Asielzoekers vertrekken omdat ze geen contant geld meer krijgen

(Door: “NieuwRechts”)

Meerdere asielzoekers hebben een asielopvang in het Duitse district Greiz verlaten, omdat ze hun leefgeld niet meer contant krijgen uitbetaald, maar via een betaalkaart. Ze willen per se cash geld en besloten daarom te vertrekken.

Elke week krijgen de asielzoekers in Greiz leefgeld uitbetaald. Maar deze maand besloot het lokale bestuur in Greiz over te stappen van contant geld naar een betaalpas. Volgens het personeel is dit een effectieve maatregel tegen de verduistering van belastinggeld. Het komt namelijk wel eens voor dat de vluchtelingen stiekem illegale dingen kopen met hun leefgeld. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Asielzoekers vertrekken omdat ze geen contant geld meer krijgen

  1. Yvonne zegt:

    die komen dus duidelijk voor de poen, zoiets moeten ze hier ook doen, een normale vluchteling is blij met hulp, net gelezen dat een kamerlid van D66 geen echte nederlandse naam vertelde dat hij hier illegaal 13 jaar was en dat zit in de kamer?

    Geliked door 4 people

  2. droevige mof zegt:

    Inflatie en de daarmee gepaard gaande prijsstijgingen zullen regeringen dwingen om de uitgaven voor immigranten drastisch te verlagen. Ik neem aan dat dit dit jaar nog het geval zal zijn. Het gevolg hiervan is remigratie, in de trant van “follow the money”.
    De pro-immigratie voorstanders zullen dit niet leuk vinden, maar zo is het nu eenmaal. Je kunt niet systematisch de economie van een land ruïneren, het BNP verlagen en tegelijkertijd miljoenen mensen het land binnenlaten die niet willen of kunnen werken, en er tegelijkertijd van uitgaan dat ze zullen blijven. Dit toont de volslagen idiotie van de linkse politiek. Eindelijk vernietigen ze hun eigen project. En dat is maar goed ook.

    Geliked door 3 people

  3. Hovawart zegt:

    “Het is namelijk gevaarlijk wanneer asielzoekers met honderden euro’s contant geld over straat lopen”……… ..Briljant!!!
    Het gebruik van contant geld, en dan vooral ‘zwart’ geld, heeft een negatieve connotatie……iets met criminaliteit en illegaliteit, risico en oncontroleerbaarheid.
    (welkom in de belevingswereld van de ambtenarij)

    Geliked door 3 people

  4. olieklippie zegt:

    De nieuwe soort zigeuners dus, overal proberen te “shoppen”.
    Send Them all back!!!

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    Je zou je natuurlijk ook eens af kunnen vragen waarom je ‘vluchtelingen’ sowieso van geld zou moeten voorzien, om het even of dit in de vorm van cash of een betaalkaart is.
    Voor het welbekende “bed, bad, en brood” hebben ze namelijk geen geld nodig, das ook prima zonder het uitdelen van geld te realiseren.

    Laten we dus sowieso eens ophouden met Sinterklaas te spelen voor mensen die nog nooit iets positiefs aan onze samenleving hebben bijgedragen, en die feitelijk geeneens vluchtelingen zijn, omdat ze allemaal uit veilige landen afkomstig zijn.
    Gaan we daarna eens kijken hoe snel de ‘vluchtelingenstroom’ opdroogt, en hoe snel het hier reeds gearriveerde parasieten zooitje haar biezen pakt.

    Geliked door 4 people

    • karton zegt:

      @ Ravian op 25-1-2024 om 13.44 u.
      Ach, Ravian toch ! Bed, Brood en Bad krijgen ze idd. gratis, maar uhh….. ze willen natuurlijk ook wel eens een pakkie kauwgum kunnen kopen of hun schoenen moeten verzoold worden of hij wil een keer naar een prostitué ipv een blank meisje te verkrachten en das natuurlijk wel te waarderen in zo’n criminele vluchteling.
      (cynisch natuurlijk, van mij mogen ze verhongeren !)

      Geliked door 3 people

  6. bobzelf zegt:

    BESLOTEN DAARNA TE VERTREKKEN ??

    IK MAG AANNEMEN DAT ACHMED EN MO HEBBEN GEBELD ?

    MET DE MEDELING. KOM SNEL NAAR TER APEL HIER GRATIS GELD EN HUIS

    EN JE HELE TYPHUS ZANDBAK FAMILIE MAG OOK KOMEN

    HET IS ECHT GEKKENHUIS HIER. ..KOM GAUW

    GROETJES ACHMED ( HOEF NIE IN TE PAK . EET HIER OP )

    Geliked door 3 people

  7. dutchess43 zegt:

    Is helemaal geen geld meer niet veel beter?

    Geliked door 4 people

  8. Julia zegt:

    De beste manier om al die kansparels te laten vertrekken. Geen cent meer dan uitsluitend een stukje brood en water dan is het klaar met die massale toestroom.

    Geliked door 3 people

  9. Rini Stegeman zegt:

    Ik lees in het stuk iets van “honderden euro’s op zak is te gevaarlijk voor vluchtelingen”???? maar wel de duitse oudjes beroven en de nederlandse oudjes ook ?

    Like

  10. Marijke zegt:

    Ze krijgen alles gratis en daar bovenop nog leefgeld. En toch jatten; zelfs een strip asperines uit een doosje, zodat je een half leeg/vol doosje koopt. Ik snap dat niet!

    Geliked door 1 persoon

  11. Jan de jong zegt:

    Ik heb al vaker verteld dat ze op geld af komen en het steelt en rooft hier lekker want de politie doet niks of nauwelijks en straf krijgen ze niet en alles gaat wat dat rot volk hier uitvreet gaat de doofpot in

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie