Oorlog tegen Kerstmis: cultuuroorlog tegen christelijk Avondland

(Vertaling: E.J. Bron)

Bron
freiewelt.de
(“Im Fokus”)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Oorlog tegen Kerstmis: cultuuroorlog tegen christelijk Avondland

  1. R Thomasson zegt:

    In de oorlog tegen de islamitische invasie, staat de Europese bevolking helemaal alleen voor. De overheden van west- en noord Europese landen reiken aan onze vijanden een helpende hand de oorlog te winnen. Hun credo is: “Der WEF Führer hat Befohlen, wir Folgen!”.

    Geliked door 3 people

  2. Realist zegt:

    Kerst, een op leugens gebaseerd commercieel sprookjes feest! Wat een onzin! Ik geef er geen cent aan uit, en heb medelijden met al die dieren die volgepomt worden om met kerst te worden geconsumeerd, walgelijk vertoon!

    https://mercyforanimals.org/blog/new-investigation-exposing-cruelty-in-the-turkey-industry-will-make-you-rethink-thanksgiving-dinner/

    https://www.peta.org.au/issues/food/turkeys-go-through-hell-before-being-killed-for-christmas/

    https://plantbasednews.org/opinion/christmas-festival-of-cruelty-animal-abuse/

    Like

    • Julia zegt:

      Het mag dan volgens u een sprookje zijn prima uw mening. U hoeft Kerst niet te vieren dat uw keus. Maar Kerst is voor velen een traditie. Het is al triest genoeg dat het begrip kerstmarkt omgevormd is tot winterfair. Met Kerst zal hetzelfde gebeuren als met Sinterklaas onze tradities zullen en moeten van de baan. Sorry ik hou de tradities in ere, geniet er van en wens niets te maken te hebben met de Islam cultuur dat helaas al te diep is geworteld binnen onze samenleving alsmede met haatzaaiers als o.a. KOZP. Ook Sinterklaas is een commercieel feest dat heel veel kinderhartjes doet kloppen en waarvoor het een feestje is maar ook door mede deugkneuzen al flink is verstierd. Pieten worden steeds minder geschminkt. Dat merkt Kick Out Zwarte Piet (KOZP) die op verschillende plekken poolshoogte nam. Dit jaar heeft Nederland “weer een stapje vooruitgezet”, zegt KOZP-voorman Jerry Afriyie de dag na Pakjesavond. Kortom onze cultuur en tradities worden door ook heel veel deugkneuzen vermoord. Volgend jaar zal Pasen en Pinksteren wel onder vuur komen te liggen en zullen plaats moeten gaan maken voor Suikerfeesten.

      Geliked door 3 people

      • Realist zegt:

        Je slaat de plank volledig mis in wat ik probeer aan te duiden. Jij haalt nu meerdere (feesten) aan als zijnde tradities terwijl ik het in de eerste instantie alleen over kerst had, wat in essentie totaal niet onder een traditie valt maar een pure marketing stunt, een verdienmodel, dat geldt voor al dat soort verzonnen (feesten). Bovendien zie ik jou niet één woord reppen over het enorme dierenleed wat schuilgaat achter het begrip kerst vieren, die empathie mis je blijkbaar bij dit soort tradities! Heb je überhaupt één van de drie linken aangeklikt die ik had bijgevoegd? Ik denk het niet, dat wuiven we maar gauw weg toch? Wat zijn we toch lief tegen elkaar met kerst maar de dieren laten we maar even buiten beschouwing, want ja, traditie hè Wederom behoorlijk hypocriet, maar dat is ook een onderdeel van kerst, de hypocrisie die ermee gepaard gaat. Met kerst moet iedereen ineens lief tegen elkaar zijn, want ja baby Jezus en zo, (religieuze onzin) saamhorigheid… Laat me niet lachen! Nogmaals, al dit soort (feesten) zijn puur op marketing gebaseerd, commercie, consumeren en verdienmodellen, meer is het niet. De echte tradities zoals ze hadden moeten zijn die bestaan allang niet meer, dus maak je geen illusies.

        Like

    • Ravian zegt:

      Kalkoen is lekker.

      Like

  3. J.v.d.Heijden zegt:
  4. Sinyo zegt:

    Dit zijn geen ouwe koeien uit de sloot halen (Caroline 😉)
    Voorbeeld: Gerri Eickhof. Mijn inbreng van 25 augustus 2023 16:08

    Voorbeelden genoeg, waarbij met de fanatieke islam niet te onderhandelen valt. De witte vlag zien zij als een onderwerping.
    Dan de story van Gerri Eickhof waar zijn kinderen op de lagere “zwarte school” met een glaasje prikwater en een scheutje ranja op het nieuwe jaar toasten. Van de islamitische ouders kwam het bezwaar, dat het op champagne leek. Dat was tegen hun wet . . . Resultaat…. er kwam chocomelk voor in de plaats. Dat past volledig in de reactie. . . . BUIGEN voor de islam.
    Over BUIGEN gesproken. De diepe buiging van Barry Soetoro (a.k.a. Barack Hussein Obama) Saudische koning Abdullah.
    Die diepe buiging is kruiperig gedrag voor een despoot.
    QED Quod Erat Demonstrandum. Hetgeen is aan te tonen.

    Like: waren op de vingers van een (gezonde) hand te tellen. Niet meer niet minder 😊

    Geliked door 2 people

  5. Alphons Mantel zegt:

    de gevolgen van de chronische import van moslims worden duidelijk

    Like

  6. Knalkopje zegt:

    Een staaltje misselijkmakend wokisme in Oostenrijk. In een kinderdagverblijf in
    Salzburg worden Sankt Nikolaus en Kerstmis door de woke verziekte bestuurders gecanceld. Vooral het kruis op de mijter geeft aanstoot. Ook worden diversiteit en cultuurverschillen als redenen opgevoerd. Sommige kinderen zouden ook bang zijn voor Sinterklaas en die hielenlikkers willen islamitische kinderen daarmee niet confronteren. Daarom: weg met de Oostenrijkse cultuur! In Hamburg geen kerstboom meer in een kinderdagverblijf voor dezelfde woke-redenen. Ik hoop dat dergelijke kinderdagverblijven snel leeglopen: dat is het enig juiste antwoord op die extreemlinkse waanzin. Weg met die hielenlikkers! Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Vj-Q68SUGi0

    Geliked door 1 persoon

  7. stradivotsi zegt:

    in onze dorp gemeentes is het tamelijk rustig ( toegenomen poging inbraak
    gewezen inbraak, wat met tijd voorspelbaar is ) gaat het hier nogthans goed.
    Echter, ik merk de vreemde “speculanten” steeds meer

    Like

  8. Jan zegt:

    De Christelijke en Joodse cultuur wordt gehaat door links, dwz incl de moslims.
    Dat wisten we al lang en dat zal in de toekomst alleen maar erger worden. Het komt nooit meer goed met links. Goeden en kwaden worden van elkaar gescheiden. Wie dat niet merkt is blind. We hoeven er ons niet langer druk over te maken, het is gewoon een feit. Met de linksen kun je niets aanvangen, ze liggen dwars, ze spotten met Christelijke en Joodse waarden en waarheden, je kan met hen niet praten, ze voelen zich superieur. Jammer, maar er niets meer aan te doen, zij zijn wie ze zijn en wij zijn wie we zijn, niet meer met elkaar te verzoenen. Tracht water en olie niet te mengen, ze hebben een andere natuur die elkaar afstoot.

    Geliked door 1 persoon

  9. Helena zegt:

    Maar het volk denkt dat het niet zover komt terwijl het al jaren gaande is. Ze hebben massaal op Wilders gestemd als ‘protest’! De redding zal niet vanuit de politiek komen maar zéker niet vanuit de bevolking.

    Like

Plaats een reactie