Bewijs

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Mark de Hollander)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bewijs

  1. leeuw7 zegt:

    Opmerkelijk is dat de “extreme vervolging” van christenen in negen van deze top 11 van ergste landen ofwel voortkomt uit islamitische onderdrukking ofwel plaatsvindt in landen met een moslimmeerderheid. Deze situatie betekent dat 82% van de absoluut ergste vervolging plaatsvindt in naam van de islam.!!

    In Nigeria en Kameroen blijft Boko Haram verwoestingen aanrichten, de Islamitische Staatgroep is actief in West-Afrika en Mozambique, en Al Shabab controleert grote delen van Somalië. Het lijkt alsof niets kan worden gedaan om de opmars van het islamitisch extremisme te stoppen.

    “We weten hoe radicaal-islamitische ideologie er voor gelovigen uitziet, omdat we het in Irak en Syrië hebben gezien. Toen ISIS delen van het Midden-Oosten overnam, werden christenen geëxecuteerd, ontvoerd, seksueel misbruikt en opgejaagd. Waar groepen als Boko Haram en al Shabab actief zijn, zijn soortgelijke bedreigingen onvermijdelijk. Toen de Taliban de controle over Afghanistan overnamen, probeerden ze gematigd over te komen – maar er is geen teken dat het christendom iets anders zal zijn dan een doodvonnis.”

    https://nl.gatestoneinstitute.org/18646/miljoen-christenen-vervolgd

    Christenen worden afgeslacht, de media kijken de andere kant op!!

    https://nl.gatestoneinstitute.org/14990/christenen-afgeslacht

    Christenen onthoofd gedurende de Kerst terwijl het Westen rustig doorslaapt!!

    https://nl.gatestoneinstitute.org/15432/kerst-christenen-onthoofd

    Waarom zwijgt de wereld terwijl christenen worden afgeslacht in het Midden-Oosten en Afrika?”, aldus de president van het Joodse Wereldcongres Ronald S. Lauder.

    “In Europa en in de Verenigde Staten zijn we getuige geweest van demonstraties over de tragische dood van Palestijnen die als menselijk schild zijn gebruikt door Hamas, de terroristische organisatie die Gaza controleert. De Verenigde Naties hebben onderzoek gedaan en richten hun woede op Israël dat zich tegen diezelfde terroristische organisatie verdedigd. Maar op de barbaarse slachting van duizenden christenen wordt onverschillig gereageerd “.

    Voor het eerst sinds deze WWL-rapporten werden gepubliceerd, schoot Afghanistan, dat jarenlang gewoonlijk op de tweede plaats van slechtste landen stond (na Noord-Korea) naar de eerste plaats, wat betekent dat “Afghanistan nu de gevaarlijkste plaats ter wereld is om christen te zijn”. Bovendien:

    • Christelijke mannen riskeren een bijna zekere dood als hun geloof ontdekt wordt.
    • Vrouwen en meisjes ontsnappen misschien aan de dood, maar kunnen worden uitgehuwelijkt aan jonge Talibanstrijders die uit zijn op de “oorlogsbuit”. Nadat vrouwen en meisjes verkracht zijn, worden zij verhandeld.
    • Het aantredende Taliban-regime kreeg toegang tot opnamen en verslagen die hielpen bij het identificeren van christenen. Zij werden vaak vastgehouden, om netwerken van christenen te identificeren, voordat zij werden gedood.
    • Talibanstrijders sporen nog steeds actief christenen op op basis van bestaande inlichtingen, waarbij zij soms van deur tot deur gaan om hen te vinden.

    In Afghanistan hebben de terroristische.gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia NAVO vaccinazi’s een islamitische “democratie “ bewerkstelligd met alle verschrikkelijke gevolgen van dien voor de Afghaanse bevolking!!

    Gelukkig doet Israël met behulp van moedige israelische soldaten de ook door het westen gefaciliteerde goddeloze Hamas barbaren weg uit Gaza!! Israël zou er ook op termijn goed aan doen het monument van haat op de Tempelberg ,de Al-Aqsamoskee het toonbeeld van goddeloze haat voor eens en altijd weg te doen !!

    De echte bedreiging voor de Al-Aqsa moskee komt van moslims, niet van joden!!

    Als iemand de al-Aqsa Moskee heeft ontheiligd, dan zijn het moslims die in opstand komen en met stenen en vuurwerk politieagenten en Joodse bezoekers aanvallen. Moslim relschoppers — niet vreedzame Joodse bezoekers — zijn de echte bedreiging voor de heiligheid van de moskee. Afgebeeld: Israëlische brandweerlieden proberen de vlammen te doven van een boom die in brand werd gestoken door Palestijnse relschoppers op de Tempelberg in Jeruzalem, op 22 april 2022 (Foto door Ahmad Gharabli/AFP via Getty Images).

    https://nl.gatestoneinstitute.org/19694/bedreiging-voor-al-aqsa-moskee

    De ervaring heeft geleerd dat de UNRWA niets anders is dan een incompetente, geldverkwistende anti-Israëlische kliek. Medewerkers van de UNRWA blijken al jaren betrokken bij anti-Israëlische activiteiten. Israël wordt al jaren geconfronteerd met een zeer vijandige rol van deze club. Het vermoorden van Joden lijkt door deze organisatie te worden gezien als een legitieme aangelegenheid. Reeds in 2001 hield de terreurbeweging Hamas al zijn besprekingen bij voorkeur in UNRWA-scholen. De verlamde sjeik Achmed Yassin was toen nog een van de woordvoerders van Hamas. Als ‘geestelijke’ predikte deze figuur voor ,,de bevrijding van Palestina van de rivier de Jordaan tot de Middellandse zee.“ Hij leerde zijn gevolg dat de Joden afstammelingen zijn van apen en varkens. 

    Het is op zijn minst fascinerend te horen dat de medewerkers van de UNRWA niets hebben gemerkt van de vele aanslagen die vanuit het vluchtelingenkampen in de Palestijnse terreurstad Jenin zijn georganiseerd terwijl ze er als het ware met de neus bovenop zaten. Het is fascinerend te horen dat ze niets hebben gemerkt van de terroristische activiteiten in de vele bommenfabrieken in Jenin. Alles vond plaats achter een rookgordijn van misleidingen en leugens. De UNRWA-kampen bleken zich te hebben ontwikkeld tot belangrijke operationele centra voor de diverse terreurorganisaties. Bij invallen van het Israëlische leger (IDF) in vluchtelingenkampen in 2002 als onderdeel van Operation Defensive Shield als reactie op de tweede Intifada, bleek dat de kampen van UNRWA bulkten van laboratoria waar explosieven werden gemaakt, wapenfabrieken en waar Palestijnen werden opgeleid tot wandelende zelfmoordbommen.

    D66-minister minister Sigrid Kaag op vrijdag 20 januari 2018 bekend gemaakt versneld 13 miljoen euro hulpgeld aan de UNRWA over te maken als compensatie voor de beslissing van Trump. Naar aanleiding van deze gulle donatie bedankte de Palestijnse terreurbeweging Hamas op 22 januari 2018 Nederland voor hun bijdrage aan UNRWA. De donatie wordt door Hamas uitgelegd als steun voor Palestijnse jihad tegen Israël.Deze Kaag is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. Al-Qaq was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Ook wijst Kaag in interviews op haar goede relatie met de Sji’itische doodscultuur Hezbollah in Libanon. De democratisch gekozen Israëlische premier Benjamin Netanyahu noemt zij onder meer “een racistische demagoog”. Ook blijkt zij een voorstander te zijn van de anti-Israëlische boycotbeweging (BDS).

    Waarom is de huidige Gaza gezant,de WEF-BILDERBERGER R COVID-19 Pharma maffia vaccinazi-terroristenvereerster Sigrid Kaag nog steeds niet gearresteerd wegens haar financiële medeplichtigheid aan massamoord in Israël op 7 oktober 2023??De welbespraakte “tante” Kaag was ook nog stiekem boardmember bij de gecriminaliseerde WHO ,zij wist waarschijnlijk alles van niet werkende vaccins,mondkapjes en buitenproportionele onnodige lockdowns!!??

    Met dank aan mijn wijlen broeder in de Here JEZUS Franklin ter Horst,en het GATESTONE Institute!!

    Over deze voorgenoemde feiten hoor je de klootzakken van de overheidswege gesubsidieerde partijdige,gewetenloze ,linkse ,neofascistische,Woke,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi mainstreammedia niet berichten!!

    Wie zwijgt stemt toe met de neofascistische,oorlogshitsende ,linkse ,Woke ,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland !!

    Zomaar enkele feiten over de Islam ,en zijdelings over de van overheidswege georganiseerde,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s!!

    met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn (beerput,moeras!) van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 4 people

  2. leeuw7 zegt:

    Toevoeging met dank aan E.J. Bron!

    Dit zijn de feiten voor het oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi Nederland!!

    De gemoderniseerde Nederlandsche “Gestapo “ is wederom springlevend in Nederland!!

    De onderstaande mening is juist!!

    als diverse ministers en de medewerkers van de NCTV, AIVD, MIVD etc. – die hen blindelings volgen en beschermen (!) voor hun eigen carrières. Uiteraard weet u wie ik hier bedoel. De fanatieke maar misdadige Davos-kliek.

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde,oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s!!

    Waarschijnlijk worden wij als rechtgeaarde Nederlandse burgers dag en nacht gemonitord door dit voorgenoemde collaborerende van overheidswege gefaciliteerde tuig!!

    Alleen onafhankelijke volkstribunalen kunnen deze geïnstitutionaliseerde boevenbende nog berechten!! Waarschijnlijk een illusie!?

    Geliked door 2 people

  3. karton zegt:

    Alfred Makoets lijkt zo’n aardige man, maar ……. deze omhooggevallen politie-agent, is een levensgevaarlijke islamitische parasiet, wiens enige doelstelling is : maak Arnhem/Nederland volledig islamitisch.
    Géén koran mogen verbranden ? Dan maar de fik in Alfred Makoets ! 🔥🐖

    Geliked door 4 people

  4. Snappie zegt:

    Pegida david icke van nederland wordt verbannen in een deel van zijn eigen land 6 maanden perona non gratia. Uitgesproken door een kruipende islam burgemeester.

    betaald door het Nederlandse volk.

    Like

Plaats een reactie