Het is tijd voor veel democratisch lawaai

(Door: Ines van Bokhoven)

Alsjeblieft geen nieuwe Haagse polka meer

Voor de zoveelste keer lijkt de democratie met voeten getreden te worden. Nu dreigt de verkiezingsuitslag te worden genegeerd. We kunnen stil blijven zitten en zwijgen. Maar we kunnen ook een front gaan vormen en onze grondrechten gebruiken door heel veel lawaai te maken om eindelijk te worden gehoord. Het is nu of nooit, want later kan het misschien niet meer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is tijd voor veel democratisch lawaai

  1. scherpschutter1943 zegt:

    Plan is overduidelijk al een aantal jaren op volle toeren in werking. We worden overspoeld door asilanten, Dar moet stoppen en de aanjagers van dit plan moeten berecht worden

    Geliked door 2 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Zeker ben Ik ervan overtuigd dat de bedoeling van Ines goed is.
    Maar laat Ik even wat voorbeelden aan halen.
    Tijdens de coronaprotesten was dat alleen toegestaan op plaatsen waar nou net niemand op zat te wachten (Malieveld en zo) zodat de politie haar eigen raddraaiers in kon zetten de zogenaamde Romeo’s en hen dus een reden gaf ommet knuppels en honden los te gaan op mensen die weel door hadden dat ze verneukt werden door de regering en hun aanhang.
    Van hetzelfde met de boeren protesten waar het zelfs zo ver kwam dat een boerenzoon op het nippertje ontsnapte aan de dood omdat zo’n doorgedraaide idioot die zich agent mag noemen maar even voor zichzelf uit maakte dat er een levensgevaarlijke situatie was ontstaan en dus maar de John Wayne uit dacht te moeten hangen.
    Daat tegenover staat bijvoorbeeld de flauwe kul die extinction rebellion uit haalt allemaal met de mantel der liefde bedekt schijnen te moeten worden, evenals de rest van die asfalt schilderijen en tafelplakkers.
    Als de protesterende van linkse snit is is alles mogelijk maar is de protesterende een doorsnee is van de bevolking en zich niet door de leugens van links en de globalisten in laat pakken mag er op los geramt worden en komen de rammers die zwaar over de schreef gaan weg met een flutstrafje, of er komt zelfs in het geheel geen onderzoek om zo de legitimieteit van de protesten te ondermijnen, want geen onderzoek komt neer op de schuld van de protesterenden.
    Daarom protesteren binnen de wet is geen haalbare kaart maar eenvoudig op alle manieren het land plat leggen hoewel Ik ook wel begrijp dat daar niet altijd sympathie mee verworven wordt onder het volk dat het verdomd om hun verstand te gebruiken.

    Geliked door 5 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Inderdaad, de democratie heeft in nederland afgedaan. Niet alleen bij deze verkiezingen maar definitief. Wat blijft zijn andere methoden om je zin te krijgen. Misschien dreigen met terreurdaden, dat schijnt te helpen om invloed te krijgen.
      Misschien moeten we een voorbeeld nemen aan groenlinks met hun ondergrondse knokploegen, zoals hun terreurdaden tegen de de Makro, shell en nog anderen.
      De communisten (o..a. rosemuller) zijn ook bij groenlinks ondergedoken en met hun kennis over de methoden van Stalin, Polpot en Mao krijgen ze het overal voor elkaar om macht uit te oefenen. Het gemene volk is sitting duck voor zulke machthebbers. Machthebbers die doelbewust de democratie ondermijnen en de invloed van het volk bij het grof vuil hebben gezset. Dat was nederland, het huidige wingewest van brussel.

      Geliked door 2 people

  3. skippy zegt:

    De beste optie: herverkiezingen met enkel de 3 grootste partijen op de kieslijst. dan is het duidelijk waar Nederlanders staan en waar Nederland naartoe gaat.

    En dan kunnen we ook kiezen voor alles daarna….

    Like

    • Henk der Niederländer zegt:

      Eigenlijk zou dat inderdaad de enige optie zijn Skippy,want met elke partij die opgericht wordt, wordt tegelijkertijd het hele kiesstelsel ondermijnten dus met een groot aantal linkse partijen die zich dan ook graag centrumrechts noemen hebben de socialisten en communisten feitelijk de verkiezingen altijd gewonnen.

      Like

  4. scherpschutter1943 zegt:

    skippy, er valt niets meer te kiezen. Uw invloed is nul, komma, nul.
    wen er maar aan. Vergeet niet uw belasting te betalen, want men (de overheid) komt het bij u halen. Maakt niet uit wie er aan de kassa trekt. U bent altijd de klos. De staat
    is uw ergste vijand.

    Geliked door 3 people

  5. Ravian zegt:

    Onze democratische rechten zijn al lang dood, gestorven op het Malieveld, toen daar vreedzaam demonstrerende bejaarden door dolle honden opgevreten en door dolle honden in uniform met knuppels in elkaar gemept werden.
    Die democratische rechten gaan we dus eerst terug moeten winnen, en dat gaat enkel mogelijk zijn als we bereid zijn hetzelfde soort middelen in te zetten als waar ons deze rechten mee afgenomen zijn.
    Zolang die wil er niet is heeft “demonstreren” voor rechtse mensen geen zin, levert het enkel bebloede rechtse koppen op.

    Geliked door 3 people

  6. koosv8 zegt:

    Ik persoonlijk vind al jaren dat de drie of vier gtootste partijen, door de kiezer daar gebracht, VERPLICHT moeten zijn om samen te werken. Regeren gaat voor partij belang op zo’n moment. Zoniet wegwezen de eerstvolgende.

    Like

    • 007lucia zegt:

      Ja,laten ze daar maar een wet op maken, want zo kun je een groot deel van de stemmers die je niet wil horen, kalt stellen en dat is niet de bedoeling van een democratie.
      ik vind ook dat, als in dit geval één van de 4 (grootste) groepen weigert samen te werken, dat dan de zetels van hen, aan de grootste partij overgeheveld zouden moeten worden, dan is dit gezeik meteen afgelopen en dit zal de formatie alleen maar ten goede komen.
      Er moet ook wetgeving komen op demissionair regeren… dat moet onder zware curatele plaats vinden en met zeer beperkte beslissingsbevoegdheid en voor een zeer korte tijd max 3 maanden

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie