Carlsons Poetin-interview zou de westerse elites ten val kunnen brengen en een einde kunnen maken aan de Oekraïne-oorlog

(Door: Martin Jay – Vertaling: E.J. Bron)

In de jaren ´70, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, was Donald Rumsfeld er van overtuigd dat de Atlantische Oceaan voor de Amerikaanse kust bevolkt zou worden door Russische onderzeeërs. De Amerikaanse marine kon ze niet traceren, omdat de Sovjets, volgens hem, over een nieuwe “akoestische technologie” zouden beschikken, die de onderzeeboten praktisch onzichtbaar maakte. Daarop investeerde Rumsfeld miljarden dollars in de ontwikkeling van een nieuwe technologie waarmee de niet-akoestische onderzeeërs opgespoord moesten worden. Dat mislukte echter compleet en kost de Amerikaanse belastingbetaler tot op de dag van vandaag geld. De waarheid was, dat die Sovjet-onderzeeërs er gewoon niet waren.

De fout van Rumsfeld, zou je kunnen argumenteren, was desondanks de moeite waard, want om het Amerikaanse publiek angst en schrik aan te jagen, opdat het denkt dat een bedreiging voor de eigen huisdeur reëel zou zijn, is voor een regering die twee duidelijke doelen wil bereiken zeer lucratief: miljarden in de zakken van de wapenconcerns te leiden en ten tweede de angst voor een op handen zijnde oorlog met een vijand aan te wakkeren, met het verkochte doel om het publiek van een mislukkende economie en een miserabele buitenlandse politiek af te leiden.

Dat gebeurt nu ook. Als we kijken naar de berichten in de mainstream media, zien we alleen maar gepraat over een oorlog met Rusland. En toch hebben deze media geen spatje informatie om deze bewering te onderbouwen. Dat herinnert velen aan de weken voor de Irak-invasie in 2003, toen de VS en Groot-Brittannië informatie vervalsten om aan te tonen dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens bezat.

De westerse elites instrueren de journalisten om deze onzin te schrijven, omdat hun grote plan erin bestaat om het publiek met oorlogsgeruchten opstandig te maken, om het op duidelijk hogere defensie-uitgaven en in het geval van Groot-Brittannië zelfs op de dienstplicht voor te bereiden. In werkelijkheid gaat het er om een van de grootste foute beslissingen in de geschiedenis van het Westen te verdoezelen – de sancties tegen Rusland en de NAVO-campagne in de Oekraïne –, die zo´n spectaculair averechts effect heeft dat de Biden-regering een enkele EU-regeringen achter deze paniekzaaierij staan, omdat ze denken dat het voordelig voor hen is.

Natuurlijk komt de zin “Wij trekken ten strijde tegen Rusland” uit het Witte Huis. Waar anders vandaan? Alleen de VS hebben dit soort macht tegenover een toenemend laffe, erbarmelijke EU, die nu zo onderdanig tegenover de Biden-regering is.

Het hele foefje is Amerikaans, en de Europeanen spelen mee. Het enige werkelijke gevaar dat het plan niet lukt, bestaat erin dat een paar afgelegen, wilde hoeken van de media – of buitenstaanders die door mediagiganten ontslagen werden – zich verzetten en zeggen hoe het werkelijk is. Daarom is de reis van Tucker Carlson naar Moskou, waar hij Poetin wil interviewen, zo belangrijk en een bedreiging voor de Biden-regering en de westerse elites. Wanneer Carlson de Russische staatschef interviewt en duidelijk wordt dat de westerse media zo lang over de oorlog in de Oekraïne gelogen hebben en zelfs over de nieuwste bewering dat Rusland Oost-Europa zou willen binnenmarcheren, dan zal de hele zwendel instorten.

Het Westen maakt zich grote zorgen over het interview. Ze hebben al genoeg congresleden in de sociale media op het toneel geroepen, die proberen Carlson als een verrader te brandmerken, die niet naar de VS mag terugkeren. DE westerse media zullen waarschijnlijk niet over het interview berichten, maar dat zal het alleen nog maar tot een nog grotere hit in de sociale media maken. Het interview is echt de enige kans om deze krankzinnige oorlogsmachinerie te stoppen, de leugens te ontmaskeren en de Oost-West-betrekkingen weer op de voorgrond te plaatsen. Deze kans mag niet onderschat worden. Maar de messen zijn getrokken. Vooral de ingebedde correspondenten van westerse media, die in Moskou wonen, zullen Carlson het lemmet in de rug stoten en het interview belachelijk maken om de hele zaak in diskrediet te brengen. Miljoenen Amerikanen zullen weldra over een hele serie thema´s geïnformeerd worden, waarover ze zelf door hun eigen media werden belogen. Om dit interview een bom te noemen, zou een understatement zijn. Tucker Carlson staat op het punt het Amerikaanse volk de waarheid te brengen. Maar is het daar klaar voor?

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
strategic-culture.su
Door: Martin Jay

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Carlsons Poetin-interview zou de westerse elites ten val kunnen brengen en een einde kunnen maken aan de Oekraïne-oorlog

  1. Republikein zegt:

    Ik denk Stille Oceaan, gekke Gerrit.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    DE westerse media zullen waarschijnlijk niet over het interview berichten,

    ?????????????????????????????????????????????????????????????

    ZOJUIST INCLUSIEF HET USA TIJDVERSCHIL KAN IK U MEDEDELEN

    DAT DE REUZEL DE USA UIT HUN REET LOOPT ..

    VOOR 2 UUR DE PUTIN WAARHEDEN EN NIKS ANDERS

    DUS IS “”HITLARY CLINTON ZOJUIST VIA TELEGRAM VERSCHENEN

    MET EEN VERHAAL OVER DE JARENLANGE RUSSISCHE LEUGENS OVER UKRAINE

    NIKS OVER 2005 THE ORANGE REVOLUTION
    NIKS OVER DE HONDERDEN STUDENTEN DIE DE USA DEMOCRATIE BRACHTEN
    NIKS OVER 2014 DE USA COUP OP DE MAIDAN
    NIKS OVER UKRAINE NIET BIJ DE NAVO
    NIKS OVER 1000 KM NAAR HET OOSTEN MET DE NAVO
    NIETS OVER MC CAIN DE USA WARLORD
    NIETS OVER WIJ HEBBEN 8 JAAR DE DONBASS BESCHOTEN
    NIETS OVER WAPEN LEVERANSIES VAN MILJARDEN
    NIETS OVER FUCK THE EU MS NULAND NU WEER IN KIEV TROUWENS
    NIETS OVER DE SS..NAZI.. BANDERA .QAZOV USA REGERING.MET SS. VON DER !!

    DUS JA DAAR KOMT TIE. HET WAS PUTIN .WHO DID IT ..

    WERKELIJK ONGELOFELIJK

    MOOI HE ??

    IK PROBEER U OP DE HOOGTE TE HOUDEN VIA THE QUEEN OF ATHENS

    MIJN PRIVE FRONTVERPLEEGSTER EN MIJN KGB BABOUSKA

    DE VRIENDIN VAN ONZE HUIS NAZI

    OOM VLADYBOB

    Geliked door 2 people

  3. Andre zegt:

    Oorlogshitserij is Washington met opa demente Biden en daar achter de 2 motortjes Blinken en Nuland. De NATO oefening is een mooie cover om overal weer wapens neer te zetten en die dan per ongeluk na de oefening vergeten. Maar vergeet die oorlogstrommel. De niet bestaande onderzeeboten voor de kust van toen zijn nu de windmolentjes in de Noordzee, de greendeal van Frans Timmermans. Totaal mislukt op basis van de niet bestaande opwarming en climate change hoax maar Rutte zit er nog steeds.

    Like

  4. bobzelf zegt:

    HOORT U HET OOK WEER EENS VAN EEN ANDER .

    U BENT DE LUL . DOOR UW EIGEN SANCTIES

    AGAIN I REST MY CASE …… VLAIMIROVITCH HIMSELF

    Emilios George Ades Georgiades
    ·
    “For those in the west who predicted that their sanctions would bring us to our knees and force us to back down, I would have liked to show the well known gesture (middle finger), but there are too many girls present.”
    ~Vladimir Putin during a speech.
    Meanwhile, the German Minister of Finance laments: “We are no longer competitive, we have fallen behind and have become poorer.”
    Thanks to western sanctions on Russia and idiotic foreign policies.
    NOTE: Russia’s GDP growth was almost double what was predicted.

    Geliked door 1 persoon

    • 007lucia zegt:

      De hele EU is een bananenwinkel
      de globa-bavianen die het runnen,
      kunnen echt niet op tegen de schaakzetten van Putin
      en op linkse uni’s kun je makkelijk een diploma cadeau krijgen
      zit wel een voorwaarde aan vast van maximale schade veroorzaken
      maar you cannot fool all the people all the time
      Eens gaan de ogen open en het is wachten tot de pleuris uitbreekt

      Like

  5. bobzelf zegt:

    ALS ISRAEL KLAAR IS MET DAT HAMAS ”KLUSSIE ” AUSRADIEREN

    ZAG IK NET DIT VOORSTEL VOORBIJ KOMEN

    IK BEN VOOR. 100 % ZEKER . EN NU AL FAN

    OOM THE HAMAS WALL .

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    MIJN BABOUSKA’S FAVORIETE MEEGALM LIEDJE

    OPENEN EN NAAR BENEDEN SCROLLEN

    https://www.facebook.com/groups/1506866446256893/permalink/3723415447935304/

    BOB IS IN EEN GEWELDIGE STEMMING . HUGGIE

    Geliked door 1 persoon

  7. droevige mof zegt:

    En onze speciale vriend Guy Verhofstadt haast zich met zijn plan om Tucker Carlson de toegang tot alle EU-landen te ontzeggen omdat hij de spreekbuis van Poetin is. De zenuwen hebben het begeven in Brussel. En dat is maar goed ook. Het leuke is dat deze fobische idioten de beste adverteerders zijn voor Tucker. Ik heb om de paar uur op zijn website tuckercarlsson.com gekeken of het interview al is gepubliceerd.
    https://www.newsweek.com/tucker-carlson-sanctions-eu-putin-interview-1867655

    Geliked door 3 people

  8. Niek zegt:

    Om je vingers bij af te likken, Guy Verhofstad kookte van woede als zijnde Hitler en wou hem het liefste de toegang tot de EU verbieden zoals David Icke.

    Geliked door 1 persoon

  9. Marijke zegt:

    Maar volgens RTL Nieuws moeten we eerst naar de uitleg van de deskundigen kijken (Eric Mouthaan), voordat we het interview met Poetin gaan kijken….

    Geliked door 1 persoon

  10. J.v.d.Heijden zegt:

    Geen geschikte draad,dan maar even hier… Is belangrijk.
    Heeft u ook een brief van j.m.melsen van belastingdienst/Heerlen ontvangen
    waarin staat, dat u MOGELIJK geld terug krijgt en wordt uitgenodigd
    aangifte te doen, maar dat die brief u daar niet toe verplicht..????
    Staat behalve uw naam ook “ouders/verzorgers” in de aanhef…???

    Klik om toegang te krijgen tot Belastingdient-tweede-reactie-brief-1.2.pdf

    Niet vergeten: de fiscus weet alles van alle Nederlanders, dus ook wat hun
    inkomen en zelfs hun uitgavenpatroon is,of ze alleen wonen,ja dan nee.
    Bij AOW-ers die b.v. alleen AOW (wat 50 jr. lang opgespaard EIGEN geld is)
    ontvangen en geen bijverdiensten hebben idem dito.
    (Nb, de sociale verzekeringsbank(SVB)houdt van de AOW
    belasting in/de fiscus weet dat verdomt goed)
    Maw: als de “heren” in Heerlen of in Den Haag(Korte Voorhout 7/hoofdkantoor-
    fiscus) beweren dat u geld terugkrijgt, moeten ze ophouden met ouwehoeren
    en dat geld gewoon op uw rekening storten en schriftelijk aangeven waarom
    u dat geld terugkrijgt.
    Dan nog dit: in tegenstelling tot bedrijven, winkels e.d. zijn burgers NIET
    tot digitale aangifte verplicht.!!!
    Uitsmijter: op 12-10-2018 meldde Trouw dat de fiscus te belazerd is uw en
    mijn zeer vertrouwelijke data te beveiligen..!!!!
    Artikel zelf opvragen: https://tinyurl.com/y822vrlx

    Like

    • karton zegt:

      @ J.v.d.H. op 8-2-2024 om 11.11 u.
      Ik ken helemaal geen J.M. Melsen uit Heerlen. ook mevrouw Melsen is mij volkomen onbekend; en dat wil ik graag zo houden.
      Dat de Belastingdienst van jouw, e’n mijn, financiële situatie, volledig op de hoogte is, is reeds lang bekend.
      Als je, over een paar weken, op de site jouw Belastingaangifte gaat invullen, hoef je in feite niks te doen, tenzij je bijzondere aftrekposten hebt.
      Álles staat reeds ingevuld door de Belastingdienst, óók je eventuele spaartegoeden enz.
      Wil je ontkomen aan het betalen van belasting over je spaartegoed, dan zou je regelmatig een bedrag(je) van je spaarrekening kunnen afhalen en in “een ouwe sok” stoppen.
      Maar ja, dan mis je de eventuele rente, plús met al dat binnengestroomde criminele volk, als negers en ander buitenlands gespuis, ben je je leven niet meer zeker met een paar centen in de linnenkast.

      Geliked door 1 persoon

    • Republikein zegt:

      Belastingdienst verwittigt niemand bij een teruggave,moet de belastingplichtigen[iedereen die hier woont} zelf regelen.
      Daar hadden we vroeger het T-biljet voor, niet verplicht.

      Like

    • de barbaar zegt:

      Hoe seniel ben jij in feite?

      Like

  11. ronjaspers zegt:

    Angst is een machtig wapen,zo zijn de nazi,s aan de macht gekomen.

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie