‘Totaal irrelevant blaadje’: NRC onder vuur vanwege hit piece over Eva Vlaardingerbroek

(Door: Robin de Boer)

Terwijl een hit piece over Eva Vlaardingerbroek (foto) in de maak is, schrijft een hit piece over NRC Handelsblad – ‘onafhankelijke, diepgravende en integere journalistiek’ – zich vanzelf op X. FVD-leider Thierry Baudet zette maandagochtend een appje online dat hij van NRC-journalist Wilmer Heck kreeg.

Heck gaf aan dat hij aan een ‘profiel’ werkt over Vlaardingerbroek. Henk Otten zegt dat Baudet haar destijds hoog op de kieslijst wilde hebben om ‘jonge mannen te trekken’. Heck vroeg Baudet of hij dat kan bevestigen en of hij erop wil reageren.

“Lees dit appje en doorzie hoe de media reageren,” schrijft de FVD-voorman erbij. “Het enige wat NRC en Heck willen, is Vlaardingerbroek beschadigen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op ‘Totaal irrelevant blaadje’: NRC onder vuur vanwege hit piece over Eva Vlaardingerbroek

  1. hubert zegt:

    Iedere partij zou trots zijn als ze een vrouw als Eva
    in hun midden zouden hebben.
    Universitair opgeleid, welbespraakt, uitstraling, persoonlijkheid en
    niet bang om haar mening te geven.
    En dit ontbreekt allemaal bij veel partij leden hetgeen afgunst
    opwekt en daardoor probeert zo´n achterblad haar
    onderuit te halen want ze hebben wel degelijk door dat
    Eva zeer veel aandacht krijgt.
    De achterbakse sm…la…n.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Wie aan Eva komt, komt aan mij !!!!! 😉😉

    Geliked door 2 people

    • BosscheBol zegt:

      Nou, karton, eerlijk … ik denk niet dat ik veel kans maak om “aan Eva te komen”. Vrijwel 0%. Maar gesteld de superkleine kans dat het zou lukken, dan blijkt dus dat meteen Eva verdwijnt en dat ik aan jou zit! Brrrrrr!!!!

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ B.Bol op 20-2-2024 om 16.56 u.
        Ja, daar heb je wél een punt, hr.Bol, had ik niet aan gedacht.
        Maar om dan meteen te zeggen : “Brrrrrr” klinkt niet écht vriendelijk.
        We hebben weliswaar géén match maar samen een neut + Bossche bol moet toch kunnen ? 😂😂😉😉

        Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Ach NRC, Volkskrant, De Telegraaf en de rest van de linkse riool kranten wie leest die linkse bull shit nog. Al die linkse propaganda kranten zijn uitsluitend geschikt om bijvoorbeeld de open haard mee aan te steken. Waarheden worden onder het tapijt geschoven, goede onderzoeksjournalisten zijn de laan uitgestuurd en wat overgebleven is is pure riool journalistiek.

    Geliked door 1 persoon

  4. flo zegt:

    NRC het tanende krantje voor de vermogende links mens.

    Like

  5. BosscheBol zegt:

    Het is dan ook een knappe meid, toch? Nondeju! Dat zijn die linkserds niet gewend. Die zijn feministen gewend met unisex kleren en omgebouwde hennen met snor en lul.
    Ik keek mijn ogen al uit toen ik ooit in Roemenië was. Daar zagen de vrouwen er nog vrouwelijk uit met mooi haar, een jurkje en hakjes. Je weet niet wat je ziet als Hollander die rattekopjes gewend is met tuinpak en werkschoenen met stalen punten.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ B.Bol op 20-2-2024 om 12.25 u.
      Hoe lang geleden was je in Roemenië ?
      Ik was enkele keren in Polen, tijdens de zg. Koude oorlog.
      Ik heb daar niet erg veel aantrekkelijks ontdekt; moet ik wél bij vertellen : ik verbleef in een dorpje , dus op ‘t platteland.

      Geliked door 1 persoon

      • BosscheBol zegt:

        Ik was er 20 jaar geleden, toen was Ceaucescu al een paar jaar dood. En ik denk dat je gelijk hebt: de vrouwelijke vrouwen kwam je eerder in de stad tegen dan op het platteland.

        Roemenië: het woord is afgeleid van “Romeins” en de taal lijkt ook wel een beetje op Italiaans. Het lag in het vroegere Oost-Romeinse Rijk (Byzantium). En nóg vroeger woonde er een stam die de antieke Grieken de Thraciërs noemden: vandaar het automerk Dacia.

        Behalve Roemenen (Romeinen) liepen er ook Tsigans (zigeuners) rond maar die deden voornamelijk zuipen en zingen en vechten en neuken en bedelen. En daarvoor was er ook nog een elite van Saksen die Duits spraken en hun eigen dorpen en kerkjes hadden (met Duitse spreuken op de muur). Maar die elite was opgeruimd door Ceaucescu.

        Na zijn executie werd de leiding overgenomen door een corrupt stel machtswellustelingen onder Iliescu en werd er een zogenaamde “democratie” ingesteld door voormalige apparatsjiks die door hun functie precies wisten welke bedrijven goed rendeerden en na de val van het communisme, toen de “vrije markt” kwam en de bedrijven geprivatiseerd werden, de beste bedrijven voor een appel en een ei kochten en stinkend rijk werden en een plek kochten als volksvertegenwoordiger of minister.

        En die kaste maakt daar nog steeds de dienst uit. Het zijn ook de mensen die je hier nu ziet als zogenaamde “vluchteling” met hun dure auto’s. Ik veronderstel maar even dat Roemenië en Oekraïne behoorlijk op elkaar lijken.

        Als iemand uit Roemenië vroeger werk wilde in bijv. Duitsland dan moest hij of zij wekenlang bij de ambassade bedelen en veel geluk hebben.

        Geliked door 2 people

      • BosscheBol zegt:

        – VERVOLG –
        De Tziganes (zigeuners) noemen zich „Roma”, zeer tot ongenoegen van de “echte” Roemenen (Romeinen) en zij zullen zich weldra vervoegen bij onze betalingsloketten.

        Het doodschieten van Ceaucescu en zijn vrouw was niet in het kader van een volksopstand (zoals onze propaganda ons deed geloven) maar in het kader van een staatsgreep. Gepleegd door Iliescu en het leger (althans: een stel generaals). Het volk werd opgehitst en meende in opstand te komen tegen hun beroerde leefomstandigheden en het spionnage-apparaat van Ceaucescu. Maar ze werden gemanipuleerd.

        Iliescu vertelde op de TV over het oproer tijdens de laatste rede van Ceaucescu vanaf het balkon van zijn paleis: “en toen liep ik op die trap en toen was er opeens dat balkon en toen was er opeens die microfoon die ik dan maar greep en tegen het volk zei dat ze vanaf nu vrij waren en zichzelf mochten besturen”. Het was allemaal zorgvuldig geregisseerd. Daags erna werd hij gefilmd in gesprek met generaals die (net als Iliescu) tot de trouwste aanhangers van Ceaucescu hadden gehoord en hun legereenheden daags daarvóor nog bevolen hadden om op het volk te schieten. Op het volk schieten, daar gingen ze nog een paar dagen mee door, dat waren opstandige elementen die opgeruimd moesten worden maar zo gauw als Iliescu en zijn generaals de totale macht hadden, stopten ze daarmee.

        Het was een staatsgreep vermomd als volksopstand. Iliescu werd in onze pers bejubeld en gepresenteerd als een soort nieuwe Kennedy. Je kunt het volk alles wijsmaken, als je maar mooie woorden gebruikt. Ceaucescu sloeg op de vlucht toen hij begreep dat het leger hem was afgevallen. Maar hij moest dood want hij wist hoe de zaak in elkaar zat. Het was een triest toneelstukje compleet met een “dokter” die de bloeddruk van Ceaucescu en zijn vrouw opnam om te kijken of ze wel gezond genoeg waren voor hun executie. Er werd zelfs een “proces” nagespeeld.

        Een paar jaar later trof ik een volk aan dat nog steeds verbijsterd leek. Als ik vroeg of ze vonden dat het nu beter ging dan onder Ceaucescu, haalden ze hun schouders op. Ze waren wél blij dat al dat gespionneer nu was afgelopen maar voor de rest?

        Like

  6. BosscheBol zegt:

    Als die linkse klootzakken (m/v/x) hun muil open doen, dan stint het. Naar stront. Dat is namelijk wat er in hun kop zit.

    Geliked door 1 persoon

  7. BosscheBol zegt:

    … dan STINKT het …

    Geliked door 2 people

  8. bobzelf zegt:

    NRC . DE KOPLOPER BIJ DE ”HARING IN PAKKRANTEN ??

    DOE I HAVE TO SAY MORE ???

    SOORT NSB WC PAPIER . IS HET DAN DUIDELIJK ??

    OOM BOBZELLUF

    Like

  9. droevige mof zegt:

    Het is opvallend dat, in ieder geval in Nederland, onevenredig veel knappe, intelligente mensen rechts zijn. Dat is een probleem voor links dat ze nooit hadden verwacht. Eva Vlaardingerbroek neemt alle politieke posities in die ze vrezen: rechts, maar onafhankelijk, juridisch en filosofisch aan de top, herkenbaar christelijk.
    Ze spreekt absoluut foutloos Engels en Duits, geeft voor de vuist weg interviews, laatst nog met Tucker Carlson. Het geheel zit vol charme en bijna onzichtbare erotiek. De vrouw is echt gevaarlijk.

    Geliked door 2 people

    • de barbaar zegt:

      Beste droevige…bedankt voor je heerlijk compliment…
      Ik ben een knappe ,intelligente en super rechtse man en nederlander van geboorte…
      Tja ik spreek 3 talen en gelukkig non gristelijk…..onafhankelijk zodra de vrouw des huize, s opgelazerd is…..juridisch altijd in strijd met…. en bovenal extreem filosofisch na een fles strothman kruidenbitter van de netto uit rutenbrock germanica….en toegegeven beste droevige…..ben ik altijd al redelijk tot….ehhh gevaarlijk voor pislims,politiek en ambtenaren….

      Geliked door 1 persoon

  10. BosscheBol zegt:

    Even een voorbeeld van die links/ liberale/ confessionele (=kartel) strontgeur.

    “Heur, heur, ik ban van Dah zasenzastig. Die boeren zag, die zijn echt de kwaaisten niet, heur. Hebben altijd braaf gedaan wat wij zeiden. Ach, en ze mogen best wel eens een beetje boos zijn en op het Malieveld een sigaretje roken. En dan weer braaf aan het werk. En niet met die trekkers gaan rijden! Want dan laten wij ze van achteren afknallen! Veur keuniggin en vaederland!

    Maar hier is iets anders aan de hand. Die brave boeren worden opgehitst! Opgehitst door extreem-ultra-linkse PVV en FvD stemmers! Zoals Eva Vlaardingenbroek. Die brengen de boeren het hoofd op hol en maken ze agressief. PVV en FvD moesten verboden worden!!

    Like

  11. stradivotsi zegt:

    Eva een schone blonde Hollandse. Ik mis die Vrouwen zo schoon en slank……….

    D’r limburger…Kerkrade
    Evvel noe tseruk mit dat jeouwehoar! Los diech nit verjanke of verkummere
    umdat ze ee schjön mäedje bis.

    Boegbeeld en sexappeal en valsheid in den gelulste.

    Eva, U maakt wat U doet, en verkoopt derhalve geen schoonheid maar Uw
    intellect en eerlijkheid. Gaat boven schoonheid.

    voor de rest kratz ich effe an mieng kloëte en dr bullus en ga pitten ouw
    zeekbere, en murge vrueg werrm wirke

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie