De kinder- en orgaanhandel van de Oekraïne

(Door: Rosalie Langenberg)

Midden december jl. besloten leiders van de EU-lidstaten op hun EU-top om onderhandelingen over toetreding van Oekraïne te beginnen. Bij verschillende internationale organisaties staat Oekraïne echter bekend als een geliefd land voor mensenhandel en handel in mensenorganen. Al voordat de pro-Oekraïne propaganda in verband met de Russische militaire actie aldaar alle redelijke publieke beoordelingen van dat land onmogelijk maakte, stond Oekraïne bekend als een van de meest corrupte landen ter wereld. De overheid in Kiev heeft geen doelmatige controle over de lucratieve handel in menselijke organen en deze situatie is – na de staatsgreep van 2014 en de Russische actie die in 2022 begon in het oosten van Oekraïne – alleen maar verergerd.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De kinder- en orgaanhandel van de Oekraïne

  1. ronjaspers zegt:

    Gruwelijk en verschrikkelijk,en let wel dat die babies en kinderen nog leven als hun organen verwijderd worden.Als een mens dood is sterven ook de organen af.

    Geliked door 5 people

    • mooinique zegt:

      Tja het is allemaal louche bussines. In een ziekenhuis worden de “hersendode” in leven gehouden als daar toestemming voor is. En dan wordt er pas geharvest. Daar heb je dus een ziekenhuis voor nodig. Dan worden de organen klaar gemaakt voor transport. Voor elk orgaan zijn er verschillende tijden voor hoe lang ze goed blijven. Een nier houdt het dacht ik het langste vol. Alvleesklier moet echt veel sneller. Zelf heb ik altijd gezegd ik doe daar niet aan mee. Er zijn echt gruwelverhalen bekend van mensen in India enz. die ontvoerd werden. Als ze wakker werden lagen ze ergens op straat met veel pijn en een litteken. En wie zorgt dan voor de getransplanteerden zijn medicijnen?! Het zijn vaak rijke buitenlanders die het risico nemen. Die kunnen blijkbaar iedereen afkopen. Afstotingspillen zijn duur. Nog niet alle patenten zijn daar vanaf. Die moet je je hele leven slikken. Kan mij niet voorstellen dat een arts dat zo maar voorschrijft want je hebt er vaak een machtiging in NL dan van je zorgverzekering. En dan slik je het eerste jaar extra veel gif omdat dat het gevaarlijkste jaar is.

      Geliked door 1 persoon

  2. Svalbard zegt:

    Zo’n land mag nooit in de EU komen.
    Er gebeurt daar veel wat het daglicht niet kan verdragen. In Gaza heeft het Israëlische leger wapens en munitie aangetroffen dat uit Oekraïne afkomstig was. Ook in Mexico zijn aan Oekraïne geleverde wapens bij drugsbendes gevonden!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    Maar het is ook onze oorlog…

    Dit is wat heel ‘deugend’ Nederland ondersteund.

    Deze 18+ horror show aan de Oostgrens van de EU.

    De originele nazi’s waren er niets bij…

    Geliked door 2 people

  4. Julia zegt:

    We hadden ooit een beschaving dat de Westerse beschaving met normen en waarden werd genoemd. Sorry maar daar is weinig van overgebleven. Als we om ons heen kijken hoeveel kinderen onder erbarmelijke omstandigheden leven dan huilt mijn hart, als we zien dat jeugd er niet meer toe doet en zelfs op onze jeugdzorg wordt bezuinigd. Maar ja de smerige Westerse globalisten maken misbruik van zwakkeren en ouderen. We hebben nu als opvolgster voor de laffe gevluchte Kuipers oude oude doos is de voormalige nieuwslezer uit de archiefkist van D66 gevist de AOW-er Dijkstra. https://nos.nl/artikel/2214548-pia-dijkstra-doet-dringende-oproep-aan-senaat-stem-voor-donorwet Sorry maar hier ben ik en zijn mijn naasten niet ingetrapt om het feit dat een mens zelf niet kan beslissen aan wie hij/zij haar organen wil afstaan. Diegene die het eerste in aanmerking komen voor een orgaan zijn de rijken en de overige elitaire bende. Henk en Ingrid mogen sterven liefst zo snel mogelijk.

    Like

  5. loekie zegt:

    De overheid in Kiev heeft geen doelmatige controle over de lucratieve handel in menselijke organen

    laten de westerse overheden dat nu wel hebben. ik vraag me af of er wel belasting over betaald wordt want dan is alles geoorloofd

    Like

Plaats een reactie