Keulen: € 216 miljoen voor de bewakingsdiensten in asiel onderkomens

(Vertaling: E.J. Bron)

De stad Keulen wil in de komende vijf jaar € 216 miljoen in de bewaking van asiel onderkomens investeren. De daarvan profiterende bewakingsdiensten wrijven zich nu al in hun handen – terwijl ze zelf in toenemende mate een veiligheidsrisico vormen. Al in 2016 waarschuwde de chef van de politievakbond voor de ondermijning door criminele migrantenclans.

Dit jaar zal voor bewakingsdiensten in Duitsland waarschijnlijk een nieuw omzetrecord opleveren. Alleen al de stad Keulen wil € 216 miljoen in de bewaking van asiel onderkomens investeren, zoals blijkt uit een actuele aanbesteding. Voor de duur van vijf jaar dienen vanaf 1 juli ongeveer 160 asiel onderkomens en hun aanwonenden beschermd te worden. Per jaar wordt daarvoor € 43,32 miljoen uitgetrokken. Geld, dat in tijden van inflatie, prijsstijgingen en een zich aftekenende economischer crisis de Duitse bevolking goed zou kunnen gebruiken.

Meer dan € 40 miljoen jaarlijks

Maar met de vervangingsmigratie haalt men veiligheidsproblemen het land binnen, waarover men nu geen controle meer krijgt. Zo staat er in de aanbesteding dat “de handhaving en het herstel van de orde en de veiligheid in de instellingen, het herkennen en afwenden van gevaren en schade in en aan de gebouwen en het terrein evenals de bescherming van lijf, leden, gezondheid en eigendom van de bewoners en het ter plaatse ingezette personeel” de belangrijkste taken van de bewakingsdienst zouden zijn. Minder gecompliceerd geformuleerd: de migranten vernielen regelmatig onderkomens, vechten etnisch-culturele conflicten uit en vallen het personeel aan.

De handel bevolkingsvervanging

Maar dergelijke uitgaven van miljoenen vinden niet alleen in Keulen plaats. Zo werden er eind vorig jaar enorme bedragen uit Hessen, Beieren en Sachsen-Anhalt bekend. Als je de kosten van de stad Keulen evenals Hessen, Beieren en Sachsen-Anhalt omrekent voor heel Duitsland, dan kom je al snel uit op bedragen van miljarden. Een geldregen, die er zonder de constant aanhoudende vervangingsmigratie gewoon niet zou zijn. Bewakingsdiensten zijn zodoende een vast bestanddeel van de Duitse migratie-industrie.

Het veiligheidsrisico bewakingsdienst

Maar vele bewakingsdiensten vormen inmiddels zelf een veiligheidsrisico, zoals omvangrijk onderzoek van “heimatkurier.at” laat zien. Want de contacten van vaak door migranten geleide bewakingsdiensten reiken niet zelden tot in clanstructuren of “islamistische” netwerken. Zo wordt de dienst voor het asielzoekerscentrum niet alleen gebruikt om winst te maken, maar ook om bijvoorbeeld asielzoekers voor de eigen clan of criminele praktijken te rekruteren. Al in 2016 waarschuwde de chef van de politievakbond, Rainer Wendt: “Ze wassen hun geld wit door het in onroerend goed te investeren, die ze daarna in vluchtelingen onderkomens veranderen. En in deze vluchtelingen onderkomens sluizen ze dan zelfs nog bewakingsdiensten binnen, die door hen aangestuurd worden.” Destijds al zouden er 300 gevallen bekend geweest zijn, waarin clans via bewakingsdiensten direct in asielzoekerscentra geworven zouden hebben.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Keulen: € 216 miljoen voor de bewakingsdiensten in asiel onderkomens

  1. Marijke zegt:

    In Nederland fungeren de bewakingsdiensten ook als conciërge, bijvoorbeeld bij het repareren van kapotte lampen e.d. en als aanspreekpunt voor de asielzoekers. Multitasken dus voor die bewakers.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    En zo krijgt de staat binnen de staat dan ook nog zijn eigen (corrupte) sharia politie, van u en mijn belastingcenten.
    Straks blijken die staatjes binnen de staat dan allemaal Gaza-strookjes te wezen, en is het op gegeven moment elke dag 7 oktober.
    Maar snurkt u vooral lekker verder…

    Geliked door 3 people

  3. Julia zegt:

    Ach het mag wat kosten het tuig wordt beveiligd en de burgers zijn vogelvrij omdat voor de veiligheid van eigen burgers niet meer wordt in gestaan.

    Like

    • droevige mof zegt:

      In Keulen zijn de massa’s migranten samengepakt aan de oostkant van de stad, terwijl de welgestelde linkse mensen aan de linkerkant wonen.
      Ik woon hier ook, als een soort zwarte AfD-zwaan.
      De oostelijke wijk Köln-Mülheim, ooit de wijk van de protestantse, calvinistische middenklasse, is verworden tot een krottenwijk. Het officiële percentage niet-Europese buitenlanders is 37%, maar dat gelooft niemand meer. In het straatbeeld wordt het geschat op 80%.
      De Duitsers die hier zijn gebleven zijn oud en arm, en in de sociale pikorde vormen zij meestal de onderklasse. Is het hier nog veilig? Vergeet het maar.

      Geliked door 1 persoon

  4. Groene Leeuw zegt:

    En het Leger des Heils staat klaar voor het eigen volk die onder een viaduct moeten slapen met soep en brood….

    Geliked door 1 persoon

    • droevige mof zegt:

      Het Duitse hoofdkwartier van het Leger des Heils (Heilsarmee) is hier in Keulen. Ze zijn hier erg betrokken bij vluchtelingenhulp, vooral voor Oekraïners. Het Leger des Heils was vroeger nogal christelijk-conservatief, maar de laatste jaren is dit duidelijk veranderd in de richting van links-liberaal. Ze zijn volledig in lijn met de rood-groene trend in Duitsland. Natuurlijk helpen ze ook Duitse daklozen, de nadruk ligt op “ook”. Maar ze verdienen het grote geld met vluchtelingenhulp, net als de andere kerken in Duitsland.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie