NAVO-inzet in de Oekraïne: Is Macron helemaal gek geworden?

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse president Emmanuel Macron heeft de inzet van Franse grondtroepen voorgesteld! Je vraagt je af of hij nu gek geworden is. Wil hij ons ophitsen tot een Derde Wereldoorlog om Amerikaanse belangen te dienen?

In werkelijkheid is het alleen maar het begin van de gebruikelijke truc:

Stap 1: Iemand doet een schijnbaar volledig krankzinnig voorstel.
Stap 2: Alle andere belangrijke spelers wijzen het voorstel verontrust af.
Stap 3: Na een bepaalde tijd, nadat het publiek enigszins tot rust is gekomen, anderzijds echter gewend geraakt is aan het krankzinnige idee, pakken stapje voor stapje andere spelers hetzelfde voorstel op.
Stap 4: Ze worden het allemaal eens over de onzin!

Zo zal het ook gaan bij de kwestie van de NAVO-inzet van grondtroepen in de Oekraïne.

Het is duidelijk dat de nederlaag van de Oekraïne zonder de inzet van NAVO-troepen nog slechts een kwestie van tijd is, men staat er echter nog steeds op dat Rusland de oorlog moet verliezen. Vanuit dit oogpunt valt er dus niet te ontkomen aan de inzet van grondtroepen van de NAVO. Alleen het “domme volk” moet nog overtuigd worden!

Dit plan werd achter de coulissen al lang overeengekomen. Daarbij dient de truc te zijn dat verschillende landen bilaterale verdragen met de Oekraïne moeten sluiten, op basis waarvan dan vreemde troepen ingezet kunnen worden. Wanneer dan de desbetreffende partner van de Oekraïne door Rusland wordt aangevallen, dan is het geen Artikel-5 zaak voor de (NAVO-landen beschouwen een aanval op één lidstaat als een aanval op alle lidstaten). Op dit moment wil men een open oorlog tussen Rusland en de NAVO nog vermijden. Nu gaat het er alleen nog om hoe men deze onzin aan het verbaasde publiek verkoopt.

De oorlogsvoorbereidingen zijn immers al lange tijd aan de gang:

  1. De mainstream media wakkeren al sinds jaren een tegen Rusland gerichte oorlogshysterie respectievelijk oorlogspsychose zoals voor de Eerste Wereldoorlog aan.
  2. De mening-tirannie wordt dagelijks erger (vangrail van hetgeen je kunt zeggen). In geval van oorlog moet elke oppositie tegengegaan worden (zie ook het praten over een AfD-verbod). De publieke opinie moet op een heel bepaald narratief worden ingezworen (Rusland agressief en slecht, Westen altijd vreedzaam).
  3. De strijd tegen de binnenlandse oppositie wordt elke dag feller (strijd “tegen rechts”). Al die idioten die aan de demonstraties “tegen rechts” hebben deelgenomen, demonstreerden in werkelijkheid voor de Derde Wereldoorlog, zonder dat deze narren het in de gaten hadden. De strijd tegen de oppositie wordt ook subtieler: waarschijnlijk is de oprichting van de partij “Waardenunie” niets anders dan een perfide middel om stemmen van de AfD weg te zuigen. Het was immers heel verhelderend dat de heer Maaßen plotseling gewoon die CDU, waar hij zojuist is uitgetreden, de premium partner van de Waardenunie heeft genoemd. Dan moet toch de vraag toegestaan zijn waarom hij dan überhaupt uit de CDU is uitgetreden?
  4. Ook worden er al organisatorische maatregelen genomen voor het geval de oorlog uitbreekt, zoals de betaalkaarten die nu opeens aan vluchtelingen verstrekt worden, echter heel goed geschikt zijn wanneer goederen van de dagelijkse levensbehoefte voor alle burgers gerantsoeneerd moeten worden!
  5. Verschillende NAVO-leden hebben al lange tijd militair personeel in de Oekraïne gestationeerd. Onlangs werd bekend dat er 60 Fransen gedood werden.
  6. Volgens een bericht van de “New York Times” hebben de VS 10 jaar geleden 12 geheime ondergrondse spionagebunkers in de de Oekraïne langs de grens met Rusland opgericht. Vanuit deze bunkers kunnen o.a. drone- en raketaanvallen op Russisch territorium aangestuurd worden.

Hier kan de vraag gesteld worden hoe Rusland op deze strategie van de NAVO kan reageren

In de allereerste plaats zou Rusland moeten proberen om overal de rivier de Dnjepr als een natuurlijke contactlijn te bereiken, voordat de inzet van nog meer NAVO-troepen de een of andere rol speelt. Daar zouden de NAVO-troepen dan bebloede koppen kunnen halen. Als dit mislukt, moet Rusland op zoek naar bondgenoten. Daarvoor komt hoofdzakelijk China in aanmerking. Als China daartoe niet bereid is, zal er voor Rusland vroeger of later alleen nog de inzet van atoomwapens over blijven.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op NAVO-inzet in de Oekraïne: Is Macron helemaal gek geworden?

  1. Joannes den Hollander zegt:

    Niet doen Macron want ter afschrikking zou Putin wel eens een kernbom op de Eifeltoren kunnen doen belanden. En dan zijn al jullie Franse kazen besmet en dat zou jammer zijn.

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    “Is Macron helemaal gek geworden ?”
    Inderdaad, die vent is totaal gek !

    Geliked door 3 people

  3. delamontagne zegt:

    Na de uitspraken van Macron om westerse soldaten te sturen is hij nog meer de spot in de Media.

    https://cdn.ripostelaique.com/wp-content/uploads/2024/02/GHaRfQTWEAAV8qD.webp

    Macron:”te wapen”…………
    De EU- “mede-ophitsers”: hij heeft ’t vlees van eentje met de gekkekoeienziekte gegeten”.

    Geliked door 3 people

  4. de barbaar zegt:

    Die transgender macronnetje en zijn transman het zogenaamde olle wief gooien een wefff ballon op ..kijken welke andere nitwits happen.
    Helaas voor deze wanna-bee mini-napoleon hapt niemand toe op die etse stinkkut na…maar dat is 10 minuten werk voor de rus.
    Kortom…..ga gerust slapen ….wij worden beschermd door de transgenderbrigade Rotte En het legerkorps der lesbo,s van ollee grondje….dus geen paniek….

    Geliked door 2 people

  5. Svalbard zegt:

    NAVO troepen naar Oekraïne sturen is net zo logisch als een verzekering afsluiten voor een huis dat in brand staat.

    Geliked door 5 people

  6. Harry zegt:

    Drugstest uitvoeren op Macron ?
    Bij aanwezigheid van die rotzooi levenslang opsluiten , want hij brengt een heel werelddeel in gevaar .
    En niet zo’n béétje ook !
    Een atoombom op je harses !
    En waarvoor ?
    Om Amerika te matsen ?
    En heel Europa twee eeuwen onbruikbaar ?
    Wat bezielt die lui ?
    En dat allemaal vanwege één corrupte rotstaat ?

    Geliked door 2 people

  7. Jan Piet Blok zegt:

    Macron: Napoleon II. Jammer dat ie niet zo goed in geschiedenis is.

    Geliked door 1 persoon

  8. Ton Ruygrok zegt:

    Ja de flikkers zijn continue bezig om Rusland als idioot te etaleren..
    Bij radio npo 1 vanmiddag werd verteld dat de Russische economie ongeveer net zo groot is als die van de Benelux…
    En de rat rut had het van de week over de Bruut Poetin ….
    En allemaal gejank en gezever over Poetins vermeende kwalen en ziektes…
    Enz.enz.
    Nou geef mij maar ” de Bruut ” Poetin… dan mag je al die westerse infantiele imbecielen van mij houen met hun kindse ziekelijke oorlogs gezeik.
    Waar wij , dat zal je zien, de dupe van worden en al zijn.
    Ton Ruygrok, Monster.

    Geliked door 3 people

  9. BosscheBol zegt:

    Goed artikel. En inderdaad, Macron is niet gek, althans niet in machtspolitieke zin. Hij laat een proefballon op, Denemarken (en Nederland?) sluiten een uitgebreid veiligheidsgarantie-verdrag met Oekraïne en zo, stapje voor stapje komt de oorlog dichterbij. Op het moment dat Rusland dan terugslaat gaan alle kranten en Tv-stations opeens janken en schreeuwen: de Russen vallen aan! Wij hadden gelijk! Zij zijn agressief en wij, de goeden, moeten ons verdedigen.

    Dit soort leugens is de specialiteit van de (moderne) politicus. Tegen de tijd dat het bommen regent, zitten zij al in Argentinië bij de kinderen van de vorige fascisten.

    Geliked door 5 people

    • Saeftinghe zegt:

      Mogelijk heeft Putin al een paar honderd kleine raketjes op al de woningen en reserveverblijven van de oorloghitsers gericht staan, dan zoun het een korte oorlog kunnen worden zonder kernbommen

      Like

    • BigLJohn zegt:

      Die Russische raketten zijn in staat om in 5 minuten tijd west Europa te bereiken. Ik vraag mij af of die Argentinie-gangers nog wel tijd hebben om te vluchten.

      Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      En tegelijkertijd laat de NAVO zien hoe verdeeld ze is. Scholz heeft ‘nee’ gezegd met steun van de VS, maar Nederland, anders de incognito staat van het onbeminde buurland, heeft via zijn topmilitair generaal Eichelsheim laten weten dat het zich een militaire aanwezigheid in Oekraïne kan voorstellen.
      De op één na grootste NAVO-staat, Turkije, wordt niet eens gevraagd. Ze vrezen dat het antwoord een keihard nee zal zijn.

      Like

  10. Ravian zegt:

    “Als China daartoe niet bereid is, zal er voor Rusland vroeger of later alleen nog de inzet van atoomwapens over blijven.”

    Zo zeker is dat niet, want het is nog maar de vraag of de NAVO legers in staat gaan wezen het Russische leger in een conventionele oorlog te verslaan, ook zonder de eventuele assistentie van de Chinezen.
    De Europese NAVO legers hebben niet veel meer mankracht dan het Oekraïense leger had, en zijn over het algemeen in een staat die op zijn best twijfelachtig genoemd kan worden.
    Daar komt dan nog bovenop dat hun munitie reserves inmiddels minimaal zijn, en nauwelijks zijn aan te vullen.
    En dat is dan vóórdat de Russen alle transport over de Noordelijke Atlantische oceaan stil leggen, en het Europese front van de Amerikaanse oorlogsindustrie scheiden, wat in een geval van oorlog geheid gaat gebeuren.
    Ik zou mijn zakcenten in ieder geval niet op team NAVO zetten…

    Geliked door 3 people

  11. Julia zegt:

    Persoonlijk krijg ik meer dan genoeg van de propaganda waar vooral Mart de Kruif dagelijks zijn visie over geeft. Ook hij zal de oorlog met Poetin nimmer winnen. Zal mij maar eens meer druk maken over ons leger https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5294112/defensie-oorlog-materieel-personeel-verdedigen-navo

    Geliked door 1 persoon

    • Ton Ruygrok zegt:

      Ja is wel lachen hoe nl leger er aan toe is…
      M.n. door toedoen van… visionair…rutte ..
      En stomme generaaltjes/admiraaltjes die hun bek niet open deden toen de zooi gesloopt werd…
      Ton

      Like

  12. koddebeier zegt:

    Die kleine mislukte Napoleon denkt dat hij heel wat is.

    Like

  13. ronjaspers zegt:

    Die rotschilds (nepjoden) “marionetpop” is net als zijn bazen niet gek,maar kwaadaardig.De NWO depopulatie/genocide agenda 21 en 2030 verloopt niet volgens plan.Steeds meer mensen wereldwijd worden wakker en verzetten zich.Een WW3 is hun laatste redmiddel.

    Like

Plaats een reactie