D66-prominent pleit om individuele vrijheden in te perken

(Door: “NieuwRechts”)

Voormalig D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan (foto) vindt dat individuele burgers tegenwoordig te veel vrijheid krijgen van de overheid. Daarom vindt ze het een goed idee de individuele vrijheden in te perken, zoals op het gebied van voeding.

D66 staat bekend als een partij voor de individuele vrijheid. Maar hierbij maakt Van der Laan een grote kanttekening. Volgens haar zijn de individuele vrijheden te ver doorgeschoten, wat zou leiden tot obesitas, depressie en eenzaamheid.

Daarom lijkt het haar een goed idee als de overheid wat meer gaat ingrijpen in het persoonlijk leven van burgers. Dit vertelt ze bij de Ongelooflijke Podcast op NPO Radio 1.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op D66-prominent pleit om individuele vrijheden in te perken

  1. Julia zegt:

    Er moet maar één ding gebeuren die D66 gifslangen dat het grootste gif is voor onze samenleving oppakken en voor jaren van alle vrijheden beroven om eindelijk eens verlost te zijn van het D66 addergebroed. Opsluiten en sleutel weg gooien. Wat een walgelijk addergebroed zit er binnen deze club voorbeelden o.a. Kaag, Sjoerdsma, Jetten, Paternotte, De Groot en de rest van het links addergebroed.

    Geliked door 4 people

  2. Ben zegt:

    Nog zo’n imbeciel , zou eens niet van D666 zijn

    Geliked door 2 people

  3. Marc zegt:

    Dat is nog eens achterbaks. Eerst het vrije liberalisme gebruiken om, via de staat, het nationale te vernietigen. Wanneer dat gelukt is vervolgens ‘nationaal belang’ gebruiken om, via diezelfde staat, het vrije individu te vernietigen.

    En dit allemaal nadat het referendum als instrument voor nationaal gevoelen afgeschaft te hebben, de lichamelijke integriteit van elk individu per grondwet te grabbel hebben gegooid (verplicht donorschap na de dood), een verdere schending van individualiteit door te voeren door middel van ‘vrije keuze’ in seksualiteit (per saldo dus het offeren van rechtsbescherming voor vrouwen en het recht van de natie zich per geslachtsgemeenschap voort te zetten: dit is immers niet langer mogelijk) en voltooid leven in te stellen als verondersteld vrije keuze, waarbij de publieke druk op zo’n individu heel fijn buiten beschouwing wordt gelaten.

    D66 dient in duidelijk verzet zelf verboden te worden: de partij is schadelijk voor ons land als geheel, het individu in het bijzonder!

    Geliked door 3 people

  4. olieklippie zegt:

    En ik ben er voor, om de “te vele vrijheid” van o.a. deze Dictators 66/volt/cu/denk/pvda,d/Gl figuren, drastisch in te perken, sterker nog!!!
    OPSLUITEN deze Idioten!!!
    Deze figuranten zorgen juist dat de Nederland onleefbaar wordt en de Nederlanders in gevaar komen door HUN smerige politiek o.a. oorlog promoten, asielTuig blijven binnenhalen en pamperen.

    Geliked door 2 people

  5. Tukker24 zegt:

    Rijp voor opname in de kliniek.

    Geliked door 2 people

    • olieklippie zegt:

      Liefst op de elctro stoel zetten en dat geldt trouwens ook voor veel van die (tbs) gevangenen ( moordenaars/serie (kinder)verkrachters) incl, die nog gekkere (er zitten ook wel goede bij, hoor!!) psychiaters.

      Like

  6. karton zegt:

    Voor dit soort “prominenten”, in dit geval v.d.Laan, kan ik maar één woord bedenken :
    AUSRADIEREN !!!!!!
    (sofort)

    Geliked door 5 people

  7. droevige mof zegt:

    Lousewies van der Laan (de naam past) heeft een paar extra kilo’s en vindt dat als ik afval, de andere mollige meisjes dat ook moeten doen.
    Helaas is de achtergrond van haar totalitaire plan niet zo eenvoudig. Daarachter zit de zekerheid van het behoren tot een elitekaste die bepaalt hoe de lagere kasten moeten leven. Deze elite vindt zichzelf zo verheven dat ze zich niets aantrekt van verkiezingsuitslagen. Zelfs als D66 volledig zou worden weggestemd, zouden dezelfde mensen weer opduiken in andere rollen en functies. Het enige dat hiertegen helpt zijn zelfverzekerde mensen die bevelen van bovenaf alleen opvolgen als ze plausibel zijn. Met andere woorden, je rijdt nog steeds niet door een rood stoplicht, maar je eet nog zoveel als je wilt. Het hoeft niet zoveel te zijn als Hubertus Bruls verorbert. Maar als hij ervan geniet. Waarom niet?
    En dat is al zo’n 200 jaar het grote probleem in Duitsland, dat mensen gehoorzaamd worden omdat ze bevelen geven. Corona was de test en ik was verheugd hoeveel mensen ervoor slaagden. Dat geeft me hoop. Boostervaccinaties met de giftige brouwsel zouden nu nog steeds worden uitgevoerd en zouden verplicht zijn als er meer aan hadden deelgenomen.

    Geliked door 4 people

  8. Hovawart zegt:

    De overheid behoeft de vrijheid te bewaken, maar zeker niet te beperken,, die wensen enkel minder inspraak, minder transparantie, maar meer controle, en dus meer macht, en dus meer geld, meer wetten en plichten……..als een vicieuze cirkel……een dodelijke concessie…..(zie waar twee decennia EU ons heeft gebracht)

    Geliked door 3 people

  9. Alphons Mantel zegt:

    teveel vrijheid van ministers leidt tot chronische import van moslims

    Geliked door 3 people

  10. olieklippie zegt:

    Daarom lijkt het MIJ een goed idee om wat meer te gaan ingrijpen in het persoonlijk leven van dit soort politici, om hun eens en voor altijd iets bij te brengen hoeveel Nederlanders last hebben van HUN “beleid”
    (asiel/statushouders creëren die daar helemaal GEEN recht op hebben (om hun asielcijfertjes maar naar beneden te krijgen😤) /pensioenen roof/oorlogs retoriek)😡

    Geliked door 1 persoon

  11. Ravian zegt:

    Aan de linkse kant van het politieke spectrum staat altijd alles haaks op hetgeen er geclaimd wordt, het zogenaamde “liberalisme” is daar een mooi voorbeeld van.
    Er is helemaal niets ‘liberaal’ aan deze ‘liberalen’, het zijn gewoon dictators die anderen hun vrijheid willen afpakken, en daar ook al voor een flink deel in geslaagd zijn.
    Tijd ze op te ruimen zolang ze ons de vrijheid om hen op te ruimen nog niet helemaal afgepakt hebben…

    Geliked door 2 people

  12. J. Lewis zegt:

    Zeker nooit art. 1 Bw gelezen. Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten.
    Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming ook, worden niet geduld.

    Like

  13. BigLJohn zegt:

    Een van de oprichters van D66 (Hans van Mierlo), stond voor ogen het toenmalige verrotte bestel eens flink op te schudden en te vernieuwen. En zie wat er decennia later van geworden is. D66 is nog rotter geworden als een mispel. Net als de VVD (in de goede oude tijd) is die verworden tot een tweede Groen Links. Er zijn er nog maar twee die de goede kant op willen; PVV en FVD. Het is niet te hopen dat op een gegeven moment hun ook de linkse toer op gaan. Ze worden nu al totaal onmogelijk gemaakt door links die als een terminale ziekte haast onverslaanbaar lijkt.

    Geliked door 1 persoon

  14. Bas Kievit zegt:

    Geldt niet voor burgemeesters als Bruls natuurlijk.

    Like

Plaats een reactie