“UN Women”. . .

Lees HIER het artikel in “The Times of Israel”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Joop Soesan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “UN Women”. . .

  1. bobzelf zegt:

    De Russische krijgsmacht rukt in Oekraïne op ‘in alle richtingen’, stelt buitenlandminister Sergej Lavrov. Volgens de Rus wordt in de strijd overal waar militairen zitten vooruitgang geboekt. Analisten zeggen dat er momenteel weinig beweging te zien is aan het front.

    ,,Onze militairen treden bekwaam en beslist op, hebben een meer dan gunstige positie ingenomen en breiden de zones die ze in handen hebben in alle richtingen uit”, zegt Lavrov. De verwachting is dat de Russische krijgsmacht de komende periode de aanvallen aan het oostelijke front zal opvoeren.

    Vooralsnog is er volgens Lavrov geen enkele reden om de doelen voor de ,,speciale militaire operatie” in Oekraïne, zoals Rusland de oorlog noemt, aan te passen. De regering in Kyiv zou volgens hem nog niet bereid zijn om een politieke oplossing te zoeken.

    VLADYBOB

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Zouden de “UN Women” dan tóch nog het licht gaan zien ?

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    “We reiterate that all women, Israeli women, Palestinian women, as all others, are entitled to a life lived in safety and free from violence,” the organization says.”

    De reden dat ze 8 weken gewacht hebben is zodat ze in de hierboven staande zin “Palestinian women” konden toevoegen.

    En hiermee insinueren ze dus ook dat die ‘Palestijnse’ vrouwen op beestachtige wijze zijn gemarteld, verkracht, en vermoord, terwijl die enkel door oorlogsgeweld zijn omgekomen, en enkel omdat Hamas ze als menselijk schild gebruikt.

    “For the sake of everyone in the Occupied Palestinian Territory and Israel, and especially women and children, we call for a return to a path of peace, a respect for international humanitarian and international human rights law”

    Er zijn geen “bezette Palestijnse gebieden”, enkel door Palestijnen bezette Israëlische gebieden.
    En wat ze willen is dus voorkomen dat Israël de ‘Palestijnen’ van een portie rechtvaardigheid voorziet, en dat alles weer zo word zoals het voor 7 Oktober was, zodat Hamas 7 Oktober nog eens dunnetjes over kan doen.

    Ook de keuze voor “Occupied Palestinian Territory and Israel” is bewust, door niet voor “Israël and the Occupied Palestinian Territory” te kiezen, leggen ze de focus op die eerste, en insinueren ze tevens dat die ‘Palestijnse’ slachtoffers de aanleiding voor de Israëlische slachtoffers waren.
    Zelfs de keuze voor “Occupied” in plaats van “occupied” is bewust, omdat ze daar de nadruk op willen leggen, en die leugen er nog wat dieper in willen persen.

    Dit is dus helemaal geen “late reactie”, dit is een exact getimed en zeer gecalculeerd vilein stukje propaganda, dat op het onderbewustzijn moet werken, en waarmee ze daders en slachtoffers verwisselen, en de ‘Palestijnse’ beesten in bescherming nemen, zodat die straks opnieuw in Israël kunnen gaan ontvoeren, martelen, moorden en verkrachten.

    Dat “UN Women” is dus een zeer foute organisatie, die over de lijken van gemartelde en verkrachte Joodse meisjes en vrouwen de linkse politieke agenda poogt te bevorderen.
    Om van te kotsen gewoon…

    Like

Plaats een reactie