President van El Salvador gaat “genderideologie” op scholen verbieden

(Door: “NieuwRechts”)

President Nayib Bukele (foto), die eerder deze maand een herverkiezing won, bevestigt dat hij ‘genderideologie niet zal toestaan op scholen’.

De president van El Salvador, Nayib Bukele, 42 jaar oud, heeft gendertheorie bekritiseerd en besloten dat het niet moet worden opgenomen in het openbare onderwijssysteem van het Midden-Amerikaanse land. Bukele heeft gezegd dat hij geen “genderideologieën op scholen en universiteiten” zal toestaan, en het Ministerie van Onderwijs heeft aangekondigd dat het de controversiële beslissing van de president zal implementeren. “Bevestigd: we hebben alle sporen van genderideologie verwijderd uit openbare scholen,” was de reactie die Minister van Onderwijs José Mauricio Pineda op sociale media plaatste. Deze stap heeft kritiek opgeroepen van feministische organisaties.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op President van El Salvador gaat “genderideologie” op scholen verbieden

  1. Ravian zegt:

    “Deze stap heeft kritiek opgeroepen van feministische organisaties.”

    Gezien feminisme en deze hele gender waanzin helemaal niets met elkaar van doen hebben blijkt hier dus weer eens uit dat wat zich tegenwoordig ‘feministen’ noemt helemaal niets met feminisme te maken heeft en alles met ordinair links activisme.
    Het is dus gewoon de zoveelste beweging die gekaapt is door de socialisten en door die socialisten voor de vrouwvijandige linkse “woke” kar gespannen wordt.

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    DAN IS 1 WOORD GENOEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    GEWELDIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OOM BOBZELLUF

    Like

  3. adbos15460 zegt:

    Kijk . Zo simpel kan het . ☺️🎖🎖🎖🎖

    Like

Plaats een reactie