Poetin-interview laat zien: vrede is mogelijk!

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz op bezoek bij de Amerikaanse president Joe Biden in Washington.

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het interview van Tucker Carlson met de Russische president Poetin laat duidelijk zien dat vrede mogelijk is. Men hoeft eigenlijk alleen maar eindelijk bij elkaar te gaan zitten en te onderhandelen. Maar dat willen blijkbaar blijkbaar noch Scholz noch de nu bewijsbare seniele Joe Biden respectievelijk diens mannen achter de schermen.

In de afgelopen 24 uur hebben meer dan 200 miljoen mensen het interview van de “rechtse talkshowmaster en samenzweringstheoreticus Tucker Carlson” (mainstream media) met Poetin gezien. Veel mensen konden daardoor hun door de propaganda van de “westerse media” complete scheve beeld van Poetin corrigeren.

En voor de meerderheid van de kijkers werd duidelijk: deze man is niet alleen geestelijk op de hoogte, maar ook enorm geloofwaardig en zijn vredesaanbod zou op dit moment de grootste kans kunnen zijn om een noodlottige oorlog, die steeds tot de Derde Wereldoorlog dreigt te escaleren, te stoppen.

Vredesaanbod uit handen geslagen

De Duitse bondskanselier Scholz had gisteren tegelijk een ontmoeting met Joe Biden en heeft zichzelf bij deze gelegenheid belachelijk gemaakt over het interview, om kort daarna voor de camera´s meer geld voor de Oekraïne toe te zeggen, opdat deze oorlog zo mogelijk nog lang duurt. Daarmee heeft hij tegelijk het vredesaanbod van Poetin (ook aan Duitsland m.b.t. gaslevering) uit diens handen geslagen.

Gelijksoortig heeft overigens ook de Britse ex-premier Boris Johnson gereageerd, die zeer zeker als een van de meest kwade oorlogshitsers de geschiedenis van Engeland zal ingaan: “Gelooft u dit belachelijke interview niet”, liet hij zijn fans op X/Twitter weten. Poetin heeft er in het interview nogmaals op gewezen dat Johnson doelbewust een mogelijk vredesakkoord maanden na het begin van het conflict verijdeld heeft. Daarover werd echte rook in alle grote media bericht.

Het Westen meermaals de hand gereikt

Daarover onze vondst van de week van de gerenommeerde journalist Manaf Hassan:

“Na het interview van Tucker Carlson met Poetin moet duidelijk zijn: Poetin legt niet gewoon zomaar uit hoe het tot de breuk tussen Rusland en het Westen kwam. Hier laat iemand zijn teleurstelling over decennia lang ignoreren van vele toenaderingspogingen zien. Rusland heeft het Westen meermaals de hand gereikt. Wilde in de NAVO.

In plaats daarvan was er steeds meer uitbreiding van de NAVO naar het oosten, tegen Rusland. Tegen bestaande overeenkomsten in. Op een bepaald moment – met de inmenging in de Oekraïne – ging men gewoon te ver. Men heeft de veiligheidsbelangen van Rusland bewust geïgnoreerd.

De toespraak van Poetin in de Duitse Bondsdag in 2001 heeft duidelijk laten zien hoezeer Rusland toenadering wilde. Deze hand werd meermaals weggeslagen.

Deze oorlog heeft eindelijk onderhandelingen nodig

Het interview laat duidelijk zien dat vrede mogelijk is. Men hoeft alleen maar bij elkaar te gaan zitten en te onderhandelen. De terugtrekking uit Kiev in het begin van de oorlog was een “geste”, omdat de onderhandelingen tussen Rusland en de Oekraïne in Istanboel zeer goed en veelbelovend waren. Destijds was iedereen verbaasd.

De VS en Groot-Brittannië torpedeerden echter alles, wilden geen vrede. In plaats daarvan heeft men Rusland net zoals bij de Akkoorden van Mink aan het lijntje gehouden en vertraagd en de Oekraïne nog meer bewapend. Deze oorlog heeft eindelijk onderhandelingen nodig.

De aanknopingspunten zijn meer dan duidelijk. Deze oorlog heeft niet meer doden, meer wapens en meer geld nodig. Hij heeft een einde nodig. En vrede. En de Duitse regering zou zich er voor moeten inzetten om eindelijk weer rechtstreeks gas en olie uit Rusland te betrekken in plaats van via veel te dure omwegen. Anders moet men haar er van beschuldigen het land bewust te ruïneren.” (bron)

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Poetin-interview laat zien: vrede is mogelijk!

  1. bobzelf zegt:

    RUINEER DUS DUITSLAND MAAR COMPLEET

    TOT AAN DE RIOLERINGEN

    WANT ?????????

    WAAR GEEN WIL IS . IS ER OOK NOOIT EEN WEG

    OOM VLADIMIROVITJ

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    PEACE …… ECHTE VREDE WERD JE GISTEREN GODVERDOMME

    OP EEN PRESENTEER BLADJE AANGERIJKT

    EN NU ONTKENT BORIS IN EENS ALLES

    NEE HIJ KWAM OP DIE DAG EFFEN TERUG

    OM EEN POTJE TE KLAVERJASSEN . DE BRITSE OETLUL

    BOBZELLUF

    Geliked door 2 people

  3. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Daar denkt het globalistische westen heel anders over… Domme gans Ollongren gehoord? De schlemielige presentator op SBS 6 gehoord die (de angst en onzekerheid droop ervan af!) beweert dat de stem van Putin zogenaamd is ‘nagedaan’? En als klap op de vuurpijl Jeroen de-laffe-achterbakse-hond Pauw gehoord, die voor geld precies oreert wat zijn WEF-gestuurde baasjes zeggen dat hij moet uitkramen…? Om te kotsen werkelijk! Wat leugenachtige een lafbekken!

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Vrede daar willen de oorlogvoerders niets over horen.
    https://www.bd.nl/buitenland/live-navo-chef-vraagt-europese-landen-om-wapenproductie-fors-op-te-voeren~a429a7002/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F Uiteraard rupsje nooit genoeg de corrupte oorlogsvoerder Zelensky heeft wederom meer wapens nodig. Kortom het blijkt dat Poetin meer verstand heeft dan die idioten in de EU en onze regering die graag wederom miljarden uit onze staatskas roven om het bloed vergieten nog jaren door te zetten. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/bizar-knettergek-kabinet-gaat-akkoord-met-nog-een-keer-2-miljard-voor-oekraine Poetin is mijns inziens nog te soft het wordt de hoogste tijd niet goed schiks dan maar kwaad schiks een einde te maken aan dit onnodig bloed vergieten.

    Geliked door 1 persoon

  5. droevige mof zegt:

    Scholz zei gisteren in Washington dat het een interview was “dat eerlijk gezegd de spot drijft met de werkelijke acties van Rusland in Oekraïne en een compleet absurd verhaal vertelt over de oorzaak van deze oorlog”.
    Mijnheer Scholz, u bent het die de spot drijft met zijn volk en absurde verhalen vertelt over het opblazen van Nordstream. U bent niets meer dan een gouverneur van een Amerikaanse vazalstaat. Het feit dat Poetin weet welke status Duitsland heeft, is onze kans als u en uw trawanten weg zijn. Misschien is hij bereid om met mevrouw Weidel te onderhandelen over het herstel van de handelsbetrekkingen.
    https://www.tagesspiegel.de/politik/scholz-kritisiert-putin-interview-als-hohnisch-11191429.html

    Geliked door 3 people

  6. Willem zegt:

    Putin is de messias, die enkel vrede wil en al het goede voor de mensheid. Dat laat hij telkens weer zien. Daarom wordt hij op handen gedragen en daarom ook steeds herkozen en gelukkig over een paar weken weer. Wat zouden we zonder hem moeten, kijk naar de bevrijding van Georgie, Tsjetjenie, Ossetie, Syrie, de Krim, de Donbas. Dan het stomme Westen, dat zelf op instorten staat en Oekraine dat maar niet wil inzien dat welvaart, welzijn en vrede op een presenteerblaadje wordt aangeboden en voor het oprapen ligt. Dat daar internationale en nationale wetten en verdragen voor opzij gezet moeten worden is natuurlijk peanuts en een klein en makkelijk, maar noodzakelijk offer, evenals het handjevol doden die vallen door opstandige Oekrainse nazis. De wereldvrede zou nog sneller gerealiseerd kunnen worden als Putin zijn gezag over heel West-Europa zou kunnen uitoefenen, de Baltische- en oost- Europese staten kunnen dat beamen, dus weg met NATO en EU en op naar een groot, verenigd, welvarend Europees continent onder toeziend oog van de enige, echte, onbetwiste vredestichter en leider.

    Like

  7. Ravian zegt:

    “De terugtrekking uit Kiev in het begin van de oorlog was een “geste”, omdat de onderhandelingen tussen Rusland en de Oekraïne in Istanboel zeer goed en veelbelovend waren. Destijds was iedereen verbaasd.”

    Het was geen “geste”, het was onderdeel van de onderhandelingen, en de zoveelste keer dat de Russen belazerd zijn.
    En daarna is deze vrijwillige terugtrekking als een grote militaire overwinning van Oekraïne geclaimd, om een principieel niet winbare oorlog als winbaar te kunnen verkopen.

    Later hebben we nog een keertje hetzelfde gezien, in Kharkov, waar de Russen zich terugtrokken omdat ze helemaal geen serieus leger ter plekke hadden, omdat de SMO helemaal niet tot doel had om Oekraïne te veroveren, maar enkel een schot voor de boeg was.
    En ook dat werd als een grote overwinning geclaimd, wat het gewoon niet was.

    Daarna zijn de Russen dan een serieuze strijdmacht in en rond Oekraïne gaan opbouwen, waarna de Russen nog één keer terug getrokken hebben, in Kherson, omdat Oekraïne van plan was de stuwdammen in de Dnjepr op te blazen, wat ze later ook gedaan hebben (wat overigens een oorlogsmisdaad was).

    Verder hebben de Oekraïners met hun hele ‘zomeroffensief’, à raison van 200.000 dode Oekies, net genoeg land verovert om een mud aardappelen op te kunnen verbouwen, en zijn ze inmiddels al weer meer land kwijt dan ze verovert hadden.

    “De VS en Groot-Brittannië torpedeerden echter alles, wilden geen vrede. In plaats daarvan heeft men Rusland net zoals bij de Akkoorden van Mink aan het lijntje gehouden en vertraagd en de Oekraïne nog meer bewapend. Deze oorlog heeft eindelijk onderhandelingen nodig.”

    De VS en Groot-Brittannië (en de EU) willen nog steeds geen vrede, omdat het nog altijd niet in de domme koppen van de regerende idioten is doorgedrongen dat ze deze oorlog niet kunnen winnen, en hem feitelijk al lang verloren hebben.
    Maar de aan de touwtjes trekkende elite verdient er goed geld aan, en elke dooie Rus is voor hen mooi meegenomen, ook al moet je daar tien Oekies voor opofferen.

    “En de Duitse regering zou zich er voor moeten inzetten om eindelijk weer rechtstreeks gas en olie uit Rusland te betrekken in plaats van via veel te dure omwegen. Anders moet men haar er van beschuldigen het land bewust te ruïneren.”

    Nou, die beschuldiging hoef je al lang niet meer te uiten, das namelijk inmiddels wel zo’n beetje een vaststaand feit gebleken.
    En dit gaat niet enkel over olie en gas, de linkse Duitse regering is Duitsland op ALLE vlakken aan het afbreken.
    Vreemd is dat ook niet, omdat links niet gebaat is bij welvaart, want welvarende mensen stemmen nu eenmaal niet op links.
    Links groeit enkel op armoede en ellende…

    Geliked door 2 people

  8. Tukker24 zegt:

    Ga onderhandelen alle partijen in dit idiote conflict. Inmiddels zijn er al vele doden gevallen aan beide kanten. Voor wat en voor wie?
    Het is het grote geld en de honger naar macht wat regeert en Jan met de korte achternaam is weer de sjaak. De rijken redden zich wel. De gewone man kan het gelach wellicht met zijn leven betalen.

    Like

  9. Saeftinghe zegt:

    Heeft iemand opgemerkt dat Putin en Carlson aan een heel klein tafeltje zitten te babbelen, terwijl, wanneer Macron bij Putin op bezoek is dit aan die enorme ovale tafel gebeurt?

    Een manier om zonder woorden te laten weten wie hij het meest vertrouwt.

    mensen die hij vertrouwt zitten op minder dan een meter afstand, anderen zover als mogelijk van hem vandaan.
    Een diplomatieke manier van iets duidelijk maken!

    Like

Plaats een reactie