D66-senator pakt vliegtuig voor ritje van 32 kilometer

(Door: Marit Nubé)

D66-senator Boris Dittrich (foto) is momenteel in Caribisch Nederland voor een werkuitje. Maar hij neemt weinig moeite om duurzaam te reizen. Om van Sint Eustatius naar Saba te komen (een afstand van 32 kilometer), pakt hij namelijk het vliegtuig. Het is bepaald niet de eerste keer dat een D66-prominent wordt betrapt op een dergelijk plezierreisje.

Samen met andere Eerste Kamerleden bezoekt Dittrich momenteel de Caribische eilanden. Hij leert er onder meer over het belang van natuurbehoud op Sint Eustatius, en hij bezoekt een zonnepanelenpark op Saba. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op D66-senator pakt vliegtuig voor ritje van 32 kilometer

  1. Hovawart zegt:

    Miljarden aan eu-subsidie om snelle onderzeese treinverbindingen aan te leggen van en naar de eilanden, met als voorwaarde dat de Carabino overspoelt zal worden met islammietjes…..in 3 …..2 …..1.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Dit stuk placenta, Ditrich dus, is/was rechter in NL !
    Precies zoals ál die D66 rechters zijn : gore smeerlappen !
    Hij is tevens homo, dus van ‘t zelfde kaliber als z’n vakgenoot Jetje : keutelstoters van de smerigste soort.

    Geliked door 4 people

  3. Hovawart zegt:

    Dom66,……de schaamte al jaren vér voorbij, op (ten)kosten van de maatschappij.
    Zoals de wind waait waait hun jasje, hij schikt zich naar de omstandigheden, regelt zijn politiek inzicht naar zijn belang, waait met alle winden mee……bovenwinds en ook benedenwinds.

    Geliked door 4 people

  4. koddebeier zegt:

    Het zijn toch van Pro klimaat mannekes !!

    Like

  5. Julia zegt:

    Ongelooflijk en het domme volk geïndoctrineerd door de klimaathysterie volgen volgzaam de D66 klimaatgek Jetten. Zij steken zich zelfs in de schuld voor die glazen panelen op het dak, rijden een elektrische batterij en laten voor duizenden euro’s een warmtepompje aanleggen. Vandaar dat al die idioten binnen deze regering kunnen doen waar zij zin in hebben en vooral kunnen laten zien dat zij zelf maling hebben aan de klimaathysterie. Wie laat zich nog langer in de maling nemen?

    Geliked door 3 people

  6. stradivotsi zegt:

    2 uurtje op je gemak met de fiets, of dan even in zuinige auto desnoods, ook met dat aangename weer daar. Ik fiets en wandel hier NL 80 km per week, in klote weer ook.
    wat een hufter

    Like

  7. Ravian zegt:

    Hij is gewoon een van de varkens die ‘gelijker’ zijn dan de andere varkens…

    Geliked door 2 people

  8. dutchess43 zegt:

    Allemaal hetzelfde hypocriete kaliber. Je moèt namelijk een vieze hypocriet zijn anders mag je geen lid worden van Demonen 66!!

    Like

Plaats een reactie