De EU krijgt het niet voor elkaar: Herverdeling van asielzoekers klopt van voren en van achteren niet

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU is er op dit moment mee bezig te mislukken aan een van haar belangrijkste problemen – het onder de knie krijgen van de massa-immigratie. Want het lukt Brussel niet alleen niet de permanente toestroom effectief in te dammen – ook de steeds weer bezworen herverdeling van asielzoekers binnen de EU lukt niet.

Uit een bericht van de Italiaanse stichting “Migrantes” komt nu duidelijk naar voren dat slechts een fractie van de geplande herverdelingskandidaten ook daadwerkelijk naar andere EU-landen werd gestuurd. In het bericht wordt letterlijk gezegd: “De politieke verklaring waarmee zich in juni 2022 18 EU-landen en drie ´geassocieerde Schengenlanden´ (Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein) ertoe verplichtten een vrijwillig solidariteitsmechanisme in te stellen om de door de migratie zwaarst getroffen landen uit het Middellandse Zeegebied door hervestiging of financiële bijdrages te ondersteunen, heeft tot februari 2023 tot de hervestiging van slechts 435 personen geleid, vergeleken met een jaarlijks doel van 8000.”

In 2022 werden iets meer dan 900 asielzoekers en vluchtelingen in EU-lidstaten of “met Schengen geassocieerde” landen opgenomen, twee derde deel daarvan door Zweden. Ook dit aantal blijft ver achter bij de planning. Het op een na grootste land van opname was Duitsland met 216 opgenomen personen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De EU krijgt het niet voor elkaar: Herverdeling van asielzoekers klopt van voren en van achteren niet

  1. Hovawart zegt:

    Het enige waar de Linksche Looney Brigade in Brussel wél in uitblinkt is het ondermijnen van het politieke en economische systeem, het heeft de fundamenten van onze westerse samenleving aangetast………het zal hoe dan ook escaleren in een wereld- en/of burgeroorlog.

    Geliked door 1 persoon

  2. olieklippie zegt:

    Dit fucking Eu krijgt niets voor elkaar omdat zij dat ook niet willen, de oplossing was, is en blijft heel simpel: SEND THEM ALL BACK!!!!

    Geliked door 4 people

  3. BosscheBol zegt:

    Brussel WIL de immigratiestroom helemaal niet onder controle krijgen. Onze zogenaamde regeringen leunen tevreden achterover. Zij hebben miljoenen mohammedanen binnengelaten die alleen maar uit zijn op ons geld, onze huizen en onze gezondheidszorg. En samen met hen duizenden moordenaars en verkrachters. Onze regenten loeren nu op een gelegenheid om die op ons los te laten.

    Geliked door 5 people

    • Niek zegt:

      Dat heb je heel goed door, dit is uitgevoerd beleid van buiten de EU en opgedragen door NGO’s maar ondertussen bedrijven zij wel degelijk politiek want iedereen heeft er last van.

      Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Die onbetrouwbare gewetenloze zakkenvullers in dat EU gedrocht moeten samen met die massa vreemdelingen verdreven worden richting Afrika, doen we dat niet dan staat ons nog enorm veel geweld en ellende te wachten.
    Ik wil een vrij en veilig Europa zonder barbaren en gewetenloze zakkenvullers.

    Like

  5. Julia zegt:

    Nogmaal Brussel regeert die algehele bende in Den Haag dient uit te voeren wat Brussel opdraagt stuur dat zooitje maar naar huis nodeloze geldverspilling. Het is kwart over twaalf geweest en helaas de klok is mede door schuld van miljoenen schaapjes niet meer terug te draaien.

    Like

  6. Ravian zegt:

    Er valt ook niets te herverdelen, want er zijn zo goed als geen asielzoekers, er zijn enkel hele massa’s ongewenste immigranten, met een kolonisten mentaliteit.
    De enige relevante vraag is dus waarom de grensbewaking niet werkt, en waarom de ongewenste buitenlanders die reeds binnengedrongen zijn niet opgepakt en uitgezet worden.

    Like

  7. Dasha zegt:

    Daar komen ook nog de vredelievende gazaantjes goed in tunnels bouwen. Plaats genoeg onder de grond voor die vredelievende ideologie

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie