“Het tij is aan het keren”: Politiebonden spreken steun uit voor de boeren en vergezellen hen in de strijd

(Door: Robin de Boer)

De Belgische politievakbond VSOA betuigt middels een open brief haar steun aan alle boeren ‘tijdens deze moeilijke tijden’.

Jullie kregen de afgelopen jaren te maken met steeds strengere regelgeving en sterk stijgende kosten, opgelegd door de politieke overheden, merkt de vakorganisatie van de politie op.

“Wij begrijpen jullie boosheid ten aanzien van een overheid die zich niet houdt aan afspraken, en apathisch blijft bij jullie roep om de toekomst van landbouw in België te verankeren en te garanderen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Het tij is aan het keren”: Politiebonden spreken steun uit voor de boeren en vergezellen hen in de strijd

  1. karton zegt:

    Nu nog een paar legeronderdelen en het extreem-linkse gajes bungelt aan een tak.
    Maar dan zal allereerst de “leiding” van politie en leger dienen te worden uitgeschakeld want dat zijn de grootste smeerlappen/lafbekken.
    Kontlikkers zijn dat, totdat zij zien dat hun houding onhoudbaar is geworden, zij zullen eerst trachten te vluchten, lukt dat niet, dan zullen zij kruipend aan de voeten van de nieuwe leiders liggen en om “erbarmen” smeken.
    De huidige “leiding” is volledig onbetrouwbaar, althans in Nederland.

    Geliked door 3 people

  2. koosv8 zegt:

    Garanties, stop die stikstof nonsens, ga de criminaliteit aanpakken, en stop de EU IDIOTEN BRIGADE, en uiteraard de massa immigratie. Problemen oplossen, en voortijdig van koers veranderen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Wim Vreeswijk zegt:

    Laten we hopen dat nog veel meer politiebonden de Belgische boeren zullen blijven steunen in het vertrouwen dat alle overige landen zullen volgen.!

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    “Het tij is aan het keren. De geschiedenis maakt nu de balans op aan welke kant u staat”

    Das de essentie, de eeuwige keuze tussen goed en kwaad, tussen licht en donker.
    En de Belgische politie heeft dat blijkbaar begrepen.
    Maar de Nederlandse politie zal, net als in de tweede wereldoorlog, wel weer aan de verkeerde kant van de streep eindigen.
    Vreedzame demonstranten aftuigen, onschuldige kinderen van tractoren schieten, de eerste Gestapo acties zijn inmiddels alweer binnen tenslotte.

    Geliked door 2 people

  5. Bas Kievit zegt:

    Niet in Nederland. Kijk naar de Coviddemonstraties. Politieagenten hebben hypotheken etc. En ze zijn nog docieler dan duitsers. De nederlandse politie is afgegaan werelwijd met de honden en de paarden en niet te vergeten het waterkanon wat iemand permanent beschadigd heeft. De schietincidenten in Rotterdam, het schieten op een 16-jarige jongen. Wereldnieuws. Met name de doofpot. ‘What happened with the Netherlands?’. We hadden faam. Is in een twee jaar verloren.

    Like

Plaats een reactie