Post voor Omtzigt/NSC (Telegraaf, 15-02-´24)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Post voor Omtzigt/NSC (Telegraaf, 15-02-´24)

  1. loekie zegt:

    Omtzigt is een cyborg toch geen krachtig mens

    en econometrist? denk eerder telraametrist

    man man man wat een figuur

    Like

  2. Julia zegt:

    Wie heeft nog een goed woord over voor deze lafbek. Tijd om helemaal te kappen met dat geouwehoer aan de formatietafel en de zinloze debatten en gaan voor nieuwe verkiezingen zodat Nederlanders de kans krijgen voor goed af te rekenen met Omtzigt en zijn partij. Dit soort idioten behoort niet in de politiek.

    Geliked door 1 persoon

  3. droevige mof zegt:

    Ik had twee jaar lang een Omtzigt-achtige baas in de operatiekamer. Het was de moeilijkste tijd van mijn werkende leven. Alles werd uitvoerig besproken, maar kort van tevoren veranderde hij zijn aanpak. Daarna hield hij een krijgsraad en schopte ons verrot. Ik heb ooit heftig bezwaar gemaakt. Hij rende zonder iets te zeggen de zaal uit. Mijn diagnose: narcisme in zijn puurste vorm.

    Like

    • Ik denk eerder dat dit Autisme is. Ik vind dat Omtzigt zich gedraagt als een ( lichte ) Autist. Mijn zoon had er ook op het werk, beide gedroegen zich ook zo. Het is erg moeilijk en vereist veel van je om met deze mensen samen te werken. Daarom denk ik dat Omtzigt niet geschikt is in de politiek.

      Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Pieter Omtzigt die daalt in de peilingen nadat hij zich uit de formatie teruggetrokken heeft. Wilders die een nieuwe formateur wil. Blijft u er zich ook over verbazen dat er nog mensen zijn die het acteerwerk nog serieus nemen? “Ja, maar we hebben nu eenmaal een regering nodig, dus het is toch belangrijk dat er een kabinet komt; ook al zie je dat het acteurs zijn”, zo zou de redenatie kunnen zijn. Gelukkig kunt u dan naar het wollige geklets van (aardappel in de keel) Rick Nieman van WNL luisteren of naar ander zinloos geouweneel naar keuze op zender naar keuze. De TV-shows van ‘wij gaan echt zorg dragen voor een beter bestaan’ (genaamd verkiezingen) zijn nog geen dag voorbij en de beroepsleugenaars en landverraders trekken de formatiekaart alweer. Beroepsleugenaars en landverraders? Ja. Ze stelen, ze liegen en draaien, ze voeren aan de lopende band beknellende wetgeving door, ze liegen en bedriegen via de propaganda media en dat alles doen ze net zo lang tot het stoom op de ketel te hoog wordt. Dan stappen ze opzij en mag de volgende ploeg het liegen en bedriegen overnemen.
    Zo krijgen we weer een fantastische tijdrekkende formatie die Mark Rutte voorlopig nog wel even in het zadel zal houden. Komt er eigenlijk nog wel een nieuw kabinet of gaan de VS en Europa voordien al vallen en was dit allemaal van de categorie brood en spelen? Het gaat vanzelfsprekend lekker lang duren en feitelijk maakt het geen drol uit. Het is niets meer dan een nieuwe ploeg die de orders van boven zal uitvoeren, maar dan opnieuw verpakt.

    Like

    • 007lucia zegt:

      Ik begrijp je frustratie daarom ga ik hier ook weg binnenkort

      Like

      • Julia zegt:

        lucia Verstandig besluit maar helaas is niet iedereen in de gelegenheid om dit diep zinkende landje te verlaten. Ben wel benieuwd waar u naar toe vertrekt omdat de algehele EU lidstaten worden onderdrukt. Zelfs Orban Hongarije waar ik een hoge pet van op had is gezwicht voor de EU. Het probleem is dat de EU smijt met miljarden en indien geen gehoor wordt gegeven aan het EU regime geen geld meer wordt overgemaakt en zodoende tegenstribbelende landen onder druk worden gezet.

        Like

  5. Snappie zegt:

    Pieter is een deugkneus goed voor de oppositie, die gast heeft wel 20 zetels op zijn conto. Dom volk dat dom wordt gehouden door het nog dommere media kartel.
    Het stemgedrag van omtzigt is duidelijk wef en eu dictatuur gelieerd.
    Nederland is in nood en bedolven onder de rutte crisissen dat vergt rigoureus beleid.
    Vvd is een waardeloze bedriegers partij, bbb schreeuwr nee maar doet ja en speelt domme politieke spelletjes. Nsc nooit sociaal contract waardeloze dictatuur naam.
    Cu ,d66,pvda gl volt pvdd zijn ongeschikt om politiek te bedrijven.
    Van haga de rechtvaardige strijder ligt eruit, fvd gehalveerd.
    Het wordt tijd dat het volk spreekt en in opstand komt of voor altijd het zwijgen wordt opgelegd.
    Simpel politieke statement.
    Do or die.

    Like

  6. J.v.d.Heijden zegt:

    Bij de eventuele volgende verkiezingen kan Pietertje inpakken.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie