Kijk: arts die waarschuwt voor mondiale aanval gearresteerd bij vredesdemonstratie in Berlijn

(Door: Robin de Boer)

Zondag werd in Berlijn een vredesdemonstratie gehouden met het oog op de eventuele levering van Duitse “Taurus”-kruisraketten aan Oekraïne. Er gebeurde iets opmerkelijks: arts Heiko Schöning zou een speech geven, maar werd nog voordat de betoging überhaupt was begonnen gearresteerd door de politie.

Schöning, vicepresident van de World Freedom Alliance, voorspelde maanden vóór corona een geënsceneerde noodsituatie op het gebied van volksgezondheid. In 2021 verscheen zijn boek ‘Game Over’, waarin criminele verbanden worden blootgelegd.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kijk: arts die waarschuwt voor mondiale aanval gearresteerd bij vredesdemonstratie in Berlijn

  1. Agaath Beljon zegt:

    …we leven dus al in een DICTATUUR! Hetzelfde gebeurde in Nederland met David Icke in 2022: mocht niet eens komen…en vervolgens nergens meer..!
    Je mag alleen maar Mee-praten…overal merk je dat…doe je dat niet: ben je nergens meer welkom!!
    Dus lieve “Deugers”: jullie helpen de democratie om zeep!! HOERAAA

    Geliked door 3 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Je moet dit geheel in de juiste conext zien.
    De regering heeft namelijk een 100.000 slaafse honden in dienst die zich dan politieagenten mogen noemen en eenvoudig op kunnen treden als de nieuwe stasi.
    Nadenken is voor deze slaafse honden letterlijk verboden want zouden ze dat doen komt niet alleen de macht in gevaar maar ook de belasting inkomsten, want mocht iemand denken dat de hedendaagse politiek van bekeuringen iets met recht en orde te maken hebben zou Ik de persoon aanraden om eens een psychiater te bezoeken.
    Het is namelijk tegenwoordig schering en inslag dat itt. klootzakken die vrouwen aanranden en continue lastig vallen eerder op vrije voeten zijn dan dat er een PV. opgesteld wordt, terwijl mocht je een bekeuring krijgen die je kinderen hetbrood letterlijk uit de mond stoten je gevonden gaat worden en bij niet betalen je eenvoudig achter de tralies verdwijnt met all gevolgen van dien, zoals verlies van je baan.
    Ik praat niet goed dat iemand achter het stuur op zijn gemak zijn of haar vriendin belt , maar het is duidelijk dat met name dit een forse aanvulling op de staatsfinancien is geworden en verder alleen daartoe dient.
    Dit is zo maar één voorbeeld, maar als Ik zo af en toe lees wat een bekeuring moet kosten word het zo langzaamaan tijd om een en ander eens in een context te plaatsen en de in het blauw geklede slaafse honden eens te zien als het incassobureau van de belastingdienst.
    Ik heb al meer aangegeven dat Ik met het grootste gedeelte van het politie apparaat totaal geen voeling heb wegens hun eigen opstelling tav. wetshandhaving.
    Wat hier gebeurde dus de aanhouding van Heiko Schöning is eenvoudig een kwestie van intimidatie, want kritiek op het regeringsbeleid mag niet en dus arrestatie.
    Dat is ook de reden dat Ik begrip heb voor Droevige zijn schrijven de afgelopen dagen waarbij hij aan geeft dat het steeds linker wordt om je mening te ventileren.
    Dit speelt niet alleen in Duitsland maar in alle west Europesche landen waar kritiek op de regering en hun agenda strafbaar is geworden.
    Kijk maar terug naar de coronaprotesten waar onschuldige burgers totaal in elkaar werden gerost en tijdens de boerenprotesten waar alles uit de kast werdt getrokken om die de kop in te drukken tot zelfs achterkamertjes overleg met het LTO.
    Derot zit veel dieper als heel veel mensen zich kunnen voorstellen.

    Geliked door 4 people

  3. Tukker24 zegt:

    Niets zeggend artikel. Wat voor groots staat ons dan te wachten?

    Like

    • BosscheBol zegt:

      Ik neem aan dat Heiko Schöning bedoelt dat er een nog “grotere” of “ergere” epidemie in de stijgers staat (lees: gemaakt wordt) dan corona. Daarmee is de mensheid meer angst aan te praten en we hebben tijdens corona al gezien dat al onze grondrechten dan afgeschaft kunnen worden.
      En vervolgens wordt er dan een zogenaamd “vaccin” op ons losgelaten waarvan niemand weet wat erin zit, hoe het werkt en wat het moet verioorzaken. Alle zombies zullen weer in de rij staan om die reeks spuiten te halen.
      Het is zelfs goed mogelijk dat de WHO een groot deel van de controle op wereldniveau overneemt: dat zíj gaan beslissen wat een epidemie is en welke grondrechten vervallen en onder wat voor dwang die spuiten erin gejast worden.

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Tukker24.Een niets zeggend artikel als je niet jezelf geinformeerd hebt op alternatief nieuws.De kwaadaardige elite die de werkelijke macht hebben op aarde.Plannen al ongeveer 100 jaar een “masterplan” ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.De overige 10% dient als slaven,is dat “groots” genoeg.

      Like

  4. leeuw7 zegt:

    Het Nazisme is momenteel (ook in Duitsland)springlevend en is overgegaan in het huidige neofascistische,oorlogshitsende,gewetenloze,satanische ,klimaatfascistische,Woke ,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia Vaccinazisme !! Van overheidswege georganiseerde wetteloosheid ten top!!

    Ook de huidige nieuwgekozen,ruggengraatloze minkukels (één enkele uitzondering daargelaten!)in de tweede kamer zullen stilzwijgend instemmen met het van overheidswege georganiseerde neofascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia Vaccinazisme !!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    Arts Heiko Schöning is een geweldige anti-fascistische geweldloze verzetsstrijder!!

    De duivel en z’n oorlogshitsende neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia trawanten-psychopaten houden niet van deze moedige man!!

    Geliked door 2 people

  6. leeuw7 zegt:

    Alles wat momenteel opzettelijk verborgen wordt gehouden,zal uiteindelijk geopenbaard worden!!

    De van overheidswege georganiseerde daders zullen aan het einde van de rit hun welverdiende straffen krijgen ongeacht hun maatschappelijke positie ,in alle geledingen van het corrupte,duivelse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi establishment zullen koppen gaan rollen!!

    “Wir haben es nicht gewusst “! Gaat niet meer op voor u en de uwen!!

    Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

    Wie zwijgt stemt toe met de wetteloze,Woke ,LGBTi,homoseksuele,neofascistische FAILED State (beerput,moeras) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-17864

    Aartsbisschop onthult “Great Reset” door Covid-19

    OPEN BRIEF Aan de president van de Verenigde Staten van Amerika […] Meneer de President, Staat u mij toe dat ik u aanspreek op dit moment waar het lot van de hele wereld wordt bedreigd door een wereldwijd complot tegen God en de mensheid. Ik schrijf aan u als aartsbisschop, als opvolger van de apostelen, als voormalige apostolische nuntius van de Verenigde Staten van Amerika.

    De van overheidswege georganiseerde,gewetenloze,oorlogshitsende,corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s-oorlogsmisdadigers-psychopaten willen absoluut niet ontmaskerd worden door onafhankelijke waarheidsvinding!!

    De van overheidswege georganiseerde psychopaten willen met nog meer leugens en bedrog hun COVID-19 narratief overeind houden!!

    https://www.kla.tv/17864

    Wie zwijgt stemt toe met de goddeloze ,neofascistische FAILED State (beerput,moeras) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie