Internationaal Gerechtshof en Jodenhaat

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Internationaal Gerechtshof en Jodenhaat

  1. leeuw7 zegt:

    Al Jazeera presenteert zichzelf als een serieuze nieuwszender, maar is in feite een propaganda-orgaan voor islamistische regeringen en groeperingen in het Midden-Oosten. Aan het begin van de huidige oorlog wilde de Israëlische regering de kantoren van de zender in Jeruzalem sluiten, juist vanwege dit soort rapporten die niets met journalistiek te maken hebben. De reportage was gebaseerd op één ooggetuigenverslag en er was geen enkel bewijs voor de beweringen over oorlogsmisdaden. Ook deed Al-Jazeera geen moeite om een reactie te vragen van het Israëlische leger op de zeer ernstige beschuldigingen, iets dat volgens de journalistieke code zou hebben gemoeten. Gezien de populariteit van Al Jazeera bij het Arabische publiek lijkt het daarom niet verwonderlijk dat het Arabische publiek in en buiten het Midden-Oosten wordt opgehitst.

    Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    Israël heeft een Joodse Al Jazeera nodig”

    Het in Qatar gevestigde tv-station Al Jazeera publiceerde vandaag een rapport waarin werd beweerd dat IDF-soldaten 19 Palestijnse mannen in Gaza hadden geëxecuteerd. De Arabische nieuwszender postte een video op X waarin een Palestijnse vrouw te zien was die getuigde van de executie van haar man en 18 anderen. De vrouw, Umm Odai Salem, beweerde dat de soldaten op de deur hadden gebonsd en daarna hun huis waren binnengegaan. De soldaten wilden daarop haar man meenemen en de vrouw protesteerde, waarop de soldaten haar volgens Umm begonnen te slaan en ook haar dochters. Ook zouden ze volgens Umm de vrouwen hebben bedreigd met messen. Volgens de vrouw werden de 19 mannen op straat in knielende positie geëxecuteerd. In de video waren de twee dode lichamen van mannen te zien in een huis die kogelgaten in hun rug hadden. Het dramatische rapport maakte verder melding van een beschieting van het gebouw, nadat de vermeende executies waren uitgevoerd.

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    Zullen de VS voor hun opzettelijk 9/11 misdaden ook ooit eens met behulp van onafhankelijke tribunalen veroordeeld gaan worden!!

    De goddeloze islam heeft zich laten misbruiken voor deze zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid tot en met de dag van vandaag!

    Deze mensonterende aanslagen op Amerikaanse staatsburgers zijn opzettelijk georganiseerd!!

    Israël heeft een Joodse Al Jazeera nodig!

    +++ Recentste onthullingen +++ Deze documentaire onthult voorheen onbekende, maar opmerkelijke feiten over 9/11. Het levert indirect indicaties dat kringen van personen van tevoren op de hoogte waren van deze gebeurtenis. Naast onmisbare achtergrondkennis over de 9/11 Commissie, komen ook ongelooflijke vervlechtingen en intriges van de toenmalige Amerikaanse regering aan het licht. Ook kom je meer te weten over de vermeende dader Osama bin Laden. [verder lezen]

    https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-26975

    Ook de Nederlandse gewetenloze gezagsdragers en incompetente beleidsmakers hebben blindelings hun medewerking gegeven aan deze bloedige gebeurtenissen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  4. Marijke zegt:

    Demonstranten tegen Israël worden geïnterviewd. https://www.facebook.com/reel/1459661151566802

    Like

Plaats een reactie