De gezichten van academisch antisemitisme

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Dr. Eli David)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De gezichten van academisch antisemitisme

  1. bobzelf zegt:

    IN GOED ROTTERDAMS HEET DAT ”

    EEN BLOTE KONTEN GEZICHT “””

    DAT ZE DIE NIET DOORGESLIKT HEBBEN HE .VROEGUHHHHHHH ??

    OOM DE ”PUDDINGBUKS

    Geliked door 1 persoon

  2. Rosa zegt:

    Geliked door 1 persoon

  3. Hovawart zegt:

    Geert heeft wederom gelijk, de Ph-waarde van de Linksche Looney Brigade is te lezen op hun zure zelfportretten…als een reclame voor een potje augurken ..écht geen porem.

    Geliked door 2 people

  4. Sobieski zegt:

    Als ze dit soort ingedroogde verzuurde minkukels als leiding van gerenommerde universiteiten aanstellen, die zich bovendien ook nog eens schuldig maken aan anti-semitisme, waarvan na 1945 toch duidelijk moet zijn tot welke catastrofen dit kan leiden, geeft dit aan dat er in onze westerse samenleving helaasnog nauwelijks instituties overgebeleven zijn die het waard zijn om gered te worden, althans niet in de huidige hoedanigheid. Rudolf Steiner zag begin 20e Eeuw al dat een totale zuivering van de universiteiten van potentieel kwadaardige tendenzen noodzakelijk zou zijn. Helaas werd zijn stem toen niet gehoord, en gingen de universiteiten (en andere instituten) na 1968 de diametraal tegenovergestelde richting uit, naar nog meer destructieve tendenzen. En de mensen sliepen, en de oude garde academici stond erbij en keek erna. Het zure en bittere resultaat zien we nu. Het is nu vijf (seconden!) voor twaaf, nee neet wat betreft het “klimaat” (dat is een hoax), maar, veel belangrijker, wat betreft onze cultuur en civilisatie.

    Like

  5. Ravian zegt:

    Deze linkse smoelwerken zijn nu de oogst van “De lange mars door de instituties”, die onze mooie westerse wereld inmiddels grotendeels naar de kloten geholpen heeft.
    Dit is de vijand, dit is de linkse elite die we zullen moeten vernietigen willen we ooit nog eens een prettige toekomst voor ons en onze kinderen tegemoet kunnen zien.

    Geliked door 1 persoon

  6. hannah zegt:

    het zegt genoeg : de mondhoeken naar beneden ….

    Like

Plaats een reactie