Politici, journalisten én D66-personeel zwegen over Ernst Kuipers

(Door: Ebru Umar)

Laat ik met de deur in huis vallen: ik wist al in januari (13 januari om precies te zijn) dat Ernst Kuipers naar ‘Singapore’ zou gaan. Niet omdat ik zo welingelicht ben in het Rotterdamse, maar omdat een Haags Kamerlid me dat wist te vertellen. ‘Naar een universiteit’.

Omdat D66 in het algemeen en Ernst Kuipers in het bijzonder me serieus geen reet kunnen schelen – alle qrona-apologeten verdienen de geeuwhonger, geen aandacht laat staan een carrière maar ja, wat moeten we anders met Hugo? – ging het mijn ene oor in en het ander uit. Zo ver mogelijk wegwezen. Voor D66 is politiek een carrière stap, voor politici is politiek een carrière stap. Dat soort mensen staat voor mij onderaan de voedselladder. Helaas werkt dat in de echte wereld precies andersom.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Politici, journalisten én D66-personeel zwegen over Ernst Kuipers

  1. Julia zegt:

    Nog niet door dat D66 het gevaar is voor onze samenleving. Dan heb ik het nog maar niet over de riooljournalistiek van de linkse propaganda msm. Zo blijkt dus dat de echte goede onderzoeksjournalisten allang de laan zijn uitgestuurd.

    Geliked door 3 people

  2. Marijke zegt:

    Dibi is een hele nare man. Ik heb op zijn fb pagina gezet dat mensen zoals hij in Gaza van het dak worden gegooid. Ben ik nu een in- en in slecht mens?

    Geliked door 3 people

  3. R. zegt:

    Hij is ‘m gesmeerd….er tussen uit geknepen….en onvindbaar…..Want hij weet dat hij straks bij MOST WANTED behoort!

    Like

Plaats een reactie