J’Accuse…!

(Door: “Angélica”)

Lettre au Président de la République et à tous les autres dirigeants de l’Europe

Emmanuel Macron vond dat de Fransen zélf verantwoordelijk zijn voor de radicalisering van de moslims in de banlieues. Net zoals na de moord op cineast Theo van Gogh sommigen vonden dat hij zijn droevige lot geheel aan zichzelf te wijten had. Als hij zijn mond maar had gehouden over de schaduwzijden van de politieke islam was hem niets overkomen. Zelfcensuur lost alles op! Alsof religiekritiek niet een van de grootste verworvenheden van de Verlichting is!

Angela Merkel opende de poorten van Europa voor miljoenen moslims, overwegend jonge mannen, die zich profileerden als parasieten en gewelddadige criminelen. Een van hun eerste daden was het aanranden, verkrachten, mishandelen en bestelen van vrouwen in Keulen bij het station en bij de Dom in de nacht van 31 december 2015. Liet U, mevrouw Merkel, dit Paard van Troje binnen uit schuldgevoel of zelfverachting vanwege de Holocaust die door de nazi’s is uitgevoerd? Hoe dan ook, U bent persoonlijk verantwoordelijk voor de totale verloedering van Duitsland sinds 2015! U liet de haatbaarden binnen, vol afkeer van Westerse normen en waarden en met Middeleeuwse opvattingen over vrijheid en democratie. Door Uw blunder zijn de blanke Duitse vrouwen vogelvrij. Ze vermijden evenementen en zijn bang. Ze worden gezien als lustobjecten en worden op straat uitgescholden voor hoeren! De moslims die U binnenliet werden gevolgd door miljoenen na-reizigers, overwegend islamitische nazi’s, die de massamoord op joden in 1940-1945 bejubelen en overal proberen na te bootsen. U liet deze bondgenoten van Adolf Hitler binnen, die nu in heel Europa pleinen en stations bezetten en soms met tienduizenden tegelijkertijd zwaaien met Palestijnse vlaggen uit solidariteit met Hamas, de moordenaars en verkrachters uit Gaza, die zich nog onmenselijker gedroegen en nog ergere misdaden begingen tegen joodse mensen op 7 oktober 2023 dan de SS in de concentratiekampen. Het antisemitisme is alom aanwezig, net als toen!

Maar U bent niet de enige. Ook landen als Nederland, België, Zweden, Italië, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk worden overspoeld met mensen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten, omdat de regeringsleiders hen niets in de weg leggen. Alleen als het verkiezingstijd is, roepen ze dat de grenzen beter bewaakt moeten worden. Naderhand blijft alles toch weer bij hetzelfde en worden de Europeanen geconfronteerd met aanslagen, onveiligheid, criminaliteit, verloedering, slecht onderwijs, een ineenstortende verzorgingsstaat en steeds onbetaalbaardere medische zorg.

In Nederland zijn de leugenaar Mark Rutte en Arafats liefje Sigrid Kaag afgestraft en hen wacht nu een schitterende carrière in het buitenland, waar ze hun weerzinwekkende ideeën verder tot uitvoer kunnen brengen. De burgemeesters Femke Halsema, Achmed Marcouch en Ahmed Aboutaleb zijn benoemd en kunnen niet worden weggestemd. Zij spannen zich in voor de verdere islamisering en omvolking van Nederland. Ze gedragen zich uiterst hypocriet en zitten vol vooroordelen. Ze zijn de ‘nuttige idiote’ en de wolven in schaapskleren. Na de aanslag in Christchurch op 15 maart 2019, waarbij 51 doden vielen en tientallen gewonden, organiseerde Femke Halsema een grote bijeenkomst om de moslims in Amsterdam ‘een hart onder de riem te steken’. Zo toonde ze haar solidariteit met de Umma, de wereldwijde moslimgemeenschap. Inmiddels zijn er duizenden aanslagen door moslims gepleegd tegen joden en christenen, met duizenden doden tot gevolg, maar heeft ze niet één keer haar solidariteit getoond met die slachtoffers! Femke Halsema is alleen burgemeester voor de islamitische inwoners van Amsterdam! Joden en christenen kunnen haar gestolen worden; die mogen vermoord worden; voor hen is er géén solidariteitsbijeenkomst!

De twee islamitische burgemeesters van Arnhem en Rotterdam weigerden de Israëlische vlag halfstok te hangen na de aanslagen op kibboetsen, waarbij 1200 mensen omkwamen. Joodse mensen werden vreselijk gemarteld en vrouwen door groepen Palestijnen verkracht. Hun borsten werden geamputeerd en na de martelingen werden ze levend verbrand of verder verminkt, zodat ze alleen aan de hand van hun DNA konden worden geïdentificeerd. Deze drie burgemeesters zijn stiekeme voorvechters van islamisering van Europa en ze zijn zeer succesvol in hun werk. Immers: geef moslims een vinger en ze nemen je hand, geef moslims een hand en ze nemen je rechten, vrijheden en cultuur af. Hypocriet als deze burgemeesters zijn, willen ze keppeltjes en hoofddoeken toestaan bij handhavers. Opvallend daarbij is dat ze beginnen met ‘keppeltjes’ om de eisen die de toenemende moslimpopulatie stelt, niet exclusief te doen lijken: ook joden gunnen ze het voorrecht om hun geloof openlijk te belijden! Natuurlijk weten ze maar al te goed dat joden in Nederland nooit laten zien dat ze joods zijn. Dat is levensgevaarlijk en het streven van de heren burgemeesters is misselijkmakend! Het dragen van een keppeltje nu zal dezelfde uitwerking hebben als het dragen van een gele Jodenster in Arnhem en Rotterdam in 1941: herkenbaar als jood zullen ze worden getreiterd, uitgescholden en gewelddadig worden bejegend! Wat een ongelooflijke smeerlapperij gaat er schuil achter de vriendelijke maskers die deze drie burgemeesters tonen aan het naïeve volk!

Linkse feministen, zoals de journalisten Asha ten Broeke en Ans Boersma, de schrijfster en politica Anja Meulenbelt, programmamaakster Ingeborg Beugel en cabaretière Claudia de Breij, verdedigen “islamistische” en Palestijnse standpunten en zijn alles behalve feministisch! Opkomen voor onderdrukte vrouwen doen ze nooit. Ze zien de boerka als een verworven recht ‘om zichzelf’ te kunnen zijn’ en ze zijn kritiekloos tegenover uithuwelijking van meisjes van soms nog geen tien jaar. Over de aanval van Hamas op joodse burgers hoor je ze niet of ze noemen het een verzetsdaad. Ze ontkennen het bestaan van de militaire infrastructuur, zoals de tunnels die met Europees geld zijn gebouwd, en durven te beweren dat er geen misdaden zoals verkrachtingen en moord hebben plaatsgevonden op 7 oktober jl. Indien ze geconfronteerd worden met onweerlegbare bewijzen kijken ze weg en wachten ze ‘tot de bui voorbij is’. Vaak hebben ze seksuele relaties gehad met moslimextremisten en ze zien moslims als slachtoffers van rechtse blanke dominante mannen.

Abdelaziz zette de Balie op stelten
Terwijl hij Ans’ hart deed smelten
Hij greep onder haar bloes
En verwende haar poes
Zijn slachtoffers liggen op Syrische vuilnisbelten

Ze bleef hem trouw en beweert stellig
Aziz is heel lief en best wel gezellig
En in elke strijd gebeuren af en toe incidentjes
Voor deze Emir heb ik alleen maar complimentjes

Verwacht niet te veel, ik ben niet van bovenwijs
Denken doe ik lager, nog lager, jaah! van onderwijs!
Aziz mijn loverboy is heel bekwaam
Gelukkig maar dat ik me niet vlug schaam

Want in ruil voor valse papieren en m’n gewillige lijf
Werd ’t mogelijk dat ik nu dagelijks de liefde bedrijf
Onze lichamen werken als twee magneten
En zo help ik hem om Raqqa te vergeten

In zijn CV draait alles om diefstal en moord
Ja, in Syrië werd hij in zijn werk nooit gestoord
Zijn tandartsdiploma staat er niet in vermeld
Wel heeft hij ’n doctoraal in martelen en geweld

Abdelaziz zette de Balie op stelten
Terwijl hij Ans’ hart deed smelten
Hij greep onder haar bloes
En verwende haar poes
Zijn slachtoffers liggen op Syrische vuilnisbelten

Als ze lesbisch zijn, voelen ze zich ook slachtoffer van deze groep mannen, die ze intens haten, en daarom verklaren ze zich liever solidair met ‘de islamitische strijders’ die de leidende joods-christelijke cultuur bevechten. Dat ze zelf van een minaret worden gesmeten zodra hun geaardheid bekend wordt, is voor hen slechts een ‘inconvenient truth’ waarover ze liever niets zeggen!

In juni 2024 vinden de verkiezingen plaats voor het Europese Parlement. De ‘populistische’ partijen worden gevreesd, want steeds meer mensen ontwaken uit de multiculturele nachtmerrie waarvoor vooral de linkse en liberale politici verantwoordelijk zijn. Alleen indien rechts een grote overwinning boekt en de meerderheid haalt, kan de Europese Commissie worden weggestuurd en vervangen worden door mensen die wél voor de Europeanen opkomen. Intussen gaat de omvolking gewoon door en worden de straten onveiliger. Migranten nemen steeds vaker de open ruimte in en zijn nu al de baas in de Franse banlieues en de islamitische wijken in de grote steden in West- en Midden-Europa. Indien de huidige machthebbers niet worden verdreven, zal rond 2040/2050 de sharia kunnen worden ingevoerd: de blanke Europeanen zullen dan in de minderheid zijn!

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op J’Accuse…!

  1. skippy zegt:

    De waanzin in wat hier asiel krijgt en wat met ons belastinggeld word gesponsord…niet met mijn goedkeuring….maar tegen mijn wil.

    De lieden uit onze regering die terreur steunden moeten berecht worden.

    Geen zwaar overbetaalde baantjes elders maar een vonnis hier!

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      J’accuse”……echt wel historisch en uit de 19e Eeuw.
      De affaire Dreyfus een Frans Officier van Joodse afkomt, vals beschuldigd van verraad.

      Maar of de “bovengestelden” van heden-ten-dage [ en dan in NL ] ooit voor ’t Gerecht zullen verschijnen moeten voor de door hen veroorzaakte UITLEVERING aan de islam ? ? ?, ik denk dat gebeurt als Pinkersteren en Pasen op een dag vallen.
      Maar die van oorsprong Chr. feestdagen zullen dan wel niet meer bestaan……

      Like

      • Angélica zegt:

        Er is in 125 jaar weinig veranderd: haat en bedrog bepalen het beleid! Geschiedenis is een interessant vak; jammer dat we weigeren ervan te leren.

        Like

  2. karton zegt:

    Bent u slachtoffer van bankfraude waardoor u al uw spaargeld bent kwijtgeraakt ?
    Das dan mooi uw eigen schuld …… had u maar géén spaarrekening moeten hebben.

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    GOED STUK MEISSIE

    BLIJF HET ER MAAR INPOMPEN ..

    DE HERHALING ZAL HET MOETEN DOEN ..

    VRAAG MAAR AAN DIE GRAPJASSEN . VAN ”’DOLF ‘

    DE EINDELOZE HERHALINGEN

    DIKKE HUG. . BLIJ JE WEER WAT MEER TE ZIEN . EN LEZEN .

    BOBZELLUF

    p.s. ZELFS HIER HEBBEN WE NU NOG EEN ONTKENNER .

    WAARVAN IK DE NAAM NIET ZAL NOEMEN ..

    OMDAT HET ONZE HUIS NAZI .. SS .. AZOV EN BANDERA LOVER IS

    HERRRRR DOLF VON DER HEIJDEN .

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    file:///C:/Users/theod/Downloads/F7F4A9B0-76CE-49FC-BEC6-7C792F25F1A9%20(1).mp4

    BOBZELLUF NET ONTVANGEN VAN ONZE VRIENDIN C v.d. S

    whahahahaha

    Like

  5. Marc zegt:

    Geweldig proza, Angelica.

    Bob, die link doet het niet.

    Geliked door 2 people

  6. Gerrit zegt:

    In iedere straat zijn wel Kapsalons gerund door mannen uit het Midden Oosten.
    Alleen voor mannen, want zoals een Nederlandse kapster op de TV vertelde de Moslim vrouwen laten zich thuis knippen. Die mogen dus niet zelf naar een Kapsalon……

    Geliked door 1 persoon

    • Angélica zegt:

      Vrouwen, haren en kopvodden zijn ’n dingetje in de religie van de haat en martelingen…

      Like

  7. hubert zegt:

    De personen waarvan de namen zijn genoemd zoals burgemeesters enz.
    zullen als eerste naar veilige gebieden in de wereld vluchten als
    westerse landen islamitisch worden.
    En dit gaat gebeuren als de gewone burgers zich er niet mee gaan
    bemoeien en hopelijk samen met het leger.
    Misschien is er dan nog toekomst voor ons.

    Geliked door 2 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    On topic!
    Er bestaat geen politieke- radicale- of gematigde islam.
    (alleen linkse idioten hebben dat verzonnen)
    https://www.meforum.org/7078/erdogan-no-moderate-islam

    Geliked door 2 people

    • bobzelf zegt:

      WAT WEL BESTAAT IS EEN OUWE TAXICHAUFFEUR

      DIE OOK JARENLANG KGB MEDEWERKER WAS .

      NOU WERD ER GEVRAAGD OF JE HIER OP KON TIEFEN

      DAN WEL DIE A. 4 tjes met al die moorden en uit raam flikkeren

      even naar bert op te sturen . VERGEET DE VERGIFTIGINGEN NIET

      ASHOLE

      dan kan bert ze even op alfabet HIER op de site plaatsen

      SS KLOOTZAK VON DER AZOV NAZI HEIDEN

      Like

  9. Sobieski zegt:

    Opnieuw een geweldig goed artikel, Angelica. Ik ben blij dat er gelukkig nog jonge vrouwen zoals jij zijn, die inzien welke primitieve gevaarlijke mentaliteit veel islamitische mannen erop na houden t.a.v. vrouwen, met name – in hun beperkte opvattingen- “veel te vrije westerse” (lees: “niet streng islamitische”) jonge vrouwen.
    Ook een heel treffend gedicht erbij gevoegd, dat duidelijk maakt wat er op de achtergrond speelt. Dat psychologische inzicht over wat sommige vrouwen daadwerkelijk kan motiveren, is voor de meeste mannen niet te doorgronden.
    Het verbaasde me daarom ook altijd, zijnde een oudere blanke heteroman uit een streng katholiek Pools (verarmd) adelijk familiegeslacht, waarom het in de huidige samenleving met name juist die categorieen van mensen zijn, die het meeste gevaar lopen bij een islamisering van onze Europese samenlevingen, die tevens het meest blind schijnen te zijn voor de gevaarlijke gevolgen daarvan. Te denken valt hierbij aan jonge vrouwen met feministische orientering of vrijgevochten levensstijl, leden van liberaal Joodse gemeenschappen en mensen uit de “lgbtq-etc.” scene.
    Iemand van mijn categorie hoeft zich alleen maar stil te houden, dhimmi-belasting te betalen en de baard te laten staan om de catastrofe te overleven. De eerste twee ben ik overigens geen van beide van plan, de laatste doe ik nu al uit eigen beweging.
    Vrije vrouwen worden in geval van islamisering echter gereduceerd tot loslopend wild, Joden worden dan bloedig vervolgd, en homo’s en transen worden dan van de torens gegooid. Bij de eerstgenoemde categorie gaat me nu een licht op wat hun zo blind kan maken. Wat betreft de andere categorieen kan het een verkeerd begrepen gevoel van solidariteit met de “onderdrukten” zijn, hoewel deze islamitische macho’s alles behalve “onderdrukt” zijn. Ze zijn juist zelf onderdrukkers.
    Reden te meer voor een culturele omslag in het Westen, om jonge mannen in Europa en Amerika ook weer “man” te durven laten zijn. Kijk hierbij in de huidige tijd naar verwante culturen zoals Rusland, Israel of Latijns-Amerika, of in tijdsperspectief naar de Romeinen, Vikingen, Middeleeuwese Ridders of de Poolse Szlachta voor orientering. Met Christelijke, Joodse of pre-Christelijke “heidense” Indo-Europese basis kan dit met respect voor vrouwen gedaan worden, terwijl de Islam alleen maar vrouwen kan onderdrukken. Op die manier zullen jonge westerse vrouwen zich niet langer laten inpalmen door die geimporteerde macho’s met misdadige inslag uit de woestijn of het oerwoud.
    Tot slot vind ik dat Angelica met al haar bijdragen een plaats verdient binnen de moderne Nederlandse literatuur.

    Geliked door 3 people

    • delamontagne zegt:

      *****

      Like

    • Angélica zegt:

      Mijn commentaren staan los van elkaar en ik zou ze alleen daarom al allesbehalve literair willen noemen. Uw kennis en inzichten echter, kunnen veel gemakkelijker in boekvorm worden gegoten en daar hebben we het wel eens over gehad!
      Wij zijn namelijk geen vreemden voor elkaar want dankzij Dhr. Bron skypen we met enige regelmaat en praten we over allerlei onderwerpen.
      Geografisch kunnen we nauwelijks verder van elkaar verwijderd zijn maar in onze opvattingen over de huidige tijd, staan we dicht bij elkaar!
      Toegegeven: de laatste maanden heb ik inderdaad weinig van me laten horen vanwege drukte en gebrekkig internet. Hopelijk verandert dat nog. Afwachten maar.
      Ik wil niet onvermeld laten dat u naast historicus, ook een talenwonder bent: behalve de talen die je op school leert, spreekt u ook nog eens vloeiend Russisch, Oekraïens, Pools en Hongaars!

      Dat mannen vrouwen doorgaans ondoorgrondelijk vinden, is evolutionair gezien ’n must! Zo kunnen ze elkaar aanvullen, blijven ze elkaar fascineren en leren ze van elkaar.
      Meisjes vallen voor stoere knullen met bravoure. Als ze ouder worden, zoeken ze juist een man waar ze tegenop kunnen kijken, iemand die hen inspireert en waardeert.
      DE ISLAM STAAT DIE TWEEDE FASE NIET TOE EN HET IS HEEL BELANGRIJK DAT TE CONSTATEREN!
      Deze ‘repressieve religie’ heeft een verstikkende invloed op de ontwikkeling van alle aanhangers omdat Mohammed niet wilde dat iemand zich geestelijk ontwikkelde.
      De positie van vrouwen in moslimlanden is helemaal schrikbarend en in Afghanistan worden ze zelfs vermoord als ze een of ander vak leren: hun enige recht is kinderen baren om de giftige ideeën van de islam te helpen verspreiden. Daarom zijn de mensen in moslimlanden blijven steken in de vroege Middeleeuwen. Alleen door de rijke olievondsten in het Midden-Oosten, zijn Arabieren in staat om luxe producten te vergaren. Hun bodemschatten dragen zodoende meer bij aan de ontwikkeling van de mensheid dan zijzelf. Dat is in en intriest.

      Dat er, hoewel dit alom bekend is, in Nederland vrouwen zijn die zich bekeren vanwege een moslimman of de islam fel verdedigen, ook als er door aanhangers van die religie ongekende gruweldaden worden gepleegd, gaat ook mijn verstand en intuïtie te boven. Voor die vrouwen schaam ik me diep.

      Geliked door 2 people

  10. delamontagne zegt:


    Wees niet langer onwetend, de waarheid staat in de Koran……

    In een Column die op 22 Octobre j.j werd gepubliceerd in “LE MONDE” [ Fr. linkse krant ] en onder tekend door 8 universitairen, wetenachappers en musul intellectuelen, leggen deze muslim geleerden ons uit hoeveel het terrorisme hen
    verafschuwt en ze gaan zelfs zo ver dat ze beweren dat het in strijd is met de waarden van de islam.
    ZE DURVEN ALLES: Beginnen met de titel”De Koran geeft geen vergunning voor geweld”.
    (( dit wordt takyijah genoemd, de domme niet muslims VOORLIEGEN.
    Weet me nog te herinneren hoe Femke HALLALSEMA de Heer Geert Wilders probeerde voor joker te zetten toen hij dit woord “Takijajah” gebruikte.
    Ze zei toen dat hij ’t ter plekke verzon om de sielige muslims weer om laag te trappen.
    Het was op TV dit voorvalletje, jaren geleden ))
    / / / /
    Wat een overmoed! Wat zijn dat voor klooth.mmels die hier in trappen.
    Wel, O.K. het is alleen gericht gericht op de nuttige idioten en goedgelovige mensen die lijden aan intellectuele luiheid, niet de moeite nemen zich te informeren.
    Het artikel in die krant lijkt een afleidingsmanoeuvre na de pogrom van 7 oktober 2023.
    Het enige doel hiervan is om de islam met zijn barbaarsheid opnieuw een nieuw behangetje te geven.
    Deze verradelijke, bedrieglijke academici die dit Artikel
    hebben ondertekend, willen de boodschap uitzenden dat de islam een ​​religie van vrede en tolerantie is, terwijl ze de bloedbaden negeren waarvoor
    de giflam sinds haar opkomst verantwoordelijk is.
    Ze willen zelfs dat de onwetenden niet muslims vergeten dat jihad (heilige oorlog) het zesde dogma is in de Coran, vooral onder soennitische moslims.

    De geweldadige, tot moord en doodslag oproepende sloera’s zijn::
    Les sourates médinoises par ordre de révélation sont : 2, 8, 3,33, 60, 4, 99, 57, 47, 55, 13, 76, 65, 98, 59,24, 22, 63, 58, 49, 66, 64, 61, 62, 48, 5, 9, 110.

    BRON: [ =heel klein stukje van afvallige [= verstandige Ex-muslim]
    Hamdane Ammar ( schrijft meer voor Fr. Site Ripoate Laique en heeft bescherming )

    Geliked door 1 persoon

    • Angélica zegt:

      Taqqyia en Dawa; over dat laatste aspect van de islam heeft Ayaan Hirsi Ali een boek geschreven dat zeer de moeite waard is! Jammer dat NL zulke mensen wegjaagt en verruilt voor religieuze krankzinnigen.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie