VIDEO: Gek hè, Sigrid Kaag!?

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Uri van As)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Gek hè, Sigrid Kaag!?

  1. bobzelf zegt:

    ST . NICOLAAS WAS IETS TE VROEG ????????????????

    OOM ZWARTE BOB

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    Ik hoor of zie helemaal niks meer van die Qut Quag.
    Ze zal toch niet in Gaza hebben gezeten toen de Israëli dat zootje ff plat gooiden ?
    Zodat zij, Qut Quag dus, misschien op d’r hoofd is getroffen door een balk, vervolgens onder ’t puin werd bedolven en nóóit meer werd teruggevonden ?

    Geliked door 3 people

  3. leeuw7 zegt:

    De gecriminaliseerde,zeer onbetrouwbare demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi minister van financiën ,de terroristenvereerster Sigrid Kaag heeft nooit publiekelijk afstand genomen van het gedachtegoed van de wijlen massamoordenaar en Nobelprijswinnaar ,de aartsterrorist ,de vader van het zelfmoordterrorisme ,Yasser Arafat!!Deze demissionaire mevrouw Sigrid Kaag is werkelijk een schande voor Nederlandse geschiedenis!!

    Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat deze vrouw nog steeds niet gearresteerd is vanwege haar latente sympathie voor het islamitische terroristische gedachtegoed in de door Arabieren bezette Israëlische gebieden!!

    Wie zwijgt stemt toe met de huidige onbetrouwbare FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Anti-Israël organisaties in Nederland!!

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 2 februari 2002) (Laatste bewerking: 9 februari 2023)
    Nederland telt een hele serie anti-Israël organisaties die voor een deel met subsidies van de overheid Israël
    demoniseren. Het gaat om organisaties als Sabeel, Cordaid, Een ander Joods geluid (EAJG), het Interkerkelijk
    Vredesberaad (IKV), het Palestina-Komitee, ICCO, en andere organisaties.
    Sabeel
    Recent kwam de Nederlandse tak van de anti-Israëlische christelijke groepering Sabeel weer in het nieuws, door
    een reeks van antisemitische uitingen door de Nederlandse voorzitter Kees Blok. Deze uitingen werden nota
    bene in de Vredesweek gedaan. Dan moet je wel heel ver heen zijn, als je denkt dat je vrede bevordert door
    racisme te verspreiden.

    De Nederlandse overheid is zeer hypocriet betreffende haar houding naar Israël!!

    Geliked door 2 people

  5. leeuw7 zegt:

    Klik om toegang te krijgen tot anti-israel-organisaties-in-nederland.pdf

    Persoonlijk begrijp ik nu nog beter waarom het in Nederland zo gemakkelijk was om een bevolkingsgroep bijna in z’n geheel uit te roeien!!

    Het incompetente,hypocritische gedachtegoed van de huidige ,gewetenloze Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi overheid is vergelijkbaar met 83 jaar geleden!! Het antichristelijke-antisemitische gedachtegoed tiert wederom overvloedig in Nederland!!

    Geliked door 2 people

  6. leeuw7 zegt:

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcShlIyXnd9FY6KuuzwjgEuS9iWHjoIZDMSppA&s

    Zakaria Zubeidi, a Palestinian local lea

    JENIN, -: Zakaria Zubeidi, a Palestinian local leader of the al-Aqsa Martyrs Brigades, an armed offshoot of Palestinian leader Yasser Arafat’s Fatah movement, holds up his M-16 rifle and picture of Arafat 31 July 2004 in the northern West Bank city of Jenin, after members of the group had set ablaze the Governor’s building overnight. Arafat had appointed as governor Qaddura Mussa, 50, Fatah’s secretary-general for the Jenin district. The post had been vacant since the former governor, Haidar Ersheid, was forced to stand down a year ago following accusations of corruption. AFP PHOTO/Saif DAHLAH (Photo credit should read SAIF DAHLAH/AFP via Getty Images)

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Een islamitische Palestijnse terreurstaat is en blijft een project van en voor gestoorde idioten!!

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    Gazafront

    De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen 36 uur meer dan 400 luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in Gaza, waarvan vijftig in Khan Younis het Hamas bolwerk in zuid Gaza. Madinat Hamad, de nieuwe stad in Gaza die met hulp van Qatar werd gebouwd, werd ook voor het eerst gebombardeerd.

    In het noorden van Gaza zijn nu bijna de laatste verzetshaarden van Hamas opgeruimd. Soldaten van de 551ste Brigade van de IDF vonden grote hoeveelheden wapens en raketten, zelfs in kinderkamers. Ook werd er een tunnelingang gevonden op een schoolplein en 110 raketten in een gebouw van de UNRWA, de VN organisatie die in Gaza actief is om de bevolking humanitaire hulp te bieden en om kinderen onderwijs te verlenen.

    De soldaten filmden hun vondsten in de hoop dat het iets meer begrip zou opwekken bij de massa’s buiten Israël. Media buiten Israël zijn echter geobsedeerd met de humanitaire situatie in Gaza en zenden dit soort beelden zelden uit.

    Deze informatie krijgen de Nederlanders vaak niet te horen of te zien!!

    Met dank aan Christenen voor Israël!!

    Geliked door 2 people

  9. leeuw7 zegt:

    Gaza

    De IDF is nu een offensief begonnen tegen het Hamas-bolwerk in Khan Younis, in het zuiden van Gaza. Nadat er eerst intensieve luchtaanvallen werden uitgevoerd sinds het einde van het bestand op vrijdagochtend vroeg zijn eenheden van de IDF nu bezig met de eerste grondacties in Khan Younis. Deze stad in het zuiden van Gaza is zeer dicht bevolkt en juist daar heeft Hamas vele posities en militaire installaties, zowel boven als onder de grond. De Hamas propaganda machine probeert ondertussen de publieke opinie in het buitenland te mobiliseren. Dit wordt gedaan door constant berichten over dode kinderen en vrouwen onder de burgerslachtoffers van de IAF bombardementen de wereld in te sturen. In veel gevallen gaat het echter over nepnieuws. Hier zijn voorbeelden van hoe de Hamas propaganda machine werkt.

    In het bericht hieronder dat werd gepubliceerd door het Shehab News Agency in Gaza ziet u dat een “woordvoerder voor het Ministerie van Gezondheid” in Gaza beweert dat de meerderheid van de burgerslachtoffers van de bombardementen gisteren en vandaag “vrouwen en kinderen” waren. De ‘woordvoerder’ beweert ook dat er lichamen zijn die “verminkt” zijn.

    Geliked door 2 people

  10. leeuw7 zegt:

    Update vanuit Israël: Mossad-team teruggeroepen uit Qatar

    Door onze correspondent in Israël, Yochanan Visser

    Het Mossad-team dat in Qatar was om onderhandelingen te voeren over de vrijlating van gegijzelden, is teruggeroepen naar Israël. Dit is een duidelijk teken dat er voorlopig geen nieuw staakt-het-vuren is te verwachten. Het bestand werd op donderdag door Hamas geschonden nadat de jihadistische organisatie weigerde om de resterende vijftien vrouwelijke gijzelaars en twee kinderen vrij te laten, onder het door Qatar bemiddelde akkoord met Israël. Mossad-directeur David Barnea noemde dit “een rode lijn” en zei dat Israël ”nul tolerantie heeft voor de spelletjes die Hamas speelt”.

    Volgens ingewijden in Israël weigerde Hamas deze vrouwen vrij te laten omdat men bang was dat ze in het openbaar zouden spreken over wat er met hen was gebeurd op zeven oktober en daarna. Zoals bekend werden vele Israëlische vrouwen seksueel misbruikt en erger tijdens de Hamas invasie op 7/10. Moshe Bar Shimon Tov de directeur van het Israëlische ministerie van Gezondheid zei op vrijdagavond dat geen van de gijzelaars die vrijgelaten werden de afgelopen zeven dagen, in goede conditie verkeerd. Hamas maakte vanavond bekend dat er geen nieuwe vrijlatingen zullen komen van gijzelaars totdat de oorlog in Gaza gestopt wordt.

    Waarschijnlijk zullen veel gijzelaars deze verschrikkelijk moeilijke status-quo voor Israël moeten bekopen met het verlies van hun leven!!

    Ongelofelijk moeilijk is het in deze om met deze onbetrouwbare,satanische,
    islamitische barbaren te onderhandelen!!

    Deze islamitische barbaren willen absoluut geen vrede!!

    Geliked door 2 people

  11. Hovawart zegt:

    Ach, is dat wat Domoren66 bedoelt met Humanitaire diplomatie · Naleving van het humanitair oorlogsrecht, zodat hulporganisaties als een raket mensen in nood kunnen bereiken en hun werk veilig kunnen doen…..Humanitaire hulp wordt toch enkel geboden om levens te redden en voorziet enkel in de eerste levensbehoeften, zoals water, voedsel, onderdak en medische zorg? UNHCR noemt deze hulp ook wel noodhulp……rare jongens die Verenigde Nazi Party.

    Like

Plaats een reactie