Het ongelimiteerde orgasme. Het grote verraad van politiek en media

(Door: A.S.)

Het kwaad schuilt in onszelf, het individu. De meeste mensen leven IN hun eigen tijdelijke lichaam. Een ander type mens IS een lichaam, niet meer en niet minder, het kan weten en voelen maar het wil niet geweten en gevoelen. De specifieke kwaliteit van dit type mens schuilt hem in het praten. Het kan praten als Brugman, eindeloos lullen, liegen en bedriegen. In Nederland hebben we één groot massief collectief van politici en journalisten bezeten van wellust, machtswellust en ambities. Zij dragen het hoofdaandeel in de onvoorstelbare collectieve schuld die na WO2 is opgebouwd.

Een schuld die de journalist van de ‘waarheid’ in de zogenaamde nieuwe media en de politieke redders des vaderlands tot op vandaag niet in geweten toelaten. Het is dit type mens dat willens en wetens het kwaad, dat in elk menselijk individu schuilt, nog altijd exploiteert. Massa-exploitatie, die het individuele gevoelen en geweten omvormt tot een collectief kwaad dat véél groter is dan wordt voorgesteld. Het collectieve kwaad heeft geen geweten, is harteloos en naarmate het ons onverschillig laat, wordt het groter, machtiger, brengt het duisternis en massavernietiging. Het wereldomvattende kwaad voltrekt zich meedogenloos voor onze ogen.

Wil men het kunnen overzien, dan zal men een globale kijk op de wereld moeten hebben, met geweten en gevoelen. Het grootste succes van het globale collectieve kwaad schuilt in de instemming van het individu met de uitlevering van HET menselijk lichaam aan hen die niet willen geweten en gevoelen. Een probleem is, dat het steeds individualistischer individu de uitlevering van HET menselijk lichaam aan de wellust en de machtswellust niet kan relateren aan zijn EIGEN lichaam. Zonder dat de individuele aardbewoner het beseft, heeft hij zijn eigen lichaam al reeds lang uitgeleverd aan hen die niet willen geweten en gevoelen.

Daarnaast is het individu in de loop der decennia zichzelf gaan begrijpen als consument.

(Herbert Marcuse 1964: “In feite echter is hij van zichzelf vervreemd, doordat niet tegemoet wordt gekomen aan zijn wezenlijke behoefte aan zelfontplooiing, aan het dragen van verantwoordelijkheid, aan vrijheid. Hij geniet een zekere welvaart, doch de prijs die hij daarvoor betaalt is, dat hij de slaaf is van een technisch en economisch systeem dat in dienst staat van de gevestigde belangen, met name die van de grote ondernemingen. Anderzijds wordt de mens door het technisch industriële apparaat, dat zijn stoffelijke behoeften bevredigt, zodanig gemanipuleerd (vooral door reclame), dat hij in de waan wordt gebracht dat hij als mens in deze maatschappij volledig tot zijn recht kan komen.”)

Sedert die jaren zestig is de consument ook afnemer geworden van een politiek bedrijf dat toen nog niet als zodanig bestond, de overheid. Het is de overheid met haar politici, ambtenarij en media die de seksuele behoeften van de consument stimuleerden om te komen tot de volledige beschikking over het lichaam van alle onderdanen.

In 1961 kwam de pil in Nederland als een middel tegen menstruatie klachten! Bijwerking, je kon tijdelijk niet zwanger raken. De orgasme-verzekering van de overheid nam de kankerpil in 1972 op in het toenmalige ziekenfondspakket. (Vandaag wordt roken afgeschaft voor uw gezondheid.) Dat bleek niet voldoende en in 1984 werd de orgasme-verzekering uitgebreid met de wet zwangerschapsafbreking. De beleving van het orgasme werd een onuitgesproken mensenrecht van de hoogste waarde en boven het leven van de ongeborene gesteld, dat nietig werd verklaard.

Zo kende de ‘Wet zwangerschapsafbreking’, waarvan de naam slechts het gevolg duidt van wat ze werkelijk beoogt, aan elke burger het recht toe ongewenst leven te verwekken en te doden in het belang van de beleving van het ongelimiteerde orgasme. (Een recht waar ook de huidige ‘redders des vaderlands’ pal voor staan, en dus voor de continuïteit van de vernietiging van de mens zoals het World Economic Forum dat beoogt.) Tevens werd het lichaam van de ongeborene het onvervreemdbare bezit van de verwekkers voor wiens besluit tot vernietiging ervan de overheid kinderslachthuizen ter beschikking stelde.

De nietigverklaring gaf de overheden, hand in hand met wetenschappen en media, de gelegenheid de mens tot consumentenproduct te maken. Het is niet zozeer de mens, maar de consument die de diepe aantasting van de lichamelijke integriteit door kunstmatige productie in de kinderfabrieken accepteerde. Kinderfabrieken, die een logisch gevolg zijn van de nietig- en vogelvrijverklaring van het ongeboren leven in de kinderslachthuizen. Het zijn de aanvankelijk 24 weken (het pleidooi is tot de geboorte) binnen welk kader de gruwelijkste experimenten vrijelijk kunnen worden uitgevoerd. Experimenten die vandaag volgens het WEF een nieuwe mens moeten creëren.

Al het collectieve kwaad, waarvoor geen enkele wetenschapper, politicus, arts of journalist, ja, niemand zich persoonlijk verantwoordelijk acht, raakt de individuele aardbewoner diep in zijn bestaan en maakt hem tot wie hij geworden is, een fysiek en psychisch manipuleerbaar lichaam. Tot een consument, die zijn gevoel voor lichamelijke integriteit is verloren en zich laat inspuiten uit angst voor de dood.

Wat wij vandaag zien, is de dans om de hete brij, het ongelimiteerde orgasme dat oorzakelijk is aan de toestand van vandaag. Politiek is en blijft de ordinaire strijd om de macht, niet om de waarheid. Wedden dat achter de gesloten deuren van de kinderfabriek kinderen werden en worden gefokt om de hersen-chip van Klaus Schwab op uit te testen?

Ondertussen mag het breinimplantaat-bedrijf van tech-miljardair Elon Musk van de Amerikaanse gezondheidswaakhond gaan testen op mensen. Uiteraard in het belang van de gezondheid van een ‘overbevolkte’ wereld.

Door:
A.S.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het ongelimiteerde orgasme. Het grote verraad van politiek en media

  1. bobzelf zegt:

    MIJN NAAM IS ”LOTJE ”

    IK BEN GEBOREN NA HET SCHEUREN VAN EEN ”KAPOTJE ”

    OOM MOOI TOCH ??

    BOB DUREX

    Geliked door 2 people

  2. 007lucia zegt:

    Het zou wel heel makkelijk zijn als alle ellende op de wereld terug te brengen was naar sex ..een ongelimiteerd orgasme..En ergens hoor ik ook Eva’s appel als door een kapotte versterker …Heel.. Hard.. Vallen.
    Wat hier beschreven wordt, is een streven van een helaas grote club mensen naar ongelimiteerde macht…en om dat zonder enige verdere uitleg naadloos te verbinden met sex, gaat mij te ver..

    Net als hoe het mij te ver gaat, om alle vrouwen die om allerlei redenen, de zwangerschappen afbreken ..als een soort van hoofdschuldigen in dit drama te zien..daarbij gaat de schrijver totaal voorbij aan de ouders van Socio en Psychopaten die hun kinderen dusdanig opgefokt hebben.. dat ze serie moordenaars en soms is daarvoor een ander woord; “meewerkende politici aan genocide plannen” zijn geworden en ook leiders van multinationals.

    Ik wou dat men minder afgaf op de vouwen die deze vaak hele moeilijke keuzes maken .. en eens goed rond kijken naar de producten van vrouwen… die “verticaal lipdoof zijn”, in foute keuzes(mannen) en wel de resultaten daarvan op de wereld schoppen.

    Ik heb in de Bijlmer heroïne moeders met een babywagen zien rondlopen, die totaal van de wereld waren, tot 2 keer toe een op hol geslagen babywagen richting drukke weg “gered”,omdat moe het te druk had met haar mobieltje, ik wou dat men pas kinderen mocht krijgen na een goede screening, zodat we mensen krijgen die mentaal niet gemangeld worden door dubieuze ouders.

    En ik zou ook willen dat niet alle fouten van de maatschappij opgehangen worden aan een toch al drukke klerenhanger van Sex en daar vanuit meteen door naar het 2e bekende schuldstation te reizen, namelijk …de vrouw..want diverse programma’s de afgelopen maand op de TV, geven aan.. dat als er een groep is met een gering aandeel in ongelimiteerde orgasmen, het wel anno 2024 nog steeds de vrouw is..Overigens dezelfde die als er dan daaruit een kind voorkomt er meestal alleen voor komt te staan en dat weet ik van al mijn vriendinnen met kids…meestal ook financieel.

    Vrouwenhaat komt veel voor in allerlei geledingen en in allerlei verhulde maniertjes b.v. zo’n beetje in alle grote religiën… reden voor mij om in afkeer te geraken van moeders die hun kind richting de kerk dwingen….en zelf ook iedere zondag met hun ass in een haat kerk gaan zitten… enfin de schrijver van dit stuk is volgens mij ook aardig in de kerk gemarineerd..Misschien een keer een ode aan zijn moeder schrijven die hem..gelukkig voor hem althans… niet geaborteerd heeft..opdat hij op papier alle eeuwenoude knokige pauzenvingertjes weer dezelfde richting op kan stuwen op zijn 2024’tigst….. via een blog.

    Like

    • Anatole Sala zegt:

      Vrouwenhaat? Onterecht, ik kan hier geen boek schrijven maar dat is bepaald niet wat mij bezielt, het tegendeel is waar. Maar oké oké maak u geen zorgen, de WHO en Europa zullen de volledige opvoeding van het kind van ouders overnemen. Maak u geen zorgen zie hier de marinade voor het kind. https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

      Like

    • bobzelf zegt:

      LIEVERD. IK DURF MEZELF ”VROUWEN LOVER TE ZIJN “”” TE NOEMEN

      VROUWEN MOET JE BEHANDELEN .ALS TERE POPPETJES

      EN LIEF HEBBEN ZOALS JEZELF. …… NIKS MEER EN NIETS MINDER

      EN DE VROUWEN OP EEN SCHILD HIJSEN

      MAAR JE STUK IS GEWELDIG ….. HELEMAAL TOF …..

      IK GOOIT TUR GEWOON 144 PUNTEN TEGEN AAN

      IK KEN GODZIJ DANK WEINIG VROUWEN DIE NIET DEUGEN ..

      DIE UIT ROTTERDAM DEUGDEN SOWIESO ALLEMAAL

      MAAR JA MOUWEN OPSTROPEN EN . NIET ZEIKEN .

      EN EEN KNAL MET EEN MATTENKLOPPER DAN HOEFDE DE MOEDERS

      HET OOK MAAR 1 X UIT TELEGGEN WHAHAHAHA

      IS NIET OVERAL MOGELIJK ..

      KIJK EVEN GOED WIE DE SCHRIJVERT IS. WHAHAHAHAHAHAHAHA

      DIKKE KUS . GEWELDIGE UITLEG MEISSIE . DANK JE WEL

      VRIEND BOBOBOBOBOB

      Like

  3. Hendrik64 zegt:

    We leven in de tijd van Openbaring 13 uit de bijbel:

    Openbaring 13:16 “En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
    17. en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.
    18. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.”
    In de King James vertaling van de bijbel “…in their right hand, or in their foreheads….”

    Lieve mensen neem dit teken nooit aan; het is het merkteken van satan.
    Als je dit wel doet zul je voor God voor eeuwig verloren zijn zie Openbaring 13 vanaf vers 9.
    Neem Jezus aan en ontvang vergeving van al je zonden en je zult voor eeuwig gered zijn.
    Ga niet langer mee met deze doorgedraaide en gestoorde wereld waarin alles omgedraaid is.
    Jezus wil je redding, hoop, vrede en rust geven!

    Like

    • karton zegt:

      @ Hendrik64 op 29-1-2024 om 10.58 u.
      Een merkteken op hand of voorhoofd.
      Ik kan je zeggen dat alle Hindoes een merkteken op hun voorhoofd hebben, is dat wat je bedoelt ?
      Ik heb heel lang gedacht dat Hindoes met zo’n rode stip op hun voorhoofd, die stip daar hadden geplaatst als mikpunt voor mensen die op hun zouden willen schieten, dat zal dan vermoedelijk niet kloppen ?!

      Like

    • karton zegt:

      @ Hendrik64 op 29-1-2024 o 10.58 u.
      Als jij vrede en rust vindt bij hetgeen je in je reactie beweert, is dat fijn voor jou.
      Ik geloof er echter geen ene moer van, en das mijn goed recht, denk ik.
      Zoals ik elders, en al vaker gereageerd heb : ik was met m’n gezinsleden in diverse concentratiekampen in Polen en Duitsland, en zag daar de gruwelijk beelden.
      Maar weet je, Hendrik, waarom heeft die ellende 5 jaar kunnen duren voordat ere werd ingegrepen, en dat ingrijpen geschiedde niet van “bovenaf” maar van links (Rusland) en rechts (Geallieerden).
      Als er ook maar iets van een “boven ons gestelde macht” zou bestaan, dan moet “die macht” zich kapot schamen om die gruwelijkheden zou lang te laten voortgaan, en om dan, als die kampen zijn bevrijd, te zeggen : “Ons lieve Heer heeft het beëindigd”, dan zakt mij de broek af, ten overstaan van al dat gelovige volk !
      En of ’t nou in Openbaringen (geschreven door Johannes) staat of in welke van de 22 hoofdstukken dan ook , of in ’t boek Judas, het maakt allemaal niks uit Hendrik, ’t is allemaal gebeurd en het is kennelijk niet voorkomen kunnen worden, door wie of wat dan ook en dat is een grote schande.

      Like

      • bobzelf zegt:

        12 PUNTEN VRIEND DANK DANK DIKKE 12 PUNTEN ..

        IK KAN ER NAAST ZITTEN HOOR. DAN MIJN WELGEMEEND EXCUUS !!!

        MAAR ???
        Maar weet je, Hendrik, waarom heeft die ellende 5 jaar kunnen duren voordat ere werd ingegrepen, en dat ingrijpen geschiedde niet van “bovenaf” maar van links (Rusland) en rechts (Geallieerden).

        NOU DACHT IK NIET DAT ER IN WEST EUROPA CONCENTRATIE KAMPEN WAREN ..

        DAAR HEB IK OOK NOOIT MIJN VADER OVER GEHOORD. DIE DOOR DE RUSSEN BEVRIJD IS .

        ONDER DE SCHURFT ENDE LUIZEN

        DUS HOUD IK HET MAAR OP DE RUSSEN ..

        MISSCHIEN BEN JE IN DE WAR MET BELGISCHE FRIETKOTTEN BEVRIJD DOOR DE GEALLIEERDEN ?

        HUGGIE

        VRIEND BERNER SENNEN

        Like

    • bobzelf zegt:

      ENIG IDEE ??

      WAAR DIE KLOOTZAK UITHANGT TROUWENS ???
      VROLIJKE VRIEND ???

      5000 JAAR. !!!! HIJ KOMT HIJ KOMT ROEPEN

      MAAKT WEINIG INDRUK MEER ??

      DAAROM ZIJN DE KERKEN OOK LEEG . ? GOK IK ZOMAAR .. ??

      LUISTER ISAEL IS ZIJN FAVORIETE VOLK TOCH ??

      LEG DAN HIER EFFE UIT WAAR DE KLOOTVIOOL OP 7 OKTOBER WAS

      DAN WEL UITHING ..

      IK HEB WEL IN FEBRUARI 2022 PUTIN ZIJN VOLK ZIEN REDDEN !!!

      DUS HIJ IS ER AL . ?? MOOI ZO

      EN KOM DAN NOG EFFE TERUG DANK U ..

      DE OPENBARINGEN VAN OME BOBZELF 12 VERS 24

      Like

  4. 007lucia zegt:

    Overigens een korte analyse van mij, waarom de wereld
    zo slecht is als ze is..Ongebreidelde hebzucht(geld)
    en daaraan gerelateerd een buitensporige zucht naar macht…
    en ik parafraseer hier de commissaris van politie in Bluebloods…
    die zei; laat mij een club machtige oude mannen zien waarin geen complotten gesmeed worden….
    Ergo alle geheime genootschappen, door de eeuwen heen op deze wereld, opgezet puur voor eigen macht en gewin en voor en door mannen, waarbij…
    en dat dient wel vermeld te worden, sex gebruikt wordt,
    vooral sex met kinderen, als walgelijke vorm van afpersing en chantage
    voor de leden zelf( zodat ze in de lijn en pas blijven lopen)
    en andere mannen met macht die niet tot de club behoren chantabel te maken en dus meewerkend aan de agenda’s

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    De wereld wordt geregeerd door satanisten,vaticaan,bilderberg groep (WEF) Abortussen (baby moorden) zijn voor de satanisten offers aan,baal,moloch,satan.Babies zijn onschuldig en hun bloed is zuiver.

    Like

Plaats een reactie