Vertrouw de leraar?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Els van Veen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vertrouw de leraar?

  1. droevige mof zegt:

    Afgezien van de uitzonderingen die we allemaal kennen, zijn leraren dienaren van het systeem die trouw alle bevelen van de staat uitvoeren.
    De indoctrinatie van leerlingen was geperfectioneerd in de DDR, de leraren waren min of meer Stasi-agenten die niet bang waren om de kinderen te ondervragen over hun ouders. Na de “Wende” (omwenteling, hereniging) werden alle leraren overgeplaatst naar het systeem dat ze eerder hadden gehaat, maar dat onverwacht vriendelijk bleek te zijn. Ze zijn nu gepensioneerd met hoge salarissen of in dienst van de groene socialisten en indoctrineren de kinderen zoals de staat beveelt: gender, Trump, Poetin, AfD, de bekende agenda.

    Geliked door 1 persoon

  2. Marc zegt:

    Om zeer duidelijke redenen voel ik me niet aangesproken.

    Geliked door 1 persoon

  3. koosv8 zegt:

    Die leraren gaan gewoon zo door, dat is hen bij de “opleiding” totaal ontnomen om eigen initiatief, of zelfbewustzijn bij de kinderen te bevorderen. Klimaat of stikstof bijvoorbeeld, geschiedenis slaan ze ook over. Dus wat kan je verwachten.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    Leraren zijn tijdens hun ‘opleiding’ tot op het bot geïndoctrineerde marionetten van het salonsocialistische linkse regime die tot taak hebben om de volgende generatie in weerloze manipuleerbare linkse slaven te veranderen.
    Links stemmen, bukken op commando, naderhand netjes ‘dankjewel’ zeggen, en vooral je hersenen niet gebruiken, dat is wat ze onze kinderen bijbrengen.
    Die bokshandschoen had een boksbeugel moeten wezen…

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie