Familie, geloof, waarden: Waarom het decadente woke Westen Poetin haat

(Door: Aloys Krause – Vertaling: E.J. Bron)

Meer dan 150 miljoen mensen hebben alleen al in de eerste 24 uur op het platform “X” het ruim twee uur durende interview van de conservatieve Amerikaanse sterjournalist Tucker Carlson met de Russische president Vladimir Poetin aangeklikt. In de links-groene redactiebureaus van de Duitse mainstream media heeft de wereldwijde belangstelling regelrecht paniek veroorzaakt – de kosten en moeite in ieder geval waarmee het politiek-mediale complex in Duitsland probeert om de Duitsers het interview als zogenaamde “propagandashow” uit het hoofd te praten, is aanzienlijk.

In het interview benadrukte Poetin meermaals zijn diepe verankering in het Russisch-orthodoxe geloof. Is dit de dieper liggende reden voor het feit waarom de chef van het Kremlin zo gehaat wordt in het decadente woke Westen? Waarom “groene” klimaat- en gender-ideologen in het Oekraïne-conflict de speerpunt van de oorlogshitsers vormen? Waarom de globalisten kliek rondom George Soros en de “Deep State” rondom de seniele (nog) Amerikaanse president Joe Biden in Washington bang zijn voor Vladimir Poetin als de spreekwoordelijke duivel voor het wijwater?

De chef van het Kremlin beschuldigt westerse democratieën (zijn velen dat echter überhaupt nog?) steeds opnieuw van een schrikbarend verlies van waarden. Zogenaamde “westerse waarden” – Poetin ziet daarin vooral een verval van zeden en traditionelere waarden. De woke gender-ideologie en links-groene verscheidenheid decadentie onder de dekmantel van “queere tolerantie” staat volgens de Russische president lijnrecht tegenover een stabiel conservatieve ideaal van in het christendom stevig verankerde familiewaarden.

Poetin ziet zichzelf als beschermer en verdediger van christelijke tradities

De vernietiging van familiewaarden, daar is de machtige man in het Kremlin vast van overtuigd, zou uiteindelijk tot het verval van samenlevingen leiden. De door de westerse propaganda verbreide beschuldiging dat Poetin “homofoob” zou zijn, is niet van toepassing en misleidend. Het is weliswaar juist dat Poetin per wet wil laten verbieden om in het bijzijn van minderjarigen positief over homoseksualiteit te praten, maar om een eenvoudige reden: omdat homoseksualiteit vanuit het oogpunt van Poetin niet niet de natuurlijke op voortplanting gerichte levenswijze is, zoals die in het Oude Testament in het boek Mozes wordt verkondigt: “Gaat heen en vermenigvuldigt u!”

Wanneer pedofilie de norm wordt

Al tien jaar geleden, is zijn toespraak tot de natie, benadrukte Poetin: “We weten dat er in de wereld steeds meer mensen zijn die onze positie bij de bescherming van traditionele waarden ondersteunen.” Rusland zou een “historische verantwoordelijkheid” hebben om de duizenden jaren oude grondslagen van menselijk samenleven in de wereld te verdedigen.

“Natuurlijk is dat een conservatieve positie”, onderstreepte Poetin. Maar alleen zo zou chaos verhinderd kunnen worden. “In veel landen worden tegenwoordig de normen van moraal en zedelijkheid radicaal veranderd, nationale tradities en de verschillen tussen de naties en culturen vervagen”, beklaagde de Russische president en bekritiseerde letterlijk: “Pedofilie wordt tot een norm verklaard.”

Poetin gebruikte de toespraak ook om de zogenaamde “westerse waarden” te ontzenuwen – vooral met het oog op de LGBTQ-ideologie. Zo zouden geestelijken ertoe gedwongen worden om gelijkgeslachtelijke huwelijken te zegenen, de “heilige geschriften” van de kerk zouden steeds meer in twijfel getrokken worden.

Ouderdeel 1, ouderdeel 2 – niet met mij!”

Poetin wil dat de traditionele definitie van het huwelijk als huwelijk tussen man en vrouw in de Russische grondwet wordt opgenomen. Onder zijn leiding zouden begrippen als “ouderdeel nummer 1” en “ouderdeel nummer 2” er niet komen. Vladimir Poetin verklaarde dit tijdens een discussie over familiewaarden in Rusland.

Ruslands president letterlijk: “Wat ´ouderdeel 1´ en ´ouderdeel 2´ betreft, heb ik al openlijk gezegd en ik herhaal het: zolang ik president ben, zullen we geen ´ouderdeel 1´ en ´ouderdeel 2´ hebben – maar ´papa´ en ´mama´.”

Voor Vladimir Poetin is de zaak helder: het Westen zou zijn waarden in de gender-waanzin en onder druk van klimaat-hysterici hebben verraden. Wat tegenwoordig onder de dekmantel van “westerse waarden” in het gewaad van oppositie onderdrukkende democratie komt, zou de agenda van een machtige minderheid zijn. Een links-groene elite zou bepalen wat de mensen zouden moeten denken. Ze zou de meerderheid haar mening stempel opdrukken – dit alles, en vooral in Duitsland, onder de ideologische strijdbanier van de regenboogvlag!

Bron:
deutschlandkurier.de
Door: Aloys Krause

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Familie, geloof, waarden: Waarom het decadente woke Westen Poetin haat

  1. IFF zegt:

    Helemaal gekeken. Beste interview ooit. De VS en de EU kunnen hun kloten opvreten!

    Geliked door 4 people

  2. Alice zegt:

    Amen 🙏 amen 🙏 amen 🙏.

    Thank you VV Putin!

    Geliked door 4 people

  3. Ravian zegt:

    De gezinsstructuur is de cement die onze samenleving bij elkaar houd, en daarom wil het socialisme die gezinsstructuur vernietigen, omdat het socialisme onze samenleving geheel volgens socialistische ‘idealen’ wil herstructureren.
    En nu de lange mars door de instituten voltooid is, en ze in de Westerse wereld de macht in handen hebben, vallen ze dus die gezinsstructuur aan.

    Het doel is vervolgens niet om die gezinsstructuur door een “ouder 1” en “ouder 2” structuur te vervangen, das namelijk enkel een gereedschap om de gezinsstructuur mee te vernietigen, want ze willen uiteindelijk ook geen “ouder 1” en “ouder 2” structuur.
    Wat ze uiteindelijk willen is een systeem dat kinderen na de geboorte van hun biologische ouders scheid, en ze aan de staat toewijst, die ze dan in een indoctrinatie fabriek tot brave socialistische burgers kan ‘opvoeden’.

    Die “ouder 1” en “ouder 2” structuur dient er dus enkel maar voor om de (sterke) band met de biologische ouders af te schaffen, want als dat eenmaal gebeurt is dan gaat de (zwakke) kunstmatige band met de (sowieso labiele) niet biologische ouders veel gemakkelijker te verbreken wezen.
    Over het socialisme, en de ‘utopieën’ (lees: horror scenario’s) die het socialisme nastreeft, zijn al veel boeken geschreven, en films gemaakt, en het wordt dus tijd dat we die eens serieus gaan nemen, want het is weinig fris wat die klootzakken zo allemaal met ons voor hebben…

    Geliked door 5 people

  4. Bert v zegt:

    Bovenstaand is geen reden Oekraïne binnen te vallen. Dan zou je met de helle wereld oorlog moeten voeren.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Poetin is de Oekraïne “binnengevallen” ( = heeft eindelijk gereageerd op 8 jaar beschieting vanuit de Oekraïne op de Donbass!) om juist deze waarden en zijn Russische landgenoten tegen het neonazisme en woke fascisme te beschermen!

      Geliked door 3 people

    • Harry zegt:

      Had een oom , helaas overleden , was rechter bij de Hoge Raad .
      Hij was nogal druk .
      Toen mijn ouwe heer , waar ie goed bevriend mee was , hem vroeg wat de reden daarvan precies was , zei ie :
      DAT HET LAGERE ECHALON NIET IN STAAT WAS HET GEHÉÉL TE ZIEN , MAAR SLECHTS EEN DEEL !
      Denk dáár nou eens goed over na , Bert V !

      Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Dat was ook helemaal niet de reden om Oekraïne binnen te vallen.
      De redenen om Oekraïne binnen te vallen waren dat er al acht jaar lang genocide gepleegd werd op een etnische groep (Russen) binnen de Oekraïense bevolking, en dat er in Oekraïne een existentiële bedreiging voor de veiligheid van de Russische Federatie werd opgebouwd.

      Beide redenen maken, volgens de internationale wet, een militaire interventie gerechtvaardigd.
      En die eerste reden, een overheid die genocide pleegt op een deel van de eigen bevolking, maakt dat ingrijpen volgens de internationale wet zelfs tot een plicht.

      Dat hele “onuitgelokte aanvalsoorlog van Rusland” narratief is gewoon een grote door de Westerse politiek en media verkondigde leugen.

      Geliked door 2 people

  5. Julia zegt:

    Omdat in het ooit beschaafde Westen alle normen en waarden zijn vervaagd en alles normaal is geworden wat niet normaal was.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Julia op13-2-2024 om 09.30 u.
      Inderdaad : alle normen en waarden zijn vervaagd, zo niet ….. verdwenen.
      Ik kan mij herinneren dat koningin Juliana, samen die vent van haar, naar Roemenië vlogen om aldaar uiterst vriendelijk en vriendschappelijk de hand te drukken van die verschrikkelijke Ceausescu + echtgenote.
      Het vervagen van normen en waarden is begonnen, vér voor Juliana, toen bleek dat de z.g.”elite” zich hele andere normen en waarden “toe eigenden” als wat de burgers was toegestaan.
      Kijk naar wat onze z.g. “politici” allemaal flikken; jaren geleden reed een christelijk “politicus” straal bezopen met z’n auto de sloot in, toevallig zag een burger ’t gebeuren anders hadden we ’t nooit geweten. Zo zijn er -tig voorbeelden van het vervagen van normen en waarden, te beginnen bij de z.g. “boven-ons-gestelden”.
      Kijk wat Rutte en co. ons allemaal geflikt hebben !
      “Nieuwe” politici zullen hetzelfde blijven doen, met uitzondering van een enkeling.
      Kijk naar dat EUSSR-zootje !

      Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Waar komt de afkeer en obsessie van Rutte voor Poetin vandaan? Destijds is hij al zijn punt gezet https://www.youtube.com/watch?v=WS6TdiwbCMI. Vandaar dat hij nu de kans zag om zijn afkeer duidelijk te laten blijken en de Oekraïne koste wat het kost met wapentuig en miljarden te blijven steunen dat het veel bloed en tranen kost kan hem niet schelen. Hij heeft de oorlog tegen Poetin verklaard waar wij burgers allemaal zwaar de dupe van zijn.

    Geliked door 1 persoon

  7. Toen Rusland jaren geleden besloot dat er in de lagere scholen geen propaganda of uitleg mocht gegeven worden over homo’s en lesbisch stond de westerse wereld op hun kop, maar voor de Russische wet er kwam bestond in het Verenigd Koningrijk ook een richtlijn dat dit niet mocht onderwezen worden in de engelse lagere scholen;
    Dus hypocrisie alom

    Like

Plaats een reactie