Blommestijn spreekt harde waarheid uit over Nederlandse financiering van klimaatfondsen

(Door: Mark Jongeneel)

Het is werkelijk te absurd voor woorden: Raisa Blommestijn (foto), die deze klimaattop in Dubai juist eens grondig onder de loep nam, heeft de waanzinnigheid ervan uitgesproken. En terecht.

We kunnen ons allen voorstellen hoe de Nederlandse vertegenwoordigers tijdens de klimaattop in wuivende palmbomen staan, terwijl ze beloven om nog meer van onze hard verdiende belastinggeld te shoppen. Op een of andere manier is er een fonds bedacht om landen die zogenaamd getroffen worden door ‘klimaatverandering’ te ondersteunen. Toevallig zijn al deze landen weer Derde Wereldlanden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Blommestijn spreekt harde waarheid uit over Nederlandse financiering van klimaatfondsen

  1. karton zegt:

    Dat zootje daar in Dubai staat als kleutertjes te juichen en klappen, want …….. ze hebben wéér 100-den miljoenen euro’s over de balk gesmeten, niet hún geld natuurlijk maar uw én mijn geld.
    Ik zag trouwens ook Gnoom Guterres weer opduiken, die dwaas duikt overal ter wereld op, hij doet óók aan de CO2-uitstoot beperking, natúúrlijk, dat soort doet álles wat ze óns willen ontzeggen.

    Like

  2. Alphons Mantel zegt:

    Minister Jetten wil de opwarming van de aarde tegengaan. De overheid richt zich primair op CO2-reductie. Maar 96% van de totale CO2-uitstoot komt van de natuur en is dus niet beinvloedbaar .
    En de CO2-concentratie in de atmosfeer is historisch bezien zeer laag; momenteel 400 ppm terwijl het gemiddeld 4.000. ppm was in de laatste 4 miljard jaar. De onzinnige klimaatsprookjes van Rob Jetten en Frans Timmermans worden nu erg duidelijk.

    Like

  3. bobzelf zegt:

    JA HOOR HET GELD IS AL GESCHONKEN

    EN VOLGENS UW AAMBEIEN KANJER MET AIDS

    KOMT ER NOG VEEL MEER ..

    WERKT U AL OVER ??

    IS ER NOU HELEMAAL NIEMAND DIE DIT STUK VUIL VAN DE PLANEET AF SCHIET ??

    ONGELOFELIJK . EERST IN 13 TOT 20 JAAR NEDERLAND AAN DE BEDELSTAF GEBRACHT

    ALLES NAAR DE KLOTEN .

    EN ALS OPGEPLEURDE MONGOOL NOG WAT SINTERKLAAAASIE SPELEN

    VAN ONZE CENTEN

    OOM KALASHNIKOV

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    Het valt allemaal onder “nivellering”, wat een socialistisch begrip is dat in de praktijk inhoud dat je de rijkdom van het Westen overhevelt naar de Derde Wereld.
    En de ‘rechtvaardiging’ daarvoor is het linkse waandenkbeeld dat wij blanken onze welvaart van de arme bruintjes gestolen zouden hebben.

    Linkse ‘wetenschappers’ hebben daar zelfs hele boeken over geschreven, die aan elkaar hangen van “wij van wc-eend” onderzoeken, linkse ‘logica’, en cirkelredeneringen.
    In dat linkse pseudowetenschappelijke wereldje baseert onderzoek “A”, zich op onderzoek “B”, baseert onderzoek “B” zich op onderzoek “C”, en baseert onderzoek “C” zich op, je raad het nooit, onderzoek “A”.

    En zo sluit het stierenpoep cirkeltje zich dan, en heb je ‘wetenschappelijk’ aangetoond dat je linkse waanzin de waarheid, de waarheid, en niets dan de waarheid is.
    Het blijft natuurlijk gewoon stierenpoep, die er toe moet dienen criminele linkse ideologie te legitimeren…

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie