Missie Frans Timmermans (PvdA/GL) faliekant mislukt: “PVV is in de lead nu”

Schrik, gegil, handen voor de mond. Als PvdA- en GL-leden horen dat Wilders de verkiezingen heeft gewonnen, slaat verbijstering toe bij de linkse verkiezingsavond in het Amsterdamse Westerpark. Hier was gehoopt op een rood-groen feestje. Dat werd het niet: de missie van lijsttrekker Frans Timmermans – om de grootste te worden – is faliekant mislukt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Missie Frans Timmermans (PvdA/GL) faliekant mislukt: “PVV is in de lead nu”

  1. droevige mof zegt:

    Tijdens het verkiezingsprogramma van NPO radio 1 zaten zeven natte bevers aan tafel, slecht gehumeurd, demonstratief zakelijk, vermoedelijk bang voor hun carrière en baan.

    Geliked door 2 people

  2. olieklippie zegt:

    Missie? een misleidende missie is gelukkig mislukt, maar ik had eigenlijk ook niets anders verwacht met deze toch een”echte klootzak” aan het roer, hopelijk blijft dat zo, hetzelfde geldt voor die strontstamper van die dictators 66/volt partij.

    Geliked door 2 people

  3. Ravian zegt:

    Als je naar de uitslag kijkt dan zie je dat heel links Nederland tezamen goed is voor minder dan vijftig zetels.
    En dan weet je dus meteen waarom links zo zijn stinkende best doet om allerhande getinte parasieten ons land binnen te slepen.

    Nog een daar uit te trekken conclusie is vervolgens dat twee derde van de Nederlandse kiezers dus rechts is, waar je dan terecht de vraag aan kunt verbinden waarom we dan al decennialang met links beleid opgescheept worden, en wat dit dan betekend voor de staat waar onze ‘democratie’ zich in bevind.

    Dit bewijst namelijk gewoon keihard dat onze ‘volksvertegenwoordiging’ het volk niet vertegenwoordigd, dat er in die volksvertegenwoordiging een hele hoop ‘rechtse’ volksvertegenwoordigers rondlopen die kiezersbedrog plegen.
    En het wordt dus tijd dat het electoraat daar eens achter komt, en eens stopt met links via zich als rechts voordoende klootzakken het beleid te laten bepalen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie