VIDEO: De waarheid over Covid-vaccins in Nieuw-Zeeland

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Enrique Cortes)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: De waarheid over Covid-vaccins in Nieuw-Zeeland

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Er moet verantwoording af worden gelegd.
    Laat jezelf niet meer in slaap sussen en help dit tuig zelf een handje.
    Ik heb er al te veel over geschreven en de conclusie is neem je zelf het heft niet in handen word je wederom genaaid door het regeringstuig

    Geliked door 4 people

  2. san zegt:

    11.000 politici en leden van elite kregen vrijstelling voor coronavaccin: ‘Dit is onthutsend’
    https://www.ninefornews.nl/11-000-politici-en-leden-van-elite-kregen-vrijstelling-voor-coronavaccin-dit-is-onthutsend/

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Geen waardeloze,zinloze parlementaire enquêtes omtrent het wereldwijde van overheidswege georganiseerde geldverslindende,verwoestende ,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s stappenplan,maar onafhankelijke volkstribunalen waar de van overheidswege georganiseerde daders van allerlei pluimage zich moeten verantwoorden vanwege de door hen gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid!!

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    28-11-23

    COVID
    > NIEUWS
    35-jarige brandweerman gewond door COVID-vaccin en gedwongen met pensioen te gaan, klaagt New York City aan voor invaliditeitsuitkeringen
    Een brandweerman uit New York klaagt New York City aan omdat hem uitgebreide invaliditeitsuitkeringen zijn geweigerd nadat hij met vervroegd pensioen was gedwongen vanwege permanente hartschade als gevolg van het door de stad verplichte COVID-19-vaccin. Zijn advocaat zegt dat de ontkenning deel uitmaakt van een “verontrustend patroon van opzettelijke wreedheid” jegens de door vaccinatie gewonden en iedereen die zich tegen de mandaten uitsprak.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/obrian-pastrana-nyc-covid-vaccine-injury-lawsuit/

    Het zou voor Nederland goed zijn de van overheidswege georganiseerde,criminele ,demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia terroristische gezagsdragers en incompetente beleidsmakers per direct preventief te detineren in afwachting van hun berechting door onafhankelijke volkstribunalen !!

    Het is geen optie meer om de zeer vele van overheidswege georganiseerde Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s vrijuit te laten gaan!!

    De opzettelijke materiële-en immateriële schade die door de zeer vele van overheidswege georganiseerde criminele gezagsdragers en onbetrouwbare beleidsmakers is aangericht loopt in de miljarden euro’s !!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  5. leeuw7 zegt:

    Het Covid-19 Rockefeller Lockstep stappenplan

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 16 mei 2020) (Laatste bewerking: 26 augustus 2022)

    Waar de wereldburgers sinds het begin van 2020 mee geconfronteerd worden is het in 2010 ontwikkelde Covid-19 stappenplan. Hierin wordt in opeenvolgende fases uitgelegd wat de machthebbers vanaf 2020 van plan zijn met de wereld te gaan doen.

    De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman gaat in zijn boek “Covid-19 The Greatist Hoax in History” uitvoerig in over de geplande overname van de wereld. ‘Als je niet beseft dat er iets heel sinisters gaande is, dan is er iets mis in je bovenkamer. De angst die vol enthousiasme wordt aangewakkerd, heeft niets te maken met een vrij alledaags virus en alles te maken met de ambities van de mensen die een wereldregering en totale controle over ieder aspect van ons leven willen.’

    Vernon Coleman – WikipediaDr.Vernon Coleman

    Alle mogelijke behandelingen / remedies van alternatieve medicijnen werden gebagatellisseerd zoals het middel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine. De Nederlandse huisarts Rob Elens kreeg van het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zelfs een verbod opgelegd nadat hij een aantal patiënten met dit middel had genezen: “Ik had 25 coronapatiënten, daarvan gingen er twaalf dood. Ik gaf bij de volgende patiënten hydroxychloroquine en ze bleven alle tien leven. We hadden duizenden doden kunnen voorkomen.”Elens boekte er voortreffelijke resultaten mee maar inplaats van een flinke schouderklop, bedreigde de gezondheidinspectie hem met strafmaatregelen.

    De inspectie noemde zijn handelen een kwalijke zaak terwijl hij patiënten het leven redde. Hugo de Jonge sprak van kwakzalverij evenals enkele onbenullen bij de mainstream media. Volgens het gerenommeerde tijdschrift The Lancet kan hydroxychloroquine tot hartproblemen leiden, met de dood tot gevolg. Rob Elens toonde een brief van honderd wetenschappers die gehakt maakten van dat onderzoek. Hydroxychloroquine – mits op het juiste moment en op de juiste manier toegediend – werkt! The Lancet heeft het artikel later ingetrokken want het bleek niet met feiten te onderbouwen te zijn. Het bleek niets anders dan een fake-onderzoek.

    https://www.franklinterhorst.nl/Het%20Covid-19%20Rockefeller%20Lockstep%20%20stappenplan.htm

    WIE ZWIJGT STEMT TOE !!

    Geliked door 5 people

  6. leeuw7 zegt:

    Dat er met dit middel uitstekende resultaten geboekt konden worden werd ook bevestigd door dokter Vladimir Zelenko en “America’s Frontline Doctors”. Zelenko noemde de tegenstanders van hydroxychloroquine zelfs massamoordenaars. Ook Dr.Simone Gold pleitte voor het verkrijgbaar maken van hydroxychloroquine. Zij is inmiddels haar baan kwijt maar weigert zich de mond te laten snoeren. Zie hier hoe zij ‘ongelooflijke leugens van ongelooflijke proporties’ onthult waarin zij samen met een groep artsen en advocaten de levensbedreigende desinformatiecampagne aan de kaak stelt die sinds de pandemie over de hele wereld woedt. Ook geeft zij kritische informatie over de ongeteste, experimentele biologische middelen, die bedrieglijk op de markt worden gebracht als vaccins voor COVID-19.

    Criminele ,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia stappenplan vaccinazi’s zoals ,de demissionaire,gewetenloze,oorlogshitsende,geldverslindende psychopaten Mark Rutte,de terroristenvereerster,oud boardmember van de WHO Sigrid Kaag,Ferdinand Grapperhaus ,voormalig Minister van Justitie en Veiligheid van Nederland, Dilan Yeşilgöz-Zegerius ,Politiek leider van Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, Hugo Mattheüs de Jonge (Bruinisse, 26 september 1977) is een Nederlands politicus. Sinds 10 januari 2022 is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en sinds 5 september 2023 is hij ook minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties namens het Christen-Democratisch Appèl (CDA) in het kabinet-Rutte IV.[1][2] Eerder was hij van 2017 tot 2022 vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In die laatste rol was hij verantwoordelijk voor de bestrijding van de coronauitbraak in Nederland,en zeer vele meeheulende ruggengraatloze trawanten van allerlei politieke pluimage horen minimaal levenslang achter de tralies te belanden wegens de door hun opzettelijk gepleegde misdaden tegen de menselijkheid !

    Het kan geen optie meer zijn ,om het voorgenoemde tuig nog één dag vrijuit te laten gaan vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdrijven !!

    Wie zwijgt stemt toe met de fascistische FAILED state Nederland!!

    WEGENS HET ONTBREKEN VAN EEN ONAFHANKELIJKE,INTEGERE ,FUNTIONERENDE RECHTSPRAAK,RECHTSTAAT,ZIJN ONAFHANKELIJKE VOLKSTRIBUNALEN ABSOLUUT EEN NOODZAKELIJKHEID!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  7. leeuw7 zegt:

    Dr. Vernon Coleman: Beseft u wel hoezeer u de afgelopen twee jaar door de propaganda van de regering gemanipuleerd bent?

    (d.d. 4 april, 2022)

    De tweelingfraude van onze tijd, de covid fraude en de fraude met de opwarming van de aarde, wordt heel opzettelijk en koelbloedig gebruikt om ons angst aan te jagen en ons te dwingen te gehoorzamen aan adviezen en wetten die niet bedoeld zijn om ons te beschermen, maar om ons tot ziekte en slavernij te dwingen.

    https://bijbeloptiek.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/ik-heb-het-sterke-vermoeden.jpg?250

    Ik heb het sterke vermoeden dat de meeste mensen nog steeds niet beseffen hoezeer zij de afgelopen twee jaar gemanipuleerd zijn. Evenmin beseffen zij de diepte van van het bedrog of de omvang van de fraude die hun leven veranderd heeft.

    sinds het begin van de covid-19 fraude, op advies van een enorm team van psychologen en hersenspoelspecialisten, regelmatig foltertechnieken gebruikt die door de Central Intelligence Agency bedacht zijn om gevangenen te breken en onder controle te houden en hen meegaander en gemakkelijker te beheersen te maken. Politici in zowat alle landen van de wereld hebben hun bevolking (hun werkgevers om het maar eens ronduit te zeggen) opzettelijk als gevangenen behandeld. De hersenspoelexperts weten dat als de leugens maar groot genoeg zijn, ze beter verteerbaar zijn dan de waarheid.

    De regeringen hebben ons opzettelijk tegen elkaar opgezet. Degenen die de experimentele prik weigeren worden gedemoniseerd en de regering zegt dat als niet genoeg mensen de giftige covid-prikken accepteren, er dan een risico van meer lockdowns bestaat, terwijl degenen die de covid-prikken niet accepteren de rest van de wereld in gevaar brengen. De autoriteiten en de media gebruiken herhaaldelijk elke truc uit het boek om verdeeldheid en haat tussen de gemeenschappen te zaaien.

    Er is nooit enige twijfel geweest dat de covid-paspoorten en de lockdowns en de volslagen absurde sociale distantiëring gebruikt werden om het aantal mensen te verhogen dat ermee instemde een experimentele en mogelijk dodelijke injectie te krijgen.

    Weet u nog wie zei: “Door slimme en voortdurende toepassing van propaganda kunnen mensen ertoe gebracht worden het paradijs als de hel te zien en ook omgekeerd, om het meest ellendige leven als het paradijs te beschouwen.”?

    Het was Adolf Hitler, die een meester was in massamanipulatie en het gebruik van subliminale technieken. En het was Hitler die ook opmerkte dat het een geluk voor de regeringen was dat de massa van het volk niet nadacht.

    https://bijbeloptiek.weebly.com/dr-vernon-coleman-beseft-u-wel-hoezeer-u-de-afgelopen-twee-jaar-door-de-propaganda-van-de-regering-gemanipuleerd-bent.html

    Zo hebben ook de Nederlandse van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER terroristische gezagdragers en beleidsmakers 18 miljoen Nederlanders opzettelijk mishandeld en bedrogen!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 2 people

  8. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    De inhoud van de criminele Covid-19 Vaccin Batches moeten geopenbaard worden!!

    De van overheidswege georganiseerde en gefaciliteerde criminele COVID -19 Pharma maffia fabrikanten moet onmiddellijk ontbonden worden ,wegens de ernst van de gepleegde medische misdaden!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie.

    Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

    ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    Ook de onbetrouwbare gezagsdragers van de complotbedenkers-afdelingen van de AIVD ,en het eveneens zeer onbetrouwbare NCTV zijn eveneens medeplichtig aan de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    De onderste steen moet boven komen!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  9. leeuw7 zegt:

    Prof. vertelt met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat.

    (d.d. 27 november 2023)

    Eenieder die beweert dat coronavaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt, is ongelooflijk onwetend of in- en inslecht. Ze begaan een misdaad. Net zoals iedereen die deze vaccinatie actief of passief ondersteunt. Omdat het nu wetenschappelijk is bewezen dat vaccinatie enkel negatieve effecten kan hebben, die levensbedreigend kunnen zijn.”

    Pure horror.

    Data-analist Wouter Aukema bekeek de speech ook en kon het niet droog houden. “Probeer alsjeblieft de hele presentatie te bekijken,” zegt hij.
    “Schaamteloos stond de WHO toe dat mRNA-vaccins verontreinigd werden met DNA,” voegt statisticus Herman Steigstra toe. “Een ander productieproces dan waarvoor goedkeuring is verleend. Bacteriën deden het werk in plaats van machines. Een deel van dat DNA zit in het vaccin. Pure horror.”

    Nederlandse ondertiteling.

    Anton Theunissen is zo vriendelijk geweest om de voordracht te voorzien van Nederlandse ondertiteling. Het Nederlandse transcript vind je hier.
    Besef dat ondanks de stapel beschikbaar en onweerlegd wetenschappelijk bewijs over de gevaren van de vaccins, overheden noch hun instituten een draai hebben gemaakt. Ze hebben dit moment dus laten passeren, merkt Theunissen op. “Bhakdi zegt aan het eind van de video dat ze hun hoofd nog uit de strop kunnen trekken, maar het is al duidelijk dat ze dat niet gaan doen. Er is nu geen weg meer terug. Elke wandaad wordt nu willens en wetens gepleegd, met voorbedachten rade.”

    https://bijbeloptiek.weebly.com/prof-vertelt-met-tranen-in-zijn-ogen-wat-de-wereld-nog-te-wachten-staat.html

    Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zou de herinvoering van de doodstraf een optie kunnen zijn!!

    Deel deze onontbeerlijke informatie met zoveel mogelijk mensen,om toch maar vooral de van overheidswege georganiseerde,gewetenloze daders te kunnen gaan berechten!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  10. leeuw7 zegt:

    Bescherming van uw
    medische vrijheid
    en burgerlijke vrijheden!!

    Simone Gold, MD tegen Medical Board of California et al. Dr. Simone Gold klaagt de California Medical Board en haar voorzitter, Kristina Lawson, aan
    De uitspraak van de rechtbank zal een precedent scheppen voor artsen in het hele land en gevolgen hebben voor de al lang bestaande heilige relatie tussen patiënt en arts.
    AFLDS-hoofdkantoor – Napels, FL – november . 9, 2023

    Als een federale of deelstaatregering, regelgevende instantie of een van haar vertegenwoordigers de heilige arts-patiëntrelatie kan dwingen, pesten, bedreigen, het zwijgen opleggen, belasteren, belasteren en verstoren; het grondwettelijke recht op vrije meningsuiting onderdrukken; en een geweldloze, hooggekwalificeerde, goed gediplomeerde arts gevangen zetten vanwege een politiek misdrijf – dan is niemand van ons veilig voor tirannie van de overheid.

    https://www.whitecoatsummit.com/videos/2023

    Stop ook de van overheidswege georganiseerde Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Geliked door 2 people

  11. leeuw7 zegt:

    https://americasfrontlinedoctors.org/videos/post/genetic-vaccines-the-good-the-bad-and-the-ugly-by-dr-robert-malone

    11985 keer bekeken
    26 juli 2023
    Genetische vaccins – het goede, het slechte en het lelijke door Dr. Robert Malone

    Stop ook de Nederlandse van overheidswege georganiseerde,levensgevaarlijke WEF-BILDERBERGER COVID -19 Pharma maffia vaccinazi’s !!

    Geliked door 1 persoon

  12. leeuw7 zegt:

    PRIKSCHADE. WAT NU? – TAFEL VAN FESHTALI
    door Gast auteur | 29 nov 2023 | COVID-19 vaccin
    In deze aflevering van “De Tafel van Feshtali” gaat Shohreh in gesprek met twee bijzondere vrouwen, Magdalena Dzambo en Iris de Boer. Deze jonge dames hebben te maken gehad met prikschade na het ontvangen van de mRNA-injectie die vereist was voor hun werk. Hun leven is hierdoor totaal veranderd, en toch lijkt geen enkele organisatie hun situatie serieus te nemen.
    Arts Alexander van Walraven, lid van het Nederlandse Teleartsen Genootschap, is een van de weinige medici die zich inzet voor hun zaak en zijn stem laat horen. Zijn toewijding en betrokkenheid bieden hoop en steun aan iedereen die met vergelijkbare uitdagingen te maken heeft.

    https://stichtingvaccinvrij.nl/prikschade-wat-nu-tafel-van-feshtali/

    De huidige corrupte,levensgevaarlijke Nederlandse ,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi -overheid is erger dan menig criminele organisatie ,en dient in z’n geheel berecht te gaan worden!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  13. leeuw7 zegt:

    Vrijwel het gehele ruggengraatloze medische establishment heet zich gedwongen laten misbruiken door de Nederlandse van overheidswege georganiseerde,gewetenloze ,criminele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s en hun onbetrouwbare trawanten!!

    Geliked door 1 persoon

  14. leeuw7 zegt:

    Beste lezer, een speciaal alert omdat we een “breaking news” video van 5 minuten hebben vertaald, van het Australische SkyNews met daarin twee heel hoge Amerikaanse regeringsfunctionarissen, die erbij waren toen Dr. Fauci het SARS-2 lab lek in Wuhan verdonkeremaande.
    De video is van een Australische top journalist. En de functionarissen waren heel hoog in de regering toen. Een was de baas van alle veiligheidsdiensten en de ander de baas van Dr. Fauci.
    Als u het heeft gezien vraag ik u om het maximaal te delen via de u beschikbare mogelijkheden, juist omdat het duidelijk maakt hoe ook Marion Koopmans hier de publieke opinie heeft gemanipuleerd.
    Maurice de Hond

    Samenvatting van het artikel
    Hoge Amerikaanse veiligheidsfunctionarissen bevestigen dat ze erbij waren toen Dr. Fauci de sterke aanwijzingen, dat het virus uit een lab in Wuhan was ontsnapt, verdonkeremaande.

    Lees volledig artikel: Video met doorslaggevende verklaringen over lablek Wuhan
    Leestijd: < 1 minuut
    Australische documentaire van SkyNews

    Gisteren is een Australische documentaire op tv gebracht met een aantal belangrijke getuigen van de pogingen van Dr. Fauci en anderen om het mogelijke lablek in Wuhan te verdonkeremanen. Topjournalist Sharri Markson spreekt daarbij met de hoogste Amerikaanse betrokkenen van de overheid, die erbij waren toen Dr. Fauci de aandacht van het lablek wegleidde.

    Ook werden CIA analisten omgekocht om iets anders te zeggen dan wat zij werkelijk dachten.

    Hieronder treft u een vertaald deel van 5 minuten aan van die explosieve video.

    Dit is de kop van het artikel dat hierover gisteren verscheen en een link naar het originele artikel en het hele verhaal.

    Video met doorslaggevende verklaringen over lablek Wuhan – 69012

    https://www.maurice.nl/2023/11/29/video-met-doorslaggevende-verklaringen-over-lablek-wuhan/

    Deel deze video met zoveel mogelijk mensen,om zo toch uiteindelijk de zeer vele Nederlandse van overheidswege georganiseerde criminele gezagsdragers , onbetrouwbare beleidsmakers ,en hun gewetenloze trawanten zeer lang achter de tralies op te kunnen bergen !!

    Onafhankelijke volkstribunalen zijn momenteel in Nederland absoluut noodzakelijk,wegens het ontbreken van een onpartijdige rechtsstaat!!

    Wie zwijgt stemt toe met de terroristische ,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  15. leeuw7 zegt:

    Urgente oproep tot actie: Blokkeer het pandemieverdrag NU!

    https://citizengo.org/nl/ot/212348-urgente-oproep-tot-actie-blokkeer-het-pandemieverdrag-nu

    STOP DE GEWETENLOZE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE WHO CRIMINELE BELEIDSMAKERS!!

    Dringend verzoek om verstrekkende gevolgen van WHO-pandemieverdrag te overwegen
    Ik schrijf u op een cruciaal moment nu de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dichter bij de afronding van het pandemieverdrag komt. Deze correspondentie komt voort uit een diepe bezorgdheid over de toekomst van wereldwijd gezondheidszorgbeleid en het behoud van individuele vrijheid en nationale soevereiniteit.

    Geliked door 1 persoon

  16. leeuw7 zegt:

    De huidige Nederlandse neonazistische ,klimaatfascistische gewetenloze Woke,LGBTi WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi overheid is niets meer of minder dan een gewetenloze ,satanische,criminele organisatie zonder enig moreel kompas !!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde,nietsontziende boevenbende!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

    • Marinus zegt:

      Leon even iets anders ik ben op zoek naar Jos Hendriks uit Haelen hij is een oude beroeps duiker en is nu rond de 70 jaar we waren collega’s bij twee duikbedrijven
      Ik woon in Nepal en zou graag weer conract met hem maken.Ik zeg maar zo you’ll never know nooit geschoten is altijd mis.

      Like

Plaats een reactie