Omvolking: Britse bevolking zal krachtig groeien – echter alleen maar vanwege de massa-immigratie

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Tot het jaar 2036 zou de Britse bevolking met 6,6 miljoen mensen toenemen tot 73,7 miljoen. Maar daaraan draagt niet een eventueel geboorteoverschot bij, maar veelmeer de aanhoudende massa-immigratie. Dit blijkt uit prognoses van het Britse Bureau voor de Statistiek. De aanhoudende woningcrisis spitst zich daardoor toe.

Het is geen groot geheim dat er op veel Europese welvaartsstaten enorme demografische veranderingen zullen afkomen. Enerzijds hebben immigranten gemiddeld al meer kinderen dan de autochtone bevolking, anderzijds houdt de massa-immigratie – vooral uit Afrika en het Midden-Oosten – nog steeds aan. Het resultaat zijn enorme verschuivingen bij de etnische samenstellingen van de verschillende bevolkingen. Deze ontwikkelingen leiden er al toe dat de toekomst van Duitsland als “Germanistan” omschreven wordt. Nieuwe cijfers uit het Verenigd Koninkrijk laten zien dat het er daar ook niet veel beter uitziet.

Zo bericht de Britse “Mail Online” dat “minister-president Rishi Sunak vanwege de massa-immigratie naar Groot-Brittannië steeds meer onder druk komt te staan. Mede een reden daarvoor zijn nieuwe cijfers van het Office for National Statistics (ONS), die een enorme bevolkingsgroei voor de komende jaren voorspellen. Als gevolg van de hoger dan verwachte immigratieaantallen gaan de statistici er van uit dat de Britse bevolking tot het jaar 2036 met 6,6 miljoen mensen naar in totaal 73,7 miljoen zal toenemen. 92% daarvan zouden puur terug te voeren zijn op het positieve immigratiesaldo. Maar ook het geboorteoverschot van iets meer dan een half miljoen mensen zal waarschijnlijk (net zoals in de meeste andere westerse industrielanden) door migranten worden gedragen.

Ondertussen spitst zich als gevolg van de massa-immigratie ook de woningcrisis in het Verenigd Koninkrijk verder toe. Nu al ontbreekt het aan minstens vier miljoen woningen. Maar de immigranten hebben geld noch werk, zodat de Britse regering (en zodoende de belastingbetaler) voor de onderbrenging van deze mensen moet zorgen. Maar waar moeten zulke woonwijken overal gebouwd worden? Dit zou de sowieso al bestaande problemen met de al bestaande parallelsamenlevingen nog meer toespitsen.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Omvolking: Britse bevolking zal krachtig groeien – echter alleen maar vanwege de massa-immigratie

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    Geen geschikte draad,dan maar even hier.
    China heeft dodelijke covidstam ontwikkeld.
    http://www.dakl.nl/dodelijke-covid-stam-1
    Let op! Andere artikelen lezen met 2 t/m 6 aan het eind van
    bovenstaande url wijzigen.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    WAT EEN SCHITTERENDE VOORUITZICHTEN …TOCH ?????????

    WO IEST ADOLFA MERKEL . MIT WIR SCHAFFEN DASS ??

    Like

  3. Marijke zegt:

    Ik kijk wel eens programma’s van mensen die een oud huis opkopen via een veiling en dat dan opknappen. In Engeland. Daarna kunnen ze het met winst verkopen of verhuren. Valt op dat het meestal geen autochtone Engelsen zijn die dat doen.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Een correctie van mij op dit artikel,die illegale massa immigratie is in werkelijkheid een illegale islam invasie.Hetzelfde geld voor veel europeese en westerse landen.

    Like

  5. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Bijna 13.000 steekincidenten in Londen ’22/’23. Zegt genoeg!

    ‘The number of knife or sharp instrument offences recorded by the police in London rose to approximately 12,786 in 2022/23, compared with 11,122 in the previous year. This was the highest number of knife crime offences reported in London since 2019/20, when there were 15,928. Between 2015/16 and 2019/20, knife crime in London increased yearly, with a particularly large increase occurring between 2016/16 and 2017/18’.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie