TER APEL HEEFT ER SCHOON GENOEG VAN…

Ter Apel – 2023

(Door: “Driek”)

Hoe kan het nu toch dat in Ter Apel de bewoners hun huis willen verlaten? Welnu, geachte lezer, de bewoners van Ter Apel hebben schoon genoeg van al dat gespuis dat zich als heer en meester gedraagt. De overlast die dat islamitische paupervolk veroorzaakt, is buiten alle proporties.

Eric van der Burg schijnt er geen idee van te hebben dat het geduld van de bewoners op is. Die man gaat maar door met binnenhalen van lieden uit islamitische landen. Zonder overleg met de bevolking gaat Van der Burg beslag leggen op hotels, cruiseschepen en alle ruimten die in aanmerking komen voor opvang. Een handjevol van al die tapijtjeslieden is misschien vluchteling – hoewel ik daar mijn twijfel bij heb – doch het overgrote deel is uit op een leven van rondhangen, lang uitslapen en niks doen, dit op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

En de Nederlandse regering is bereidwillig genoeg om de wensen van dat islamitische schorremorrie te vervullen. Wat ik mij maar steeds afvraag, hoe komen jullie in Nederland? Een piepklein landje met een ontzagwekkende woningnood, een overbevolkt land waar jullie straks, als meerderheid, ons de keel afsnijden? Ja, ‘je hebt er ook goeie onder’, zegt de naïeve burger, doch ik merk er niets van. Het is gewoon allemaal geteisem.

Maar gelukkig komt daar verandering in. De ogen van de Nederlanders zijn nu toch eindelijk opengegaan. Want als je ruim tien jaar moet wachten op een dak boven je hoofd, terwijl lieden die hier niks te zoeken hebben het eerst aan bod komen voor een huis, begint het voor de Nederlandse burger te knagen aan zijn gevoel voor rechtvaardigheid. Het zal nu toch wel eens tijd worden, want om op jonge leeftijd bij je ouders of familie te moeten wonen, is niet bevorderlijk voor je welzijn. Of nog erger: in je auto of in een tentje. Dat is meer dan rampzalig.

Nu reizen die zandhazen die Nederland weten te bereiken ongehinderd door naar Ter Apel. Ook wanneer ze uit veilige landen komen zoals Marokko en Algerije of Ivoorkust. Juist die lieden uit veilige landen veroorzaken de overlast. In het nieuwe systeem worden migranten meteen al aan de buitengrenzen van de Europese Unie gescreend. Ze ondergaan binnen zeven dagen een identiteitscontrole en gaan in een versnelde grensprocedure.

Ik juich het van harte toe dat de Nederlandse regering eindelijk spijkers met koppen slaat en die parasieten de toegang tot onze voorzieningen weigert. Het kan toch niet zo zijn dat een gezin uit een islamitisch land wordt voorzien van alle benodigdheden zoals een huis, uitkering, medische zorg, taallessen en wat niet al, terwijl de Nederlander het verder maar moet uitzoeken? Ik vind het een grote schande dat wij sinds 1945 nog steeds te kampen hebben met een nijpende woningnood.

Ik hoop nog altijd dat het recht zegeviert en Eric van der Burg in de gevangenis komt, want wat die man de Nederlandse burger aandoet, is verschrikkelijk. Die man heeft een mentaliteit die menig burger in huilen doet uitbarsten. Niet voor niets willen de bewoners van Ter Apel hun dorp verlaten. Het is daar werkelijk onleefbaar geworden.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op TER APEL HEEFT ER SCHOON GENOEG VAN…

  1. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Helemaal naar de kalote hebben Ze (PvdA i.s.m. VVD ) dit Land geholpen .
    Allemaal ter eigen belang https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt
    Een Land vol Arabieren , Murken en Dobbers en wat er nog meer aan komt waaien .
    Omdat Ze alleen in Nederstan hun keutel kunnen neerleggen na gans de gehele wereld al door kruist te hebben .
    Werk er maar hard en vooral Lang voor en veel betalen overal voor .
    Daaaaaaaag Hoor .

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Ik heb enkele jaren om Ter Apel gewoond, tóén was ‘t een rustig en vredig dorp. Onlangs nog eens terug geweest voor een bezoek aan vrienden …… het dorp is onherkenbaar vernield door het grootste schorem dat op aarde rondloopt, en dát met instemming én in opdracht v.d. NL-regering met v.d.Burg als vaandeldrager ten behoeve v.d. “vluchtelingen”.
    Die vent had, lang geleden, een paar knalharde trappen onder z’n ballen moeten hebben; hij heeft grijnzend het dorp én de bevolking de vernieling in gejaagd, de gore jankbek.

    Geliked door 4 people

  3. droevige mof zegt:

    Het opvangcentrum in Ter Apel ligt op slechts 3 km van de Duitse grens. Ik heb nog niet gehoord dat de raketingenieurs die daar zijn ondergebracht een wandeling hebben gemaakt over de groene weide richting het “vrije oosten”. De dichtstbijzijnde stad daar in het Emsland is Meppen. Misschien hebben ze in het Nederlandse woordenboek opgezocht wat meppen betekent in het Duits of Engels en blijven ze liever weg. Maar alle gekheid op een stokje: niemand wil ruzie met de Meppenaren, ze praten niet, ze handelen.

    Geliked door 1 persoon

  4. stradivotsi zegt:

    Duidelijke taal. Het is ook triest gesteld. En die smoel van dat kereltje Burg
    vraagt om klappen. vieze grijns

    Geliked door 2 people

  5. Lee zegt:

    U hetzelfde gewenst beste Driek. Hopelijk komt er verbetering/verandering nu de PVV de grootste is, maar ik vrees toch van niet.

    Geliked door 1 persoon

  6. Yvonne zegt:

    ik heb medelijden met de bewoners in Ter Apel, hun huis kunnen ze denk ik ook niet verkopen want wie koopt daar nog een huis, ook de winkeliers hun spullen worden gepikt waar die mensen hard voor werken, die van der Burg is een eerste klas lamstraal met zijn schijnheilige gezicht , niet de instroom indammen nee alles blijven binnen halen, eerst de zgn minder jarigen en dan de hele familie er nog eens bij, maar ja alles kan hier in dit land

    Geliked door 3 people

  7. Peter zegt:

    Ook het leesplankje op school wordt binnenkort aangepast.
    Dat gaat van aap, noot, mies naar kameel, dadel, Fatima.

    Geliked door 4 people

  8. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Decennialang handophouders, achterlijkheid, criminaliteit, RAMPSPOED binnengelaten. Heel ons landje is naar de kloten! Libanon aan de Noordzee!!

    Geliked door 3 people

  9. Ravian zegt:

    Bijna driekwart van de gemeente Westerwolde, waar Ter Apel deel van uitmaakt, stemde tot in het zeer recente verleden op de PvdA en het CDA.
    Zo’n knetter links / christelijk gemeentebestuur staat vervolgens uiteraard om een AZC te springen.
    En nu zich daar dan de minder prettige gevolgen van aandienen moeten we medelijden hebben met het linkse kutvolk dat dit zelf via de stembus georganiseerd heeft?

    Dat wij als Nederlandse (en EU) bevolking dringend van dit islamitische en ander donker getint tuig af moeten dat staat als een paal boven water.
    Maar zolang dat nog niet geregeld is zitten ze prima daar in Ter Apel, tussen de lui die decennialang dit hele linkse omvolkingsproject gefaciliteerd hebben.
    Ze zakken maar lekker in de stront daar in Ter Apel…

    Geliked door 6 people

  10. Julia zegt:

    Ik heb diep medelijden met onze mede burgers in Ter Apel maar helaas Van der Burg heeft er nog lang niet genoeg van en wil het gelukzoekers virus in het gehele land verplichten dit uitschot op te vangen. De regering en al die deugkneuzen moeten zich kapot schamen om eigen volk zo in de kou te zetten sterker nog laten verrekken. Ook het grootste deel van onze bevolking heeft mede de mede burgers laten verrekken en zijn er nimmer solidair mee geweest.

    Geliked door 2 people

  11. Snappie zegt:

    Het Vreemdelingen legioen is arrived ze worden nu kkkeihard verwent maar als dat straks gaat kantelen dan zijn de rapen gaar en gaan we de bieten brug op.
    De spanningen in de samenleving kunnen zoweer gaan polariseren zoals bij corona.

    Legions.

    Geliked door 1 persoon

  12. Kaatje zegt:

    Wat een idiote opmerkingen zijn dit nu weer. Wij veroorzaken alle ellende in Nederland of je bent zo dom of je doet zo dom. Misschien moet je deze kant eens op gaan voordat je begint met schreeuwen dan kan je zelf zien hoe het is als je huis niet veilig is door dat er grote scheuren in zitten.

    Geliked door 1 persoon

  13. Willem zegt:

    Het is ongeveer een 30 jaar geleden, toen zat er al weken een groep buitenlanders op Schiphol. Ze hadden onderweg hun paspoort op gevreten, ze wisten niet waar ze weg kwamen en ze konden Schiphol niet af want ze hadden geen paspoort.. Schiphol wilde ze kwijt, toen kwamen ze met een tussen oplossing, er werd een hele camping bij Meppel afgehuurd, door onze “geachte overheid”, en daar werden ze naar toe gebracht met bus ladingen vol.(heb het zelf gezien),s-avonds kwamen er nog ambtenaren met diplomatenkoffertjes vol met bankbiljetten om zakgeld uit te delen. Ze hebben er geen lering uitgetrokken, van dit is een keer en nooit weer.regeren is vooruitzien, wat voor klootzakken wij aan de macht hebben is ongelooflijk, uit de laatste verkiezingsuitslag is dat ook duidelijk naar voren gekomen. En nu gaan zeilweer gezellig auwehoeren over democratie en grondwetten. Stamp zo snel mogelijk een regering uit de grond en ga wat doen aan de levensgrote problemen

    Like

  14. J.v.d.Heijden zegt:

    De hele wereld kan niet in Nederland wonen en alles gratis krijgen!

    Like

  15. loekie zegt:

    hoe je het ook wend of keert; de oorzaak ligt bij de politiek.

    als het volk de politiek niet vernietigd, vernietigd de politiek het volk.
    en dan maar blijven denken dat e.e.a. via het systeem kan worden opgelost; het systeem is het vehikel van de probleemfabriek die politiek heet.

    ps, alles wat aan politiek gelieerd is niet vergeten

    Like

Plaats een reactie