Duitslands gevaarlijke “vriend”

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw zal Frankrijks begrotingstekort duidelijk hoger dan gepland uitvallen. Nu al staat het land met meer dan drie biljoen, dus € 3000 miljard (!!), staatsschulden bovenaan in Europa. De Franse politicus en en voorzitter van de rechts-burgerlijke Republikeinen, schrijft daar over: “De dramatische situatie van de openbare financiën is de grootste bedreiging voor de toekomst van ons land.” Dat is juist en fout tegelijk, want een nog groter gevaar voor Frankrijk is uitgerekend de man aan zijn politieke top, die zich sinds kort als bezwete bokser in training aan het publiek laat zien (foto).

Net als alles aan deze politicus is ook dit niet echt. Het is net zomin echt als de dramatisch gepresenteerde grootheidswaanzin van Emmanuel Macron om Rusland in de Oekraïne met een Frans troepencontingent tegenstand te willen bieden. Want Macron zou heel goed moeten weten dat hij daarmee een bloedneus en heel veel lijkkisten van soldaten zou riskeren. Maar met het oog op zijn falen aan het thuisfront wil hij zichzelf profileren als de enige Europeaan van naam, die Poetin angst probeert aan te jagen.

Deze domme, maar niet ongevaarlijke komedie richt zich niet in de laatste plaats tegen Duitsland. Want Berlijn en de Duitse belastingbetalers offeren ongelijk meer voor het voortbestaan van het regime in Kiev. Maar tenminste bondskanselier vindt Macrons grootheidszucht maar niks en dient daarom door de Franse president als zwak en laf neergezet te worden. Bovendien wil Macron samen met Balten en Polen druk uitoefenen voor een nieuwe grotere schuld van de EU om Kiev nog meer militaire hulp te bieden. En de belangrijkste last moet natuurlijk de domme brave Duitse burger dragen.

Na het pijnlijke verlies van veel West-Afrikaanse staten, die de neokoloniale Franse uitbuiting hebben opgezegd, is de balans van het presidentschap van Macron nog catastrofaler dan sowieso al. Het is daarom helaas niet uit te sluiten dat deze wanna-be-Napoleon met hulp van de vele Poetin-haters in de EU Duitsland verwikkelt in een militair Oekraïne-avontuur met onafzienbare gevolgen. Wie zulke “vrienden” heeft zoals Macron, heeft geen vijanden meer nodig.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitslands gevaarlijke “vriend”

  1. jantjeuitnl zegt:

    Dat verklaart ook waarom die duikboten in Frankrijk gemaakt moeten worden.

    Weer een paar miljard van de Nederlandse economie naar Frankrijk.

    Dit na de opgave van Fokker voor Airbus.

    Financieel gezond KLM ingeleverd bij een failliet Air France.

    TGVs die hier rondrijden om het overschot aan stroom van Franse kernscentrales kwijt te kunnen.

    Pulse technologie, die milieuvriendelijker is, die niet doorgaat, omdat Franse vissers, de concurentie niet bij kunnen houden.

    Hollandse Signaalapparaten ingeleverd bij het Franse Thales.

    Napoleon is nooit weggeweest.

    Geliked door 4 people

  2. bobzelf zegt:

    WELTERUSTEN FAMILIE BRAINDEAD 

    LACH NOG 1 KEERTJE 

    TOT MORGEN 

    BOBZELF 

    Geliked door 3 people

  3. 007lucia zegt:

    Blijkbaar is het een dure grap
    om een microscopisch kleine fluit
    uit te doen blazen c.q. te bespelen
    Frankrijk heeft een schrijnend tekort aan miereneukers
    Wij kunnen ze wel leveren hoor..
    Al dat linkse gepeupel hier
    met niet bestaande amper cijferbare
    non-shit problemen

    Geliked door 1 persoon

  4. Andre zegt:

    Links/rechts globalisme/nationalisme/soeverein het zijn dezelfde gasten iedere keer weer de Habsburgers Tijd en omgeving veranderen maar mensen niet. Hier zijn 52 posters die uitgegeven zijn tijdens WO2 en het is wel leuk om deze te vergelijken met nu. https://jenikirbyhistory.getarchive.net/topics/world+war+ii+posters+from+the+netherlands/world+war+2

    Like

  5. hubert zegt:

    Arrogante, narcistische, hoogmoedswaanzinnige,

    zelfoverschattende, onbenullige, waanzinnige,

    neerkijkende, enorm grote gek die in werkelijkheid

    tot niets goeds in staat is.

    Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      Frankrijk is altijd al een financiële ramp geweest en wilde daarom heeeeeel graag bij de EU om aan het geldinfuus te hangen van de rijkere landen die hun zaakjes wel goed op orde hadden en die homo gaat dat niet veranderen.

      Maar de domme opmerkingen van deze clown kunnen wel eens heel gevaarlijk worden voor ons allen, want denkt die lul nu echt indruk te maken op Poetin??? Of gaat hij slaan met zijn handtasje want veel meer heeft hij niet in zijn mars.

      Geliked door 2 people

  6. Julia zegt:

    Vanaf het moment dat een NAVO-land reguliere soldaten naar Oekraïne gaat sturen, zelfs voor louter instructiedoeleinden, zal de crisis escaleren tot een zeer ernstig, mogelijk onomkeerbaar niveau. De officiële aanwezigheid van Westerse troepen in Oekraïne zou een ‘point of no return’ zijn in de banden tussen de NAVO en Rusland, wat zou leiden tot een open WOIII – waarvan de gevolgen catastrofaal zouden kunnen zijn.Macron handelt inderdaad op een totaal riskante en onverantwoordelijke manier. In zijn egoïstische poging om “leiderschap” te verwerven onder de Europeanen, leidt de Franse president het hele continent in een ongekende veiligheidscrisis. De oorlogszuchtige idioot Macron zou toch maar eens beter de geschiedenisboeken moeten openslaan voordat hij aan zijn veldtocht begint. De Veldtocht naar Rusland van keizer Napoleon I Frankrijk tegen het keizerrijk Rusland vanaf juni 1812, en de terugtocht die duurde tot december van dat jaar, was een onderdeel van de Zesde Coalitieoorlog. De mislukte aanval vormde het omslagpunt van de napoleonistische oorlogen Van het enorme leger van ruim 466.000 soldaten dat Rusland introk overleefden er maar 40.000.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie