel gekant is tegen een ‘tweestatenoplossing’ en een gewapende strijd tegen Israël steunt. Het is ook niet de eerste opiniepeiling waaruit blijkt dat de meeste Palestijnen Hamas en andere terroristische groeperingen verkiezen boven de Palestijnse Autoriteit.

    Deze informatie is ook bestemd voor de Israël hatende klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi Frans Timmermans en z’n terroristische PvdA-GroenLinks achterban!!

    https://www.gatestoneinstitute.org/20155/palestinians-support-hamas

    Deze informatie is gebaseerd op de keiharde feiten omtrent antichristelijke antisemitische islamitische haat!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Like

  19. Cathja zegt:

    Wij hebben aan de Duitsers ‘vijandige’ buren. Als je toch even serieus nadenkt, dan weet je toch dat dit vroeg of laat voor enorme problemen gaat zorgen? Ook voor Nederland! Willen ze ons meetrekken in een alles vernietigende ellende (oorlog) met moslims?
    Grenzen dicht, uit de EU, en orde op zaken stellen in ons land. Illegalen er uit, en alle andere profiteurs ook. Is de oorlog in Syrië (en een deel van Oekraïne) voorbij, dan moeten de vluchtelingen terug naar eigen land. Zo krijgen wij in elk geval weer wat ruimte, plus vrij komende woningen.

    Like

  20. Saeftinghe zegt:

    Bekijk de geschiedenis eens en probeer er van te leren.

    Het oorspronkelijke Israel was een staat aan BEIDE zijden van de rivier Jordaan tot aan de zee.
    De Joodse bevolking is in de laatste 2000 jaar meerdere malen gedeporteerd.
    De laatste keer door de Romeinen!
    Maar het bleef één volk, ze kwamen steeds de rampen te boven en verenigden zich weer in Israel.
    Het land is in 1947 opnieuw het meermaals “beloofde land” geweest.
    Toen na een wereldwijde stemming, die met ruim 2/3 positief voor een Joodse staat van de Jordaan tot de MED een nieuw Israel beloofd werd, vielen 5 Arabische landen de Joden aan, met als gevolg dat de joden ongeveer de helft van dat meermaals beloofde land in bezit konden nemen.
    Ze wilden daarmee leven wanneer het VREDE zou inhouden.
    Zoals te verwachten moesten ze vele oorlogen ondergaan, die ze alle met succes wonnen.

    Niet één Arabier in hun gebied werd door de Israelies gedwongen te vluchten, dat was onder Arabishe druk, tot vlak over de grens, waar ze in kampen moesten verblijven om als buffer te dienen en aanslagen in het nieuwe Israel uit te voeren. GEEN van de Arabische staten heeft ook maar één van die “Palastijnen” opgenomen.

    Ze KREGEN een stuk land, helemaal gratis, nou ja, er moest vrede zijn, een heel redelijke prijs.
    De GAZA strook waar ze onder eigen bestuur konden leven.
    Het werd het dichtst bevolkte stukje aarde.
    Vanwaar dagelijks vele raketten op Israel werden afgevuurd.
    De Israelies schoten ALLEEN die raketten neer, niet degenen die ze afvuurden, want die hadden een schild van onschuldige vrouwen en kinderen om zich heen!!!

    En zie hoe de Israelies zich nu gedragen, geen woeste wraakzuctige moordpartijen op
    De burgers van Gaza.
    De De leidende Hamas moordenaars worden buiten gevecht gesteld, de burgers vooraf gewaarschuwd dat Hamas wordt aangevallen, zodat mogelijk elders heen kunnen gaan.
    En opnieuw wil geen enkel Arabisch land die “Palastijnen” onderdak bieden.

    Waar schuilt het kwaad dat steeds die oorlogen met Israel veroorzaakt en deze steeds verliezen moeten.

    Willen wij mensen met die mentaliteit binnen onze grenzen hebben?
    En daarmee toestanden zoals nu in Israel?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie