GroenLinks-PvdA overweegt fusie met D66, VVD en NSC (satire!)

(Door: Marc Corpers)

Den Haag – GroenLinks-PvdA denkt na over een fusie met D66, de VVD en NSC. Volgens partijleider Frans Timmermans zou de naam van de nieuwe partij GroenLinks-PvdA-D66-VVD-NSC kunnen worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op GroenLinks-PvdA overweegt fusie met D66, VVD en NSC (satire!)

  1. olieklippie zegt:

    Het zou mij niets verbazen, ik zie vooral die ex cda’ers nsc partij omtzigt er wel voor aan, omdat ik weet wat voor een schijnheilige achterbakse zooitje die christelijke honden zijn.

    Geliked door 3 people

  2. Andre zegt:

    Frans Timmermans is in 1 ding heel erg goed en dat is verliezen. En nu op naar Duitsland met vervroegde verkiezingen. AfD gaat het helemaal worden.

    Geliked door 1 persoon

  3. BosscheBol zegt:

    Ik zou maar niet te hard lachen. Er zal een tijd hard onderhandeld moeten worden om al die ongelofelijke ego’s tevreden te stellen met mooie baantjes, macht en geld maar dan kan het los gaan! Nederland voor 1000 jaar onder de knoet van de psychopaten, linsen en mohammedanen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Vanmorgen opgestaan en het ziet er uit als kertmis hier in Veliko Tarnovo
    Klik op het beeld.
    25 cm sneeuw.
    https://webcamera24.com/nl/camera/bulgaria/8312-na-zivo-ot-veliko-trnovo/

    Like

  5. Hovawart zegt:

    Na weer een door een demissionaire VVD’er of Brusselse pvda’er gelispelde exegese of eisegese, vraag ik u telkens weer af, “Wat gaat dat ons weer extra kosten en waar gaat dit tenkoste van, wat draagt het bij, of lost het iets op, en heeft iedereen er iets aan?.”…maar steeds zijn we gesjochten, slechter af, in de aap gelogeerd..

    Like

  6. Blaffertje zegt:

    Breng ze niet op een idee a.u.b.

    Geliked door 1 persoon

  7. Rene zegt:

    Fransje de bloedhond probeert het op een wel heel domme gluiperige manier met bijna een staats greep net als in Oekraine de gif spuiter.

    Like

  8. Julia zegt:

    Timmermans een walgelijke ziekelijk machtswellusteling die burgers flink op kosten wil jagen met zijn klimaatwaanzin. De leugenaar https://www.dagelijksestandaard.nl/opinie/cultuur-onder-vuur-frans-timmermans-in-het-nauw-door-zwartboek-van-cultuur-onder-vuur-ik-was-nooit-in-energielekkend-huis Zichzelf jaren op kosten van de belastingbetalers rond gegeten en gezopen en dan ook nog het lef hebben om de ongezonde vegan bende door onze strot te duwen. Die vent is doorgeslagen en gelukkig flink afgerekend de kiezers die weldenkend zijn pikken zijn fascistisch beleid niet meer. Zelf flink zakken vullen en de Nederlanders financieel kapot maken. Dan nog geld afpakken waar dik en breed belasting over is betaald Frans Timmerman dreigt met zijn GroenLinks-PvdA de werkende Nederlanders, maar ook AOW’ers die enig vorm van privé-eigendom – bijvoorbeeld een eigen huis – hebben opgebouwd, helemaal kapot te belasten. Dit is werkelijk ernstig. Eerst even in het algemeen: erven is GroenLinks-PvdA sowieso een doorn in het oog, want die is gegrond op natuurlijke menselijke verbanden zoals het gezin en op privé-eigendom. Twee dingen die het socialisme absoluut niet kan uitstaan. Nu mag je je überhaupt afvragen waarom als een burger overlijdt, de staat een aanzienlijk deel van diens bezit zou moeten inpikken, alsof daar niet al genoeg belasting over betaald is. Het restant mogen de naaste bloedverwanten dan onder elkaar verdelen. Nu bouwen mensen om tal van redenen privé-eigendom op, maar zeker is het kunnen nalaten aan (klein)kinderen een heel belangrijke. Daar heeft Frans Timmermans natuurlijk lak aan, want hij heeft uw centjes nodig om grenzen open te zetten, asielzoekers op te vangen en Nederland vol te zetten met onrendabele windturbines. Zum kotzen

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie