FOTOSHOPPER . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Ghost Rider)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTOSHOPPER . . .

  1. Fredjohan zegt:

    In het midden van de vorige eeuw werd in het Rijjnmondgebied de Rijnmondraad opgericht. De bedoeling was om de overkoepelende problemen in het gebied aan te pakken. Helaas waren de belangen van de gemeenten in het gebied zo verschillend, dat de Rijnmondraad nooit goed van de grond kwam. Ook was de overheersing van Rotterdam te groot, zodat de belangstelling van de kleinere gemeenten wegebte. Uiteindelijk werd de Rijnmondraad door v.d. Louw opgeheven. Hier moet ik altijd aan denken als het over de EU gaat. Hoe lang nog?

    Geliked door 2 people

  2. Ron D zegt:

    Niet stoppen!! Vooral doorzagen.

    Geliked door 2 people

  3. stradivotsi zegt:

    Net de zaden van de Sequoia op kiemen gezet. De dan heersende kunnen over een 50 jaren al aan het touw hangen. Boom kan 2500 jaren oud en 100 meter hoog
    worden dus….
    Maak ik niet meer mee, maar goed voor natuur en een dikke tak voor die
    gene mismakende figuren op toneel.

    Like

  4. Niek zegt:

    De Europese verkiezingen komen er aan, ineens komen we de boeren tegemoet want die hebben last van de idiote regels. Wacht maar tot ze voorbij zijn dan zal de strop hard worden aangetrokken. De propaganda stijgt tot de hemel en Putin is overal de schuld van, ook groen doen doet hieraan mee want iedereen kakelt elkaar na met zonnepanelen en windmolens. Tot je verteld dat er niets groen is aan zonnepanelen en windmolens het zijn leugens. De hele EU is gebaseerd op leugens van het Nazi rijk want we hebben de Duitsers wel verslagen maar de Nazi’s niet, die zijn gewoon doorgegaan en dat was de Europeese Unie. Er zijn maar een paar politici die weten wat er echt gaande is maar de meeste kletsen maar wat en wat Ursula betreft, lekker blijven zagen meid.

    Like

Plaats een reactie