Vaak genoeg gewaarschuwd en de discussie aangegaan, maar als niemand luistert…

(Door: “Angélica”)

Wat moet je doen als iedereen alleen maar hoort wat hij wil horen en afstemt op de media die keer op keer dezelfde leugenachtige boodschappers aan het woord laten zoals Rutte, Von der Leyen en nu weer admiraal Bauer (foto). Dat gaat een keer mis. Tussen 5-8 jaar of over 7 dagen – 225 jaar 8 maanden en 3 uur. Hoe ik daaraan kom? Lees maar verder…

De NAVO waarschuwt voor een totale oorlog met Rusland

Admiraal Rob Bauer zegt: “We moeten ons realiseren dat het niet vanzelfsprekend is dat we in vrede leven”. Het Westen moet zich voorbereiden op een oorlog met Rusland in de komende 20 jaar en moet “het onverwachte verwachten”, aldus een militaire NAVO-functionaris.

(Zouden ze echt denken dat Rusland 6000 atoombommen klaar heeft staan om ze niet in te zetten als het land wordt aangevallen? Oorlog tussen de NAVO-landen en Rusland betekent het einde van de wereld en moet daarom per se voorkomen worden! Ja, zo simpel is het. Alle andere opties, admiraal Rob Bauer, zijn krankzinnig!)

Tijdens een bijeenkomst in Brussel zei de voorzitter van het militaire comité van nationale chefs van de NAVO, admiraal Rob Bauer: “We moeten ons realiseren dat het geen gegeven is dat we altijd in vrede leven en daarom bereiden we ons voor op een conflict met Rusland. “Maar de discussie is veel breder. Ook de industriëlen en alle mensen moeten begrijpen dat ze een rol spelen… en beseffen dat niet alles te plannen valt en dat niet alles de komende 20 jaar rooskleurig zal zijn.” Hij voegde er aan toe: “We moeten over het hele spectrum beter voorbereid zijn. Je moet een systeem hebben om meer mensen te vinden als het tot oorlog komt, of het nu oorlog wordt of niet. Dan praat je over mobilisatie, reservisten of dienstplicht.

(Nee hoor, je praat over het einde van de wereld voor alles wat leeft, op de enkeling na die zich 20 jaar verschuilt in een miljoenen kostende bunker. Als hij er dan toch een keertje uit moet, zal hij psychisch zwaar gestoord zijn, eenzaam en omkomen, omdat verder alles dood is.)

“Je moet kunnen terugvallen op een industriële basis die snel genoeg wapens en munitie kan produceren om een conflict te kunnen voortzetten als je erin zit.”

(Oh, dus dat is het! Admiraal Rob Bauer is de woordvoerder van de wapenindustrie!)

De Duitse minister van Defensie Boris Pistorius zei tegen het nieuwsblad “Der Tagesspiegel” dat de experts van het land kijken naar een periode van 5-8 jaar, waarin ze de mogelijkheid zien dat Rusland een NAVO-land aanvalt.

(Dat zijn geen experts, dat zijn mensen die onzin uit hun duim zuigen… 5-8 jaar is nergens op gebaseerd. Ik maak er daarom 7 dagen – 225 jaar 8 maanden en 3 uur van. Dat slaat ook nergens op maar het klinkt wel interessant. “Hoe zou ze dat toch hebben berekend?”)

“We horen bijna elke dag dreigementen vanuit het Kremlin… dus we moeten er rekening mee houden dat Vladimir Poetin op een dag zelfs een NAVO-land kan aanvallen,” zei Pistorius, die benadrukte dat de dreiging nu niet werd verwacht. “Onze experts verwachten een periode van vijf tot acht jaar waarin dit mogelijk zou kunnen zijn.”

(Poetin is helemaal niet van plan om een NAVO-land aan te vallen. Dat zijn onzinnige aannames om angst te verspreiden. De agressor is de NAVO zelf geweest door beloftes te verbreken en de NAVO voortdurend uit te breiden. Zelfs Oekraïne is een NAVO-lidmaatschap beloofd, o.a. door Kamela Harris in München tijdens een vredesconferentie.)

Zijn opmerkingen kwamen op het moment dat het conflict tussen Rusland en Oekraïne zijn 695e dag beleefde en Russische troepen zeiden dat ze de controle hadden overgenomen over de nederzetting Vesele in de oostelijke regio Donetsk in Oekraïne. “Niet alleen is hun tegenoffensief mislukt, maar het initiatief is volledig in handen van de Russische strijdkrachten”, zei de Russische president Vladimir Poetin deze week, ondanks het feit dat Oekraïne de luchtaanvallen in de regio heeft opgevoerd. “Als dit zo doorgaat, kan de Oekraïense staat een onherstelbare, zeer ernstige klap toegediend krijgen.”

Wat gebeurt er als een NAVO-land wordt aangevallen?

De collectieve defensieclausule in het oprichtingsverdrag van de NAVO – artikel 5 van het Verdrag van Washington – is een bepaling die inhoudt dat een aanval tegen één lid wordt beschouwd als een aanval tegen alle leden. Dit is een fundamenteel onderdeel van de NAVO en de reden waarom de NAVO zegt dat het een defensieve alliantie is.

(Maar zelf al vele oorlogen is begonnen.)

De NAVO zegt dat militaire operaties worden uitgevoerd onder artikel 5 of een mandaat van de Verenigde Naties, alleen of in samenwerking met andere landen en internationale organisaties. Vorige maand zei de NAVO in een directe reactie op het conflict in Oekraïne: “Geallieerden zijn vastbesloten om robuuste en gevechtsklare troepen in te zetten op de oostflank van het bondgenootschap. De acht gevechtsgroepen tonen de kracht van de trans-Atlantische band en de solidariteit, vastberadenheid en het vermogen van het Bondgenootschap om te reageren op elke vorm van agressie. Veel activiteiten die door geallieerden op nationaal niveau worden ondernomen, dragen ook bij aan de toegenomen geallieerde activiteit in het oostelijke deel van het Bondgenootschap. Als reactie op de grootschalige invasie van Rusland in Oekraïne, hebben de Geallieerden extra schepen, vliegtuigen en troepen naar NAVO-grondgebied in Oost-Europa gestuurd, waardoor de afschrikkings- en verdedigingspositie van het bondgenootschap verder is versterkt.”

(Als dát geen escalatie is…)

Van cruciaal belang is dat Oekraïne geen lid is van de NAVO en dat de alliantie daarom niet verdragsplichtig is om het te verdedigen…,

(Maar indirect gebeurt het wel!)

…terwijl de Amerikaanse president Joe Biden heeft gezegd dat hij geen Amerikaanse of geallieerde troepen zal sturen om in Oekraïne tegen Rusland te vechten. Kiev is echter een hechte partner en is een uiteindelijk lidmaatschap van de alliantie beloofd. De 30 leden tellende NAVO werkt samen met Oekraïne aan de modernisering van zijn strijdkrachten. Zweden heeft samen met Finland – dat aan Rusland grenst – gevraagd om lid te worden van de NAVO. De NAVO hoopt dat de uitbreiding haar defensie in Oost-Europa zal versterken. De NAVO-leden Hongarije en Turkije blokkeren momenteel echter de toetreding.

Welke landen zitten in de NAVO en wanneer zijn ze toegetreden?

1949: België, Canada, Denemarken, Frankrijk, IJsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, de VS.
1952: Griekenland, Turkije
1955: Duitsland
1982: Spanje
1999: Tsjechië, Hongarije, Polen
(En we hadden nog wel zó beloofd dat we de NAVO geen inch richting het oosten zouden uitbreiden…!)
2004: Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Slowakije, Slovenië
(En we hadden nog wel zó beloofd dat we de NAVO geen inch richting het oosten zouden uitbreiden…! Oei, ik val in herhaling, net zoals de NAVO!)
2009: Albanië, Kroatië
2017: Montenegro
2020: Noord-Macedonië
(Zweden, Finland, En we hadden nog wel zó beloofd dat we de NAVO geen inch richting het oosten zouden uitbreiden…!)

Waarom ziet Poetin de NAVO als een bedreiging?

Sinds het einde van de Koude Oorlog heeft de NAVO zich in oostelijke richting uitgebreid met 14 nieuwe landen, waaronder de landen van het voormalige Warschaupact en de drie Baltische staten die ooit deel uitmaakten van de Sovjet-Unie. Rusland ziet dit als een bedreiging van zijn grenzen en blijft zeggen dat het een verraad is van Westerse beloften aan het begin van de jaren 90 – iets wat de NAVO ontkent.

(De NAVO ontkent het, maar MIT en Harvard niet. Zie voor een uitgebreide analyse ook dit artikel op “E.J. Bron”)

Oekraïne is geen NAVO-lid, maar heeft een belofte uit 2008 dat het uiteindelijk lid zal worden. Sinds de omverwerping van een pro-Russische president in 2014 is Oekraïne politiek dichter bij het Westen komen te staan, heeft het gezamenlijke militaire oefeningen met de NAVO gehouden en wapens ontvangen. Kiev en Washington zagen dit als legitieme stappen om de verdediging van Oekraïne te versterken, nadat Rusland in 2014 de Krim had ingenomen en steun had verleend aan separatisten in Oost-Oekraïne.

(De Krim is Russisch, zelfs de NOS zag dat in, getuige dit artikel.)

Poetin is van mening dat de groeiende banden van Oekraïne met de alliantie van het land een lanceerbasis kunnen maken voor NAVO-raketten die op Rusland zijn gericht.

(Het noorden van Oekraïne ligt slechts op enkele honderden kilometers van Moskou af en het hele ‘Oekraïne-gebeuren’ is te vergelijken met de Cuba-crisis. De VS accepteerden niet dat de USSR atoomwapens plaatsten op Cuba; dat land ligt op een steenworp van de VS af! Hier kunt U lezen dat Washington met twee maten meet, één voor zichzelf en één voor Rusland.)

Hij zei dat Rusland “rode lijnen” moet uitzetten om dat te voorkomen. Vorige maand zei Poetin dat NAVO-troepen op de grond in gevecht met het Russische leger “een zeer gevaarlijke stap zou zijn die zou kunnen leiden tot een wereldwijde catastrofe”. In een recente toespraak zei Poetin ook: “In NAVO-documenten wordt ons land officieel en direct uitgeroepen tot de belangrijkste bedreiging voor de Noord-Atlantische veiligheid. En Oekraïne zal dienen als een springplank voor de aanval”.

Maar zijn eisen dat Oekraïne zijn lange termijn doel om lid te worden van de Atlantische militaire alliantie moet laten vallen, zijn herhaaldelijk afgewezen door Kiev en de NAVO-staten. Zolang een land echter in staat van oorlog is, kan het geen lid worden van de NAVO. Dat betekent dat er nog lang gevochten zal worden. En ooit raakt het geduld op. Volgens linkse ‘experts’ in Duitsland moeten we rekening houden met 5-8 jaar. Dan begint de nucleaire winter.

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vaak genoeg gewaarschuwd en de discussie aangegaan, maar als niemand luistert…

  1. karton zegt:

    Een “groot ziener”, deze Robbedoesje Bauer, admiraal zónder vloot.
    Ik lees géén kranten meer vanwege “het klimaat” natuurlijk, scheelt tijdens mijn leven misschien wel een halve boom.
    Ik kijk wél tv want dan kan ik veel figuren, zoals deze “admiraal”, blijven volgen op zijn oorlogspad.
    (Uit betrouwbare bron vernam ik dat deze Robbedoesje Bauer óóit is afgekeurd als “zee-verkenner” bij de padvinderij wegens ……… zeeziekte en afwezigheid van zeebenen.
    En zó’n man is admiraal ?!
    Typisch Nederland.

    Geliked door 5 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      In vaktermen heet zo iemand een zoetwatermatroos

      Geliked door 4 people

    • Angélica zegt:

      Robert Peter Bauer is een Nederlandse militair van de Koninklijke Marine in de rang van luitenant-admiraal. Van 5 oktober 2017 tot 15 april 2021 was hij Commandant der Strijdkrachten van de Nederlandse krijgsmacht. In juni 2021 werd hij aangesteld als voorzitter van het NAVO Militair Comité.
      Als NL al een hoge pief heeft bij de NAVO, gaat Rutte daar dan wel naartoe?

      Geliked door 2 people

      • de barbaar zegt:

        Laat ik nou een klein …..heel klein beetje weet hebben hoe de echte zandhazen lopen…deze charlatan is een van de vele SALONPADVINDERTJES..de zogenaamde wannabee soldaten de stoere militairenclub.
        Deze wefbeffer is een elitair kerertje zonder ruggemerg…je weet wel ala RAT RUTTE zijn held.
        eeen wefbeffer bij uitstek die klaus de koekwous wel graag zijn kontje aanbied…tja de echte nederlandse soldaten …de echte SOLDATEN…zijn niet in rang te onderscheiden maar in hun zijn…..
        We moeten het gaan hebben van oud-gedienden…ex militairen die het hedendaagse gedrocht van de krijgsmacht afkeuren en een hernieuwde krijgsmacht willen opbouwen….

        Like

  2. WEF ermee ! zegt:

    msm moet tegenwoordig het woordje “experten” of “fact checkers” wel gebruiken, want het percentage dat msm nog gelooft is diep onder 50% gezonken.
    Ze denken met die woorden te zwaaien omdat het dan méér betrouwbaar zou lijken, ze dwingen de waarheid als het ware af tav het grote publiek, echter, het omgekeerde is waar: mensen lachen die experten en fact kakkers letterlijk uit. Want hoe meer ‘betrouwbaarheid’ je wil – geforceerd – verkopen/opleggen als msm via het gelul van expert en factkakker, hoe dieper het vertrouwen wegzakt. Simpelweg omdat een fact checker NIET BESTAAT !
    En wat die betrouwbaarheid betreft….was dat ook niet toevallig het credo op Davos: “het vertrouwen herstellen” ?

    Waren ze dan onder nul gezakt in hun vertrouwen ?
    Tja, als je onzin uitkraamt als ‘you will own nothing but …..be so happy that you dont own nothing anymore’……….mag je weerstand verwachten !

    GO FARMERS !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 8 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Laat Ik het in deze nou helemaal zeg maar voor 110% met je eens zijn WEF ermee.
      Dit hele zogenaamde factcheckers gebeuren is een staaltje overheids gelul inclusief media gelul dat in de wereld geschopt is om de mensen nog meer op het verkeerde been te zetten.
      Dat velen dat nog niet door hebben is iets wat tijd nodig heeft en zichzelf wel oplost doordat mensen mede door deze “factcheckers” een put in geduwd worden waar armoede heerst

      Geliked door 2 people

    • Angélica zegt:

      Jammer dat het zo in en intriest is, anders zou het de grappigste opmerking zijn van deze eeuw: Het credo van het WEF in Davos luidt “Het vertrouwen herstellen!” En in wie dan wel? In Klaus Schwab, Mark Rutte en Maxima!

      Geliked door 2 people

  3. droevige mof zegt:

    Hoogleraar War Studies bij het Institute of Security and Global Affairs
    Frans Osinga spreekt bij elke gelegenheid in Nieuwsuur over hetzelfde onderwerp. Soms draagt hij zijn uniform. Ook hij ziet de Russen de EU binnenvallen omdat Poetin een booze plan heeft. Bauer speelt de rol van de dappere knappe man, type womanizer, en Osinga die van de wijze vader, de waarheid en niets dan de waarheid.

    Geliked door 3 people

    • mooinique zegt:

      Ik vind ze beiden om te kotsen. Vooral omdat ze onzin uit kramen. Er gaat geen WWIII komen omdat die allang bezig is!!! Vanaf het moment dat de vaccins global vaak verplicht (Australië Israël) werden. Of bij div. Beroepsgroepen. Is het begonnen. Daarna nog even wat medicijnen verbieden en angstporno. Het is heel simpel. Als Poetin met bommen gaat strooien buiten Oekraïne dan vliegen de bommen wereldwijd naar elkaar toe. Niets overleefd dat. Nou gaan we er maar even vanuit dat er toch nog overlevenden zijn in bunkers. (ik pas daarvoor) Alles is weg. Nou heel misschien de zakenbank in Noorwegen niet. Waar wil je dat gaan verbouwen?! Grond overal giftig en de lucht ook. Nou dat wordt lekker eten. Ja doei! Dus waar bent u zo bang voor?! Als, als, als daaag! Leef en geniet! Maak ze gek!

      Geliked door 2 people

      • Saeftinghe zegt:

        Mooinique,
        Wanneer je vrede wilt moet je zorgen wapens te hebben om de oorlogzuchtigen duidelijk voorzichtig te maken zodat ze niet aanvallen.
        Dan zijn ze een stuk voorzichtiger dan wanneer hun beoogde slachtoffer GEEN wapends heeft.
        En dan heb je vrede, wel een gewapende vrede.

        Naar mijn mening heeft Putin dat goed begrepen, hij heeft ruim voldoende wapens en betere dan de oorlogzuchtige staten.
        Het resultaat is duidelijk zichtbaar.
        De domme Zelenski krijgt er steeds van langs terwijl de anderen toekijken en af en toe heel vvorzichtig wat hulp bieden om niet zelf afgestraft te worden. Wat zo nu en dan wewl gebeurt wanneer ze zich in de oekraine wagen.
        De Rusise wapenvoorraad zorgt er voor dat anderen wel oppassen:

        Geliked door 1 persoon

    • de barbaar zegt:

      Die transgenders die ze nu aan de top hebben gezet zijn van die gummiebeertjes…van die wannabee soldaatjes.
      Ik spuug op deze klootzakken en zal ze straks gaan bestrijden zodra de zooi hier ontploft.
      Ik ben er echt klaar mee …maar vooral klaar voor.
      Mijn omgeving doet met me/ons mee en we gaan vanuit drenthe ons land weer heroveren op het wef/eu/who/navo/prins pils en zijn disco-sloerie en nog veeeeeeeel meer geteisum/ratten/ongedierte.
      Ik heb sinds enkele maanden mijn eigen motto BOOM-TAK-TOUW

      Geliked door 3 people

  4. bobzelf zegt:

    DANK JE WEL GEWELDIGE DAME. .. HEERLIJK HEERLIJK

    IK DOE EFFE MEE. ..

    De NAVO waarschuwt voor een totale oorlog met Rusland ????

    Admiraal Rob Bauer zegt: “We moeten ons realiseren dat het niet vanzelfsprekend is dat we in vrede leven”. Het Westen moet zich voorbereiden op een oorlog met Rusland in de komende 20 jaar en moet “het onverwachte verwachten”, aldus een militaire NAVO-functionaris.
    ?????????????????????????????????????????????????????

    EN DAT DAN ZEGGEN ALS JEZELF DIE PLEURIS USA DUS NU 219 OORLOGEN BEGONNEN IS…… INCL NAPALM . 9./11 DEMOLITION DAYS .WALT DISNEY MET DE VLIEGTUIG FILM
    DUS VLIEGTUIGEN DIE WORLD TRADE CENTER INVLIEGEN EN ???
    WONDERBAARLIJK DE VLEUGELS NIET AFBREKEN GEWELDIG

    EN UKRAINE WAS NU AAN DE BEURT. AL VANAF 2004 THGE ORANGE REVOLUTION

    BENT U ER NOG ?? HEREN BASSIE UND ADRIAAN . PEPPI MET KOKKIE ??

    DUS NAAR AANLEIDING VAN ONS KOMISCH NIEUWE DUO HIER

    DE DRS MET ONZE NIEUWE STER SAEFTINGE

    ”DE BASSIE EN ADRIAANTJE CLOWNS HIER

    DIE DATZELFDE LUL VERHAAL OPHANGEN ONGELOFELIJKKKKKKKKK

    NA 2014 GEWOON PAPPEN EN NATHOUDEN

    IJ ..SAEFTINGE DUS KAN NIET ZO GOED LEZEN ..

    DUS IK ZALLLLLLL LANGZAAAAAMM SCHRIJFFFFFFFFFFEN . WHAHAHAHA

    ALS EEN LAND. 219 OORLOGEN BEGINT . EN ALTIJD ALS ZE EFFE ZELLUF NIET MEE DOEN

    DE BEIDE PARTIJEN VAN WAPENS VOORZIET

    DAN ZOU ZO’N LAND DUS VAN DE AARBOL MOETEN VERDWIJNEN !!!!

    MAAR AANGEZIEN DE RUSSEN EEN GROTE VOORSPRONG HEBBEN

    MET 4 NUCLIAIRE ONDERZEERS EN 7000 KERNRAKETTEN WAARVAN

    ER DIVERSE NIET TE ONDERSCHEPPEN ZIJN ..

    ZELFS DAN WEET PUTIN DAT HET DE ONDERGANG VAN DE WERELD ZAL ZIJN

    AMERIKANEN ZIJN NET ALS ONZE DRS. BASSIE EN ADRIAAN SAEFTINGE DAAR DUS TE DOM VOOR ….

    DIE BOUWEN SCHUILKELDERS, NA EEN NUCLAIRE ONDERGANG MET EEN HALF WAARDE TIJD VAN EEN 90 JAAR !!!!

    Alle andere opties, admiraal Rob Bauer, zijn krankzinnig!) BEGREPEN ADRIAANTJE ?? ZAL WEL NIET . DIE DAME SPREEKT OOK IN RAADSELEN DENK IK ??

    EN DAN BESLUIT ANGELICA HAAR GEWELDIGE OPSOMMING. VOOR MENSEN DIE DRS ZIJN DANWEL 30 JAAR ONDER EEN NATTE STRAATTEGEL TE HEBBEN GEBIVAKKEERD MET DE GEWELDIGE UITLEG ….. !!!!!

    LET EFFE OP BASSIE EN JIJ OOK ADRIAAN TERING LIJER !!

    Maar zijn eisen dat Oekraïne zijn lange termijn doel om lid te worden van de Atlantische militaire alliantie moet laten vallen,

    zijn herhaaldelijk afgewezen door Kiev en de NAVO-staten.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Zolang een land echter in staat van oorlog is, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    kan het geen lid worden van de NAVO. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dat betekent dat er nog lang gevochten zal worden. En ooit raakt het geduld op. Volgens linkse ‘experts’ in Duitsland moeten we rekening houden met 5-8 jaar. Dan begint de nucleaire winter.

    DUS GEWELDIGE ANGELIQUE GEWELDIG OM DIT WEER EVEN ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN

    INCL. DE DIVERSE GRAPPIGE MANIEREN OM DE NAVO NIET OP TE LATEN TREKKEN NAAR HET OOSTEN

    NU ONGEVEER EEN 1000 KM !! DUS

    TOP MEISSIE. GEWELDIGGGGGGGGGGGG .. TROTS OP JE. WEEER TROTS

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ bobzelf op 23-1-2024 om 19.04 u..
      “Saeftinge dus kan niet ze goed lezen.” schrijft u, o.a.
      Klopt helemaal, maar ………. Saeftinge leest niet alleen niet goed maar kan of wil ook geen vragen beantwoorden.
      Hij/zij plempt hier iets en …. foetsie is tie.
      Jammer, “watjes-gedrag”.

      Like

  5. Ravian zegt:

    De Russen gaan enkel maar aanvallen als de veiligheid van de Russische Federatie bedreigt wordt, en/of als er buiten de grenzen van die Russische Federatie etnische Russen vervolgt en vermoord worden.

    Als een voormalige Sovjet staat denkt het etnisch Russische deel van haar bevolking te kunnen koeioneren dan gaat die staat dus van een koude kermis thuis komen, om het even of ze nu NAVO lid is of niet.
    En als voormalige Warschaupact staten denken de Russische Federatie militair te kunnen bedreigen dan gaan ook die van een koude kermis thuis komen, want de Russen zijn niet geïnteresseerd in een wereld zonder Rusland, zitten op de grootste en beste voorraad kernwapens ter wereld, beschikken over de beste verdediging tegen kernwapens ter wereld, en beschikken over de beste overlevingsfaciliteiten bij een kernoorlog ter wereld.

    Na zo’n oorlog zullen de Russen hun wonden likken, en zal het Westen niet meer bestaan.
    Het wordt dus tijd dat wij ons hier in het Westen van idioten zoals deze Bauer verlossen, en ook van de hele ‘elite’ die de salarissen van idioten zoals deze Bauer betalen (van u en mijn belastingcenten).
    En daar moeten we ons van verlossen voordat de poep een keer werkelijk de ventilator raakt…

    Geliked door 4 people

  6. Ton Ruygrok zegt:

    Dit is duidelijk de opinie klaar stomen voor Oorlog en opzwepen tegen Rusland.
    De politiek m.n. de linkse hield tot voor kort helemaal niet van het leger.
    Herinner mij dat een Generaal een mening had over iets , dat toenmalig min.van BZ Bert Koenders hem even heel hautain terug floot.
    Ook Macron heeft dit een aantal jaar terug eens gedaan met een Generaal die een mening had.
    En ik vergeet niet dat links nog niet eens zo lang geleden in de kamer riep dat soldaten maar pang, pang moesten roepen bij tekort aan munitie.
    En nu moeten we van links opeens heel ernstig luisteren als mijnheer de admiraal z’n verhaaltje doet.
    Ja omdat links dit alles regiseerd.
    Anders zat mijnheer de admiraal nu thuis achter de Geraniums.
    En zò is het.
    Ton Ruygrok, Monster.

    Geliked door 4 people

  7. Andre zegt:

    Ze gaan je kinderen afpakken voor de dienstplicht. Ollongren heeft de wet er al op aangepast in 2020.

    https://wetten.overheid.nl/BWBR0008589/2020-01-01

    Geliked door 1 persoon

  8. Vilseledd zegt:

    Gelukkig weten we sinds Galen Windsor, dat we niet bang hoeven te zijn voor ‘nucleaire’ straling, wat ‘just energy’ is. Behalve in de directe omgeving van de inslag is er nergens een reden om te vluchten.

    Geliked door 1 persoon

  9. hw.rademaker zegt:

    ieder zijn mening rusland houd er al rekening mee dat er gekken zijn
    die het land kunnen aanvallen dat moet dan wel een atoom oorlog worden
    getuigen van hiroshima en nagasaki die het er levend afgebracht hebben hebben hun verhaal verteld voor het nageslacht
    en dat was een klein bommetje als er gekken zijn die wederzijds een kernbom gooien raakt de zuurstof in de lucht in brand
    scheelt zeker crematie kosten n.l is door een gek in deze oorlog verwikkeld
    is ooit van het ganzenbord afgestapt heeft er jaren een puinhoop van gemaakt
    moet weer in de put met een deksel er op
    stel dat de dijken gebombardeerd worden is 40% onder water
    misschien een andere kijk op de situatie van dit moment
    een admiraal de bevolking opstoken een plagiaatslubber
    met zoet water zee benen zal wel dollar tekens in de ogen hebben

    Geliked door 1 persoon

  10. Niek zegt:

    En als je jezelf realiseert dat de gewone man/mensen helemaal geen oorlog willen wie draaien er dan aan de knoppen? De groot industriële grootgeld bezitters Blackrock die zijn aankopen wil veilig stellen dat is waar de jonge mannen voor sneuvelen en wordt gebracht als patriottisme om je land of natie te verdedigen. Doe je huiswerk en zie dat Hitler werdt gesponsord Henry Ford en the Bank of England, dacht u nu echt dat het nu iets anders was? Welnee, dus laat je niet verleiden en leg de wapens neer, laat ze het zelf maar lekker doen. Helaas werkt propaganda en angst erg goed en zie het gevolg, mensen braken complete onzin uit over wat zij gehoord hebben op het nieuws en zij geloven het nog ook.

    Geliked door 2 people

  11. Charles Brantz zegt:

    Misschien toch eens de artikelen over de Oekraïne op Stapal lezen. Of beter bestuderen. Wat in het artikel staat is in 2022 en 2023 al uitgebreid aan de orde gekomen. Ook over Bauer die toegelaten heeft dat van Defensie een onbewoonbaar krot is gemaakt. Het kan geen kwaad om dit soort militaire charlatans aan de kaak te stellen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie