Deelnemers klimaattop vinden het jammer dat het afgelopen is: “Sauna´s, zwembaden, airco´s en limousines waren uitmuntend” (satire!)

(Door: “Ralph Posset”)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Deelnemers klimaattop vinden het jammer dat het afgelopen is: “Sauna´s, zwembaden, airco´s en limousines waren uitmuntend” (satire!)

  1. bobzelf zegt:

    JA ZE HADDEN HET OOK TELEFONISCH OF MET WHAT’S APP

    AF KUNNEN DOEN ..

    MAAR EEN PAAR DAGEN JE LEUTER IN ZO’N AANGEVLOGEN SNOL STOPPEN

    SLAAN WE TOCH LIEVER NIET OVER.

    DIE GEILE 2 MINUUT 12 SEC INCL JE SOKKEN UITDOEN TOCH

    WHAHAHAHAH

    EN DAN STRAKS THUIS WEER DIE ONDERSTE LA VAN DAT OUWE DRESSOIR

    WEER NIET OPEN KRIJGEN . U WEET WEL WHAHAHAHAHA

    IETS MET HOOFDPIJN . .

    IK ZEG DAN ALTIJD. NOU DAAR HOEFT TIE HELEMAL NIET IN VANDAAG

    WHAHAHAHAHA

    DE OPENBARINGEN VAN OME BOB

    BERT ZIJN DE BUSSEN ERAL. ???

    HIJ KOMT HIJ KOMT ?? ???????????? ALWEER ???

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Wát een komedie daar in Dubai.
    70.000 Deelnemers ? Voor één klimaat ?
    Onbegrijpelijk dat dat hele zootje zich niet kapot schaamt, de hele bliksemse boel vliegt naar Dubai, vreet en zuipt zich ongans, gedraagt zich verder als konijnen, dus ……. allemaal CO2-uitstoot, en vliegt daarna, geheel voldaan en doodmoe van het “konijnengedrag” teug naar hun resp. vaderlanden.
    En maar klagen over het klimaat !!
    Áls het klimaat al slechter zou worden dan levert dat gajes het grootste deel daarvan.
    Oplichters en bedriegers; nou ja, wat kun je anders verwachten van mensjes als Flopke Hoekstra, de matennaaier ?

    Geliked door 6 people

  3. bobzelf zegt:

    LATEN WE EVEN ZO NET VOOR DE KERST

    EN EVEN DENKEND AAN UKRAINE

    GEWOON EVEN VASTSTELLEN . DAT DE USA DUS BERGENS TE

    BEKENNEN WAS .. UW BEVRIJDERS. U WEET WEL UW DOOIE PAARD !!

    Gruwelijke ontdekkingen bij bevrijding vernietigingskamp Auschwitz
    In het zuiden van Polen heeft het Rode Leger vernietigingskamp Auschwitz bevrijd. In het kamp troffen de Sovjets ongeveer 8000 uitgemergelde gevangenen aan. De meesten zijn Joden.

    Waar al voor gevreesd was, is waarheid geworden: hier in het zuiden van Polen staat een enorm concentratie- en vernietigingskamp. Op zeer grote schaal zijn hier de afgelopen jaren mensen vermoord.

    De poort van Auschwitz ·

    Wat hier precies allemaal gebeurd is, is nog niet duidelijk. Er zou hier sprake zijn van gaskamers waarin Joden uit heel Europa zijn vermoord. Ook zouden hier veel mensen van uitputting zijn gestorven.

    De eerste zorg van de Sovjets is nu de zorg voor de bevrijde gevangenen. Ze zijn er heel slecht aan toe. Ze zijn uitgehongerd en ziek.

    We zijn zo blij. We zijn geen vee meer maar weer mensen.

    Terezie Freundova-Jirova
    De hoop op bevrijding hadden de gevangenen bijna verloren, ook al wisten ze dat het Rode Leger in de buurt was en dat de meeste nazi’s het kamp daarom hadden verlaten. De gevangenen hoorden al dagen de schoten van het naderende leger.

    “We zijn zo blij. Na alles wat er is gebeurd. Het is niet te beschrijven. We zijn geen vee meer, maar mensen”, zegt de Tsjechische Terezie Freundova-Jirova.

    Een Russische officier vertelt: “Vrouwen en mannen huilden soms een beetje. De kinderen begrepen niet wie we waren en waar we vandaan kwamen. Later als het beter was uitgelegd, lachten ze een beetje door hun tranen.”

    Een commandant zag de angst in de ogen van de gevangenen. “Ze waren heel bang.”

    Bevrijde kinderen in Auschwitz ·

    Het vernietigingskamp Auschwitz bestrijkt een heel groot gebied en bestaat uit meerdere kampen. Verreweg de meeste barakken zijn leeg.

    Gevangenen vertelden de Sovjets dat de nazi’s de afgelopen weken tienduizenden gevangenen hebben afgevoerd. Lopend gingen zij de poort uit. Waarnaartoe weten de achterblijvers niet. Eind 1944 zijn uit angst voor de komst van de Sovjets nog zo’n 60.000 gevangen per trein afgevoerd, waarschijnlijk naar kampen in Duitsland.

    We gaven hun alles wat er maar in onze ransels zat.

    Bevrijder Rode Leger
    De geharde Sovjet-militairen die de afgelopen oorlogsjaren al heel wat hebben meegemaakt kunnen nauwelijks bevatten wat ze zien. Het gaat elke voorstellingsvermogen te boven.

    “Achter een dubbele omheining van prikkeldraad stonden de gevangenen in gestreepte kleren, afgemat, uitgeput, elkaar ondersteunend om niet om te vallen. In hun ogen stonden tranen van blijdschap”, zegt een bevrijder. “Toen we kampterrein op gelopen waren, zagen we verschrikkelijke taferelen. In de barakken lagen de zieken, uitgeput tot het uiterste.”

    Aanvoerder van de compagnie Jurij Ilinskij kan zijn ogen niet geloven. “We drongen tussen de barakken door. Er lagen doden. Een hoop vermagerde lichamen bij de muur van een barak. Ze lagen al ondergesneeuwd. En verderop een groep doodgeschoten mensen. Mannen, vrouwen. En kinderen achter het schrikdraad.”

    “Dat was voor mij het ergste. Een hele menigte kinderen. Vermagerd, haveloos, ziek en hongerig. We gaven hun alles wat er maar in onze ransels zat.”

    Kinderen in Auschwitz ·

    Crematoria
    De Russische gevangene Anna Polsjtsjikova zag de Sovjets in het kamp Auschwitz-Birkenau arriveren. “Het zijn de onzen, de onzen”, schreeuwde ze. “Ze keken ons met grote angst aan en vroegen wat zijn jullie voor mensen? Wat doen jullie hier, vroegen ze vijandig. We raakten in de war en wisten niet wat we moesten antwoorden. Onze verschrikkelijke en zielige aanblik maakte hen week. En toen vroegen ze op een andere toon: wat is er daar? Daar is ook een concentratiekamp. En verder is er ook een kamp. Daar in het bos zijn crematoria.”

    In die crematoria verbrandden de nazi’s de mensen die ze hadden vermoord. De Russen horen verhalen over gaskamers, martelingen, executies. Maar de meeste overlevenden zijn niet in staat iets te vertellen over wat ze allemaal mee hebben gemaakt. Het is te gruwelijk, of ze zijn te ziek om te praten.

    Bevrijde kinderen in Auschwitz · NIOD

    De meeste mensen die nu zijn bevrijd, waren zelfs voor de nazi’s te zwak om nog verplaatst te worden. In een ziekenbarak ligt de ten dode opgeschreven Ro de Winter-Levy. Ze werd opgeschrikt door allerlei geluiden en zware voetstappen.

    “Een grote man met een brandende kaars komt binnen. Gegil! Een Russische officier! Ik spring uit bed en vlieg hem spontaan om de hals. Hij lacht. Wat hij zegt, versta ik niet. De anderen worden ook wakker, zij lachen en huilen tegelijk van blijdschap. De Rus ziet er prachtig uit, hij heeft een witte leren jas met bont gevoerd, een witte bontmuts op. Ik ben erg opgewonden, kan van louter geluk niet slapen.”

    In een andere ziekenbarak ligt Otto Frank uit Amsterdam. Hij is met het laatste transport uit Westerbork in september in Auschwitz aangekomen. Van de bevrijding krijgt hij weinig mee, zo slecht is hij eraan toe. Hij is te zwak om op te staan en de bevrijders te begroeten.

    Nog geen week geleden stond Frank samen met andere gevangen voor een vuurpeloton. Op het laatste moment bliezen de nazi’s die executie af. En nu zijn ze vrij.

    OOM UJW DUITSE FREUNDEN NU NOG IN UKRAINE WERKZAAM

    ALS NAZI … AZOV… SS … BANDERA EN RIGHT SECTOR GAJUS

    GENERAAL VLADYBOB

    Geliked door 2 people

    • de barbaar zegt:

      Deze stinknazi,s staan te klappen als een stelletje randdebielen in de 2de slaapkamer als de oppernazi zwellenski hier komt bedelen om geld en wapens….en ze staan uit hun luie stoel met hun politieke zwabberbeentjes te klappen voor een hoop stront.

      Geliked door 1 persoon

  4. Sinyo zegt:

    Ze hebben niet alleen de wereld belazerd, maar het thuisfront ook.
    Cheating heet dat.
    Van der Lee
    dacht toen Oh Wee.
    Eerst de Prostihuppeté
    Na afloop een kopje thee

    Geliked door 1 persoon

  5. Peter. zegt:

    Tip voor Hoekstra,want hij staat daar wel met zijn duim omhoog ,maar dit kan hij ook even doorgeven aan zijn maten .
    2 tot 12 weken nadat je syfilis hebt gekregen kun je klachten krijgen.

    Klachten bij syfilis:

    Zweertjes bij je piemel, vagina of kont (anus)
    Zweertjes bij je mond. Het kan ook op je tong of gehemelte zitten
    Opgezette klieren.
    Slaap lekker .

    Like

  6. koosv8 zegt:

    Uit je nek lullen, is ook een symptoom.
    TOCH??🤣🤣 En opgezette klieren??, er zit er één in de 2e kamer ook, GANS TIMMERMANS. 😜 Maar even alle gekheid op een stokje, GEEN KLIMAAT DODEN? Want dat is nogal een temperatuur schommeling, dat is toch wat.

    Like

  7. Julia zegt:

    70.000 deelnemers die hebben gezorgd voor een enorme CO2 uitstoot door massaal met privé jets te vliegen naar dit uitje onder ons. Maar de veestapel veroorzaakt teveel CO 2 uitstoot terwijl 70.000 deelnemers zich hebben vol gegeten aan het beste rundvlees en vooral hebben genoten van alcoholische versnaperingen die volgens die klimaat idioten en artsen zo schadelijk zijn. Dat schorem wil ons dwingen tot dure warmtepompen voor duizende euro’s, dat klimaat schorem wil de burgers dwingen tot het minder of liever niet meer consumeren van gezonde voeding zoals vlees, vis en zuivel. Voorlopig genieten de 70.000 doorgeslagen klimaatterroristen van alles wat zij voor de burgers het liefst willen verbieden. Sorry ze lullen daar maar raak maar ik vertik mijn leven te laten beïnvloeden door klimaatterroristen die zelf zich nergens wat van aan trekken maar zelf volop genieten van alle geneugten van het leven. Ik begrijp werkelijk niet dat er miljoenen domme schapen zijn die de oren laten hangen naar dit soort elitair tuig. Het is diep treurig dat het al zover is gekomen dat onze visserij de nek is omgedraaid en de boeren het nafluiten krijgen en de veestapel het liefst geheel moeten uitbannen. https://www.ad.nl/wonen/alleen-nog-subsidie-voor-warmtepomp-met-hoog-energielabel-dit-verandert-in-de-duurzame-subsidie~a2ccbbb6/ Hebben vele volgzame schapen wel goed op de energielabel gelet tijdens de aanschaf? De volgende mislukking https://www.ad.nl/binnenland/geen-10-cent-meer-voor-bakje-of-beker-heffing-op-wegwerpplastic-gaat-in-de-ijskast~a011db04/ Eerst de burgers geld uit de zakken kloppen om vervolgens er achter te komen dat die algehele heffing niet werkt. Kortom dat klimaat geneuzel is een miljarden verdienmodel dat de rijken rijker maakt en de burgers straatarm.

    Like

  8. L. Sevier zegt:

    Hahahaha, het klimaat…….. Ja hoor en dan ook nog lekker skiën in Dubai..

    Wie denken ze nu voor de gek te houden, mafkees Flopke Hoekstra en die andere klimaatdrammers……

    https://www.allesoverdubai.info/ski-dubai/

    🙈🙉🙊

    Like

Plaats een reactie