WIJ ZIJN HET MEER DAN ZAT…

Protestdemonstratie in Ter Apel – 2023

(Door: “Driek”)

Nederland telde in 1950 tien miljoen inwoners. In 2023 telt Nederland ruim 17 miljoen inwoners. Sinds Merkel de sluizen heeft opengezet voor lieden uit vreemde contreien is het hek van de dam. Doch de Nederlandse regering gaat rustig door met de import van gelukszoekers.

Wegens plaatsgebrek in het opvangcentrum Ter Apel worden ruim 1300 statushouders versneld naar hotels overgebracht. Zij wachten al langer dan veertien weken op een woning. Volgens staatssecretaris Erik van der Burg (asiel) is het één van de maatregelen om de nijpende opvangcrisis in Nederland aan te pakken.

Het is meer dan vol in het Groningse asielzoekers en aanmeldcentrum Ter Apel. De man die al deze chaos op zijn geweten heeft, is Erik van der Burg, die het heeft over een “kritieke situatie”. De inspectie Justitie en Veiligheid en de GGD spreken in hun rapporten van grote zorgen over de hygiëne en veiligheid in Ter Apel.

Maar door al die ongewassen islamieten die de toiletten bevuilen en weigeren ze schoon te maken, blijf je die vuiligheid houden.

Om de druk op Ter Apel te verminderen, zetten wij alle zeilen bij om op korte termijn onder het aantal van 2000 asielzoekers te komen, aldus de bewindsman. Maar om dit voor elkaar te krijgen, moeten op korte termijn vier- tot vijfduizend opvangplekken in Nederland worden gerealiseerd. Ga er maar aanstaan, de Nederlander wacht maar geduldig af wanneer hij in aanmerking komt voor een woning.

Ondertussen is in Den Haag Besloten om 1360 statushouders en asielzoekers met een verblijfsvergunning, die al langer dan veertien weken wachten op woonruimte, tijdelijk in hotels onder te brengen. Op het moment dat een asielzoeker een verblijfsvergunning krijgt, worden zij aan een gemeente ergens in Nederland gekoppeld. De gemeente moet dan op zoek naar woonruimte.

Door de crisis op de woningmarkt gaat dat zoeken erg moeizaam en zijn er fikse achterstanden. Momenteel verblijven er ruim 15.000 statushouders in opvangcentra, waarvan 9000 statushouders die al langer dan veertien weken wachten op een woning.

Edoch, voor 1360 van de 9000 mensen is binnenkort woonruimte beschikbaar. Om direct bedden in opvangcentra beschikbaar te maken voor asielzoekers die net aankomen, verhuizen die 1360 statushouders alvast naar hotels. De aanzienlijke kosten die dat met zich meebrengt voor overnachting en catering zijn voor rekening van het COA en de Rijksoverheid. Want voor asielzoekers is er geld in overvloed.

Opvang van asielzoekers in hotels en op schepen is drie keer zo duur als tijdelijke opvang in azc’s. Ook is er veel weerstand en zijn er protesten van omwonenden als er plotseling honderd of meer asielzoekers in een hotel worden opgevangen. Dat leidde vorige maand al tot veel commotie van de omwonenden in de badplaats Kijkduin.

Ondanks dat de Nederlander soms ruim tien jaar geduld moet hebben voor een woning, krijgen deze gelukszoekers en avonturiers binnen zeer korte tijd huisvesting. Ik hoop en bid dat Geert Wilders premier wordt van Nederland. Want dit kan echt niet langer zo doorgaan. Het geduld van de Nederlandse burger is op.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op WIJ ZIJN HET MEER DAN ZAT…

  1. Julia zegt:

    Massa deugkneuzen blijkbaar nog niet. Tot dat zij eventueel slachtoffer of één van hun naaste door aanslagen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/157833958/nederland-verhoogt-dreigingsniveau-kans-op-aanslag-is-reeel. Gezellig nog naar een kerstmarkt of drukke winkelstraten dat is koren op de molen voor die smerige terroristen. Ooit was Nederland een gaaf en leefbaar land maar daar is totaal niets meer van overgebleven. Miljarden belastinggeld wordt weggesmeten hoppa nog meer hotelkamers moeten er aan gaan geloven https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5423923/statushouders-versneld-naar-hotels-gemeente-ruimte-ter-apel. Onbegrijpelijk dat er nog een groot aantal Nederlanders zijn die zich hier niet tegen verzetten en al jaren Ter Apel nimmer hebben ondersteund. Ook ik ben het meer dan zat om via mijn blauwe envelop verplicht mee te betalen om al geteisem mede te bekostigen terwijl onze zorg op haar gat ligt en onze eigen mensen geen betaalbare woning meer kunnen krijgen en voorrang wordt gegeven aan al dat geïmporteerde grut. We zouden allemaal eens geen cent belasting meer moeten betalen zolang die algehele invasie niet wordt gestopt en al die gelukzoekers uit veilige landen worden uitgezet. Uiteindelijk heeft het volk de macht en niet een doorgeslagen VVD-er Van der Burg.

    Geliked door 5 people

  2. Gerrit zegt:

    Toiletten Bevuilen. In het gebouw waar ook mijn tandarts zit worden ook taalcursussen geven .OP ELK TOILET IN HET GEBOUW POSTERS MET AFBEELDINGEN HOE EEN TOILET WERKT EN GEBRUIKT MOET WORDEN

    Ik was wel even sprakeloos toen ik dat zag. Uit welk shithole komen deze mensen die dit nog moeten leren?

    Geliked door 7 people

  3. bobzelf zegt:

    IEMAND ENIG IDEE ??

    WAAR DAT MENS . ZEG MAAR ”DOLF ”

    MET DIE ONNEUKBARE KONT UITHANGT ???

    KUNNEN WIJ DAT MENS NIET OPTROMMELEN

    OM DIE POEPDOZEN SCHOON TE BOENEN .. ZEG MAAR ..

    OM MEE TE BEGINNEN ??

    OF MOET DEZE ”DUITSE TOPPER ” ONGESCHONDEN BLIJVEN ??

    MISSCHIEN DAT MIJN OOM HAAR OOK NOG EVEN WILT SPREKEN

    NA MINSK 1 EN 2 .

    ALS WE TOCH ZO LEKKER BEZIG ZIJN ??

    OOM BOBZELF

    Geliked door 3 people

  4. karton zegt:

    t Loopt al járen de spuigaten uit.
    Nu weer dat gajes in hotels onderbrengen terwijl Nederlandse dak- en/of thuislozen, vaak buiten hun schuld, in de buitenlucht moeten overnachten.
    Het schorem, dat zich “regering” durft te noemen, demissionair of niet, zou zich helemaal kapot moeten schamen !
    Maar nee hoor, een smeerlap als muggenbult Ruitte, loopt als een aap met 7 lullen te paraderen tussen andere zg. “elitaire” mensjes ( in werkelijkheid : nietsnutten !) om zich naar een véél te hoge status te likken.
    Zie ik gvd die aardworm v.d. Burg in de Kamer met een grijns van oor-tot-oor, zó blij is deze aardworm met z’n “behaalde succes” : 1400 parasieten in ónze hotels …………. schaamteloos gedrag van onze volksverraders.

    Geliked door 9 people

  5. Andre zegt:

    Als je iets hoort over of uit de mond van Rutte dan is het “zoek de leugen”. Nu was het weer dat hij zich toch maar een beetje had opgedrongen als nieuwe NATO hufter maar ik denk dat het beeldvorming is dat hij voorlopig lekker demissionair blijft zitten en Greet gewoon weer vast laten lopen. vd Burg met zn kraakstem blijft ook maar zitten en doordrammen met zn asiel parasieten. Gemeentes mogen niet weigeren en krijgen er zelfs bonussen voor van het rijk om deze kanslozen te plaatsen VOOR andere mensen. Gemeente Wijk by Duurstede met het domme blondje heeft een huis gekocht voor 950.000 euro Doornseweg 67 Langbroek om er Ukrainers in te stoppen. Die geen energie hoeven te betalen, gratis ziektekosten zonder eigen bijdrage en lekker met de bus op vakantie gaan naar Kiev met lalalala 500 eurotjes per maand zakgeld.

    Geliked door 7 people

    • karton zegt:

      @ Andre op 12-12-2023 om 18.31 u.
      “…… uit de mond van Rutte is ’t zoek de leugen”.
      Ik zou ’t liever omkeren : “Als je iets hoort over of uit de mond van Rutte dan is het : Zoek de waarheid !”
      Wat deze minkukel tot heden heeft gezegd/verklaard enz. ………. leugens leugens en nog eens leugens. Rutte kán niet eens de waarheid vertellen.
      Door toedoen van deze vent, zonder normen en/of waarden, is het in ons landje één hele grote puinhoop, overspoeld met “vluchtelingen”, Voedsel- en Kledingbanken terwijl de aanstichter van al dit onheil, Rutte, zich in ’t buitenland “verkoopt” als een staatsman, ’t is schaamteloos, een vent zónder scrupules !

      Like

  6. Julia zegt:

    Allereerst ben ik de discriminatie op de woningmarkt meer dan zat. Ze dwingen eigen burgers om zolang mogelijk door te werken onder het dreigement anders moeten er 3 miljoen!!!! arbeidsmigranten worden toegelaten vanwege zogenaamd de vergrijzing en personeelstekorten. Nee wat doet het paradijs voor de profiteurs hotelskamers afhuren, schepen afhuren, dwangwet doordat die waardeloze overheid haar ziel en zaligheid hebben verkocht aan de zogenoemde EU verdragen waarvoor miljoenen Nederlanders moeten worden buiten discriminatie worden we nog flink uitgebuit om miljarden over de balk te smijten voor nietsnutten die alles gratis krijgen, een woning met voorrang maar wel onze zorg onder zware druk zetten waarvoor de betaalslaven wederom flink zorgpremie moeten betalen maar er zelfs nauwelijks nog wat voor terug krijgen en getrakteerd worden op lange wachtlijsten voor de broodnodige zorg, ons onderwijs staat onder dermate druk dat er zelfs tot een vierdaagse schoolweek moet worden overgegaan. Het voormalig Nederland is veranderd in paradijs voor nietsnutten die niets aan onze samenleving bijdragen en lui op haar gat zitten met uitkeringen, toeslagen. Dit is toch niet meer te tolereren of zijn het grote deel van de Nederlanders nu zo dom dat ze maar achterover blijven leunen. Geloof maar dat in Uden ook Van der Valk zal worden bezet door profiteurs want de gemeente gaat in beroep tegen de recht uitspraak. Ik zou zeggen plaats al die profiteurs maar eens in de achtertuinen van het Gooi of in de Utrechtse Heuvelrug o.a. paleis Soestdijk daar zitten uiteindelijk de deugkneuzen die op de VVD hebben gestemd.

    Geliked door 5 people

  7. BosscheBol zegt:

    Citaat: “De aanzienlijke kosten die dat (plaatsing in hotels en schepen) met zich meebrengt voor overnachting en catering zijn voor rekening van het COA en de Rijksoverheid.” En dus voor de belastingbetaler die almaar verder uitgeknepen wordt.

    Een paar dagen geleden heeft men gedreigd dat wij tot 69 moeten doorwerken om de massa-immigratie te betalen of dat wij anders nog een 3 miljoen mohammedanen op ons dak zouden krijgen. Alleen noemt men de mohammedanen tegenwoordig arbeidsmigranten.,

    Citaat: “Ik hoop en bid dat Geert Wilders premier wordt van Nederland.” Ik hoop het ook maar ik weet wel beter. Wilders mag niet meedoen en dat is zogenaamd zijn eigen schuld want hij past niet in de grondwet. En opstappen uit dit schijnoverleg kan hij niet want dan loopt hij zogenaamd weg voor zijn verantwoordelijkheid. Nee, we krijgen bolle Frans, een paar miljoen mohammedanen erbij, nog veel meer windmolens, nog veel meer eu en nog veel meer armoede en slavernij. En dat 4 jaar. En daarna flikken ze dezelfde kliote truc doodgewoon nog een keer. Zolang Wilders geen 75 zetels krijgt, blijft die corrupte zooi de baas.

    Wie het kan betalen en lichamelijk nog redelijk fit is, zou ik aanwillen raden het shithole Nederland te verlaten.

    Geliked door 5 people

  8. Jean zegt:

    Dat er een revolutie zal volgen is meer dan duidelijk en dat de veroorzakers van alle ellende zullen betalen is ook meer dan duidelijk.

    Geliked door 1 persoon

  9. stradivotsi zegt:

    ter Apel, een van de geworden afvoerputten. Een kleine Gemeente met veel
    ongewenst bezoek. Het bestuur o.a. aan schuldig.

    Alweer de poen. Lekker als je gesmeerd word tóch? En andere gemeentes
    volgen op dat trajekt komende tijd!

    Na mij de zondvloed kent U wel?

    Geliked door 2 people

  10. loekie zegt:

    pvv…we zullen het zien

    we zullen het zien
    we zullen het beleven
    maar kan het niet een beetje snel
    want het leven duurt maar even

    Geliked door 2 people

  11. jungleelephant zegt:

    Ach jeetje,maar liefst al 14 weken wachten op een woning???Wat denk je van ons Nederlanders:14 jaar!!!! wachten op een woning is tegenwoordig heel normaal!

    Geliked door 3 people

    • Yvonne zegt:

      ik heb 14 jaar en 4 maanden op een geschikte woning gewacht !!!
      z3e moeten het probleem oplossen en niet in dure hotels zetten, er is geen plek meer in dit piep kleine land

      Geliked door 4 people

  12. duinsnip zegt:

    Er gaat niets veranderen. Wilders wordt net zo lang gekneed tot hij akkoord gaat met het gewenste gedrag. Dus of hij zal al zijn verkiezingsbeloften naar de achterban verloochenen, met desastreuze gevolgen bij een volgende verkiezing, of hij komt niet in de regering. Dat laatste zou een opluchting zijn.

    Like

  13. koddebeier zegt:

    De hele politiek is door en door verrot, veruit de meeste zijn onbetrouwbare hufters, ze zitten daar voor eigen gewin voor de EU, WEF, WHO, VN, VS, NAVO allerlei Ngo’s behalve voor hen die hun salaris ophoesten en dat durft zich dan nog volksvertegenwoordiger te noemen !! SCHANDE !!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie