‘De opening’ – Rob Fransman was bij de opening van het Holocaust museum en maakt van zijn hart geen moordkuil

(Door: Rob Fransman)

Tijdens het wachten voordat de koning kwam, was het goed bekenden te spotten in de Synagoge. Er waren er velen. Uiteraard de Joodse bobo’s die er altijd zijn. Maar ook veel Kamerleden, oud-ministers, kortom de fine fleur van bekend Nederland. En mijn vrouw en ik, helemaal niet bekend, toch uitgenodigd. Waarom vertel ik straks. 

Naast me zat Wouter Koolmees, de president-directeur van de NS. “U bent de man waarop iedereen boos is,” zei ik. Er volgde een aardig gesprekje. Ik reis zelden of nooit met de trein en ’t zal me een zorg zijn hoe duur die is, maar het was een opening. Ik nam de gelegenheid waar om hem te vragen of hij niets kon doen aan het intifada gebrul in de stationshallen. Hij legde me uit dat hij dat best zou willen, maar dat dat echt niet kon. Het gedeelte van het station waar je zonder kaartje kan zijn, is gewoon de straat. Daar kan en mag de spoorwegpolitie niets. Verjagen van het geteisem is toch echt een taak van de burgemeesters. Eh ja, die burgemeesters.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘De opening’ – Rob Fransman was bij de opening van het Holocaust museum en maakt van zijn hart geen moordkuil

  1. karton zegt:

    Ik zag die Koolmees óók zitten in de Synagoge, maar ik dacht dat hij daar zat als vertegenwoordiger van de NS en dan in verband met het feit dat er nog enkele tickets Westerbork-Auschwitz (enkele reis) betaald dienden te worden door de Joodse gemeenschap. (de NS heeft zich laten betalen voor die dodenreizen ?)
    Maar hij zat daar kennelijk om een andere reden.

    Geliked door 5 people

  2. Gerrit zegt:

    Westerbork-Auschwitz. Waarom zijn de treinbestuurders nooit ter verantwoording geroepen. ? Zij hebben daar alles gezien en reden weer terug voor de volgende
    rit….

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    Een grotere klootzak als de van overheidswege gefaciliteerde boef Job Cohen ken ik niet ,een typische goddeloze edomiet!!
    Oud-burgemeester Job Cohen zat ook in de zaal. De gotspe om eerst het schandalige artikel van Kati Piri te retweeten en dan naar de opening van het Holocaust museum te komen! Als je het zo eens bent met de linksfascisten van GroenLinks, heb dan het fatsoen om weg te blijven. Tijdens de lunch zag ik Cohen niet. Misschien heeft iemand hem verteld dat hij niet zo heel welkom was. Of hij had geen honger, kan ook. Deze nep-jood is een schande voor Nederland!!

    Voor ons zat Lodewijk Asscher. Naar mijn smaak de beste politicus die de PvdA ooit heeft voortgebracht. Maar waarom hij nu nog lid is van die partij is me werkelijk een raadsel. Hij tweette dat het een indrukwekkende en ontroerende opening was. Dat was het ook. Maar dan schrijft hij: “Sommigen stoorden zich aan het geluid van de demonstraties, mij vervult het met dankbaarheid om in een vrije democratie te leven.” Ik kon niet nalaten hem te vragen voor wat hij eigenlijk zo dankbaar is. Voor de nieuwe moslim-NSB die buiten marcheert?

    Het is me sowieso een raadsel. Hoe kunnen nette mensen, die iets gepresteerd hebben in hun leven en die gezonde politieke ideeën hebben, in hemelsnaam lid blijven van de PvdA nadat die zich met huid en haar heeft overgeleverd aan GroenLinks? Hoe kan het mogelijk zijn Job Cohen, Rob Oudkerk, Lodewijk Asscher? Enfin, Ronnie Nathaniël gaf vorige week eindelijk een aanzet en zegde zijn lidmaatschap op. Moge velen volgen, omein. (=amen)

    Mijn dank aan Rob Fransman!

    Mijn familieleden zijn van overheidswege vermoord te Auschwitz op 19 november 1943 ,nog nooit heb ik als nabestaande één verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de corrupte Nederlandse overheid in en na de tweede wereldoorlog !! Mooie praatjes en struikelsteentjes vullen geen gaatjes!!

    Waarschijnlijk krijg ik na mijn dood ook verontschuldigingen aangeboden wegens de reeds lang van te voren geplande vernietiging van een Nederlandse bevolkingsgroep!!Mijn wijlen vader heeft de moord op zijn vader en moeder waarschijnlijk nooit goed verwerkt !!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras!) Nederland!!

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    Enigszins goed nieuws in deze gitzwarte periode voor Israël en de miljoenen misleide islamitische bewoners in de door Arabieren bezette Israëlische gebieden !!

    Qatar wil Hamas-functionarissen het land uitzetten als ze weigeren akkoord te gaan met gijzelingsovereenkomst. De topleiders van Hamas, Ismail Haniyeh en Khaled Mashal, wonen in Qatar. Bronnen binnen Hamas en Egyptische functionarissen hebben The Wall Street Journal verteld dat Doha heeft gedreigd hoge Hamas functionarissen te deporteren als de gesprekken over de vrijlating van gijzelaars mislukken.
    Voor meer zie World Israel News

    https://worldisraelnews.com/qatar-may-expel-hamas-officials-if-they-refuse-to-agree-to-hostage-deal-wsj/?

    Wie zwijgt stemt toe met de gewelddadige islam!!

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    Een islamitische,terroristische Palestijnse terreurstaat is en blijft een project van en voor gestoomde randdebielen!!

    rand·de·biel (de; m/v/x; meervoud: randdebielen)

    (scheldwoord; beledigend) volslagen idioot!!

    Like

  6. leeuw7 zegt:

    Arabieren uit Galilea planden terroristische aanslagen voor Hamas

    Muhammad Khaled Halaila (leider van de groep) maakte contact met Hamas-activisten in de Gazastrook, die hem informatie gaven over de productie van explosieven.

    Door Redactie Israel Today | 11 maart 2024 | Onderwerpen: Hezbollah, Hamas, oorlog tegen terreur, Gazastrook!!

    Israëlische Arabieren nemen deel aan een bijeenkomst ter herdenking van de “Nakba”, een term die door Palestijnen en hun aanhangers wordt gebruikt om het ontstaan van Israël te beschrijven, in de buurt van Sakhnin in het noorden van Israël, 5 april 2022. Foto: Foto door Jamal Awad/Flash90.

    Dertien Arabieren uit het noorden van Israël zijn aangeklaagd voor het plannen van terreuraanslagen in naam van Hamas, zo maakten de Israëlische politie en het Israëlische Veiligheidsagentschap (Shin Bet) zondag bekend.

    https://israeltoday.nl/read/arabieren-uit-galilea-planden-terroristische-aanslagen-voor-hamas/

    Islam en vrede is een contradictie,en is onmogelijk!!

    Dit zijn de gewelddadige vrienden en vriendinnen van de ,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s van de psychopaat Frans Timmermans en Jesse Klaver (PvdA-GroenLinks)!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras! ) Nederland!!

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Amir Tsarfati: The Jew is the Key to Bible Prophecy!!

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    
    Rutte hekelt Halsema-tweet Wilders
    
     Demissionair premier Rutte heeft op X
    scherp afstand genomen van een tweet
    van PVV-leider Wilders.Die suggereerde
    dat de “extreem linkse” burgemeester
    Halsema gisteren om politieke redenen
    niet hard optrad tegen pro-Palestijnse
    demonstranten in Amsterdam.

    Volgens Wilders was het “een ongekende
    schande” dat de betogers zo dicht bij
    de ceremonie voor de opening van het
    Holocaustmuseum konden komen om daar de
    Israëlische president te “beschimpen”.

    In zijn reactie op X,die hij begint met
    “Beste Geert”,neemt Rutte het op voor
    Halsema:”Als het gaat om het handhaven
    van de openbare orde bedrijven onze
    burgemeesters geen politiek.”

    De zeer onbetrouwbare ,levensgevaarlijke ,oorlogshitsende ,gewetenloze ,machtsmisbruikende,demoraliserende ,demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia terrorist-vaccinazi-psychopaat-beroepsleugenaar Mark Rutte en z’n gewetenloze trawanten willen de naakte feiten natuurlijk niet onder ogen zien!!

    Deze gewetenloze psychopaat moet waarschijnlijk de bevelen van de terroristenvereerster Sigrid Kaag opvolgen ! (De onbetrouwbare Gaza gezant van de United Nonsens!)

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde,neofascistische -machtsmisbruikende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi State Nederland!!

    Like

  9. Ravian zegt:

    Antisemieten buiten EN binnen de Synagoge dus…

    Geliked door 1 persoon

  10. leeuw7 zegt:

    Dank zij de gewetenloze,oorlogshitsende,demissionaire WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia psychopaat Mark Rutte en z’n incompetente van overheidswege georganiseerde handlangers is Nederland teruggeworpen in de jaren 1940 -1945 !!

    Het holle frasen verontschuldigings -beleid over de Holocaust heeft gefaald in Nederland en Europa!!

    Wi zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras)Nederland!!

    Like

Plaats een reactie