Moedeloos van het vicieuze migratiebeleid

(Door: Bart Nijman)

Weinig zaken wekken zoveel verbijstering als het Nederlandse asielbeleid. De onmacht om onderscheid te maken tussen nooddruftige vluchtelingen of ruftende opportunisten is bijzonder ergerlijk, en ondermijnend bovendien.

Jarenlang al moeten we aanhoren en lezen hoe vol de opvanglocaties zitten en hoeveel achterstallige aanvragen er liggen. Zodra er twee mensen op een stoel moeten slapen in Ter Apel, rukt half Hilversum uit voor een tranentrekkende talkshow op locatie (met die pijnlijk hilarische beeldregie als eeuwige herinnering), om berouwvol kond te doen van onze tekortkomingen als gastvrij volk en bereidwillige natie. Wanneer gemeenten hun opvangcapaciteit niet willen vergroten, staat tout goedertierend Nederland achter hun voorganger Eric van der Burg met de morele gesel, plus een dwangwet om solidariteit mee af te dwingen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Moedeloos van het vicieuze migratiebeleid

  1. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Kati Piri (en soortgenoten) is een Hamaslikker, walgelijke Landverraadster!! Is medeschuldig aan FEMICIDE, vrouwenbesnijding, kinderen met vuurwapens, messen op straat, explosies, moord/doodslag. De totale sloop van ons landje! HamasHoer!!

    Geliked door 1 persoon

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Kan die walgelijke lelijke VVD (Vooral Veel DELINQUINTEN) rotkop van Ericje van der Burg niet meer zien. Wou dat hij eens door asieltuig GENOMEN werd! Is medeschuldig aan de afslachting van Betty (70) in Groningen! Die man hoort achter de tralies, met zijn soortgenoten!

    Crimineel Tuig van het ergste soort!

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan J zegt:

    En melkert roept weer dat met pvv in het kabinet Nederland naar de kloten gaat.
    Ik persoonlijk denk dat nederlend dankzij de “goede” partijen al naar de kloten is en alleen een partij met wilders nog een beetje redding kunnen brengen. Wat heel lastig zal worden want de partijen die Nederland naar de kloten hebben geholpen zullen er alles aan doen om dat te laten MISSLUKKEN

    Geliked door 3 people

  4. Marijke zegt:

    Ik las ergens dat Nederland vluchtelingen uit Gaza gaat opnemen die voorrang krijgen op een woning… We zijn hartstikke gek!!!

    Geliked door 3 people

  5. Ravian zegt:

    Dat hele ‘vluchtelingen’ circus is gewoon om van te kotsen.

    Het overgrote merendeel is gewoon GEEN vluchteling.
    Het overgrote merendeel komt hier enkel maar parasiteren.
    Daarbij komen ze ons dan ook nog eens eventjes hun achterlijke ‘cultuur’ en ‘geloof’ de strot af douwen.
    En tot slot stelen, moorden, en verkrachten ze tegen de kleppen op.

    Dit hele criminele illegale profiteurs zooitje had gewoon al lang het land uitgetrapt behoren te worden, en al dat ‘linkse deugvolk’ wat hun komst en verblijf faciliteert met hen, met die smerige linkse volksverradende rattenbende van “Prakken – d’Oliveira” voorop.
    En het enige dat daarvoor nodig is dat is gewoon de Nederlandse wet handhaven zoals deze bedoelt is, meer niet.

    Had ik al gezegd dat ik hier kotsziek van wordt?

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie